vo mene ima sobrano tolku gnev,sto mislam deka ke puknam.mislis deka mozes da napravis se,i deka znaes se vo vrska so mene i za minatoto ama gresis,a greskata ne ja gledase iako ti bese pred oci.Nemoj da me molis zasto nikogas nema da ti bide oprosteno.Prostuvam na luge koi vredat,a sega vo mojot zivot ti ne vredis i ne igras nikakva uloga.Nekogas znaese da me napravis srekna,nekogas znaese da napravis da mi pukne srce od bolka...a sega ne mozes da napravis nisto...osven da mi dades pricina poveke da te mrazam poradi sve sto mi napravi.Mislev deka ke te sakam sekogas,bidejki bese del od mene.Me sakase i ti mene znam,ama ne na onoj nacin na koj sto te sakav tebe.Ogorcena sum od tebe i od tvoite postapki....
Mnogu pati kaza deka me sakas,a niednas ne mi dokaza!!!!!!
Dzabe i sto kaza,koga vo toj slucaj zborovite se toooolku prazni.A sega sum prazna i jas.Ne me baraj poveke zasto nemozam nisto da ti oprostam.Mozam,ama srcevo ne moze,moze nekogas ke prosti,ama nema da zaboravi,veruvaj.Kasno ja svati greskata koja ubedeno ja barase vo mene....sega sam si svati deka si kriv za sve!!!I nosi ja taa posledica do kraj na zivot,isto kako sto ja nosev jas,i istko kako sto znaev deka ke te otsakam,ama nema da te zaboravam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!