Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јуни 2006
Мислења
97
Поени од реакции
1
U kasne sate duboke noci, kada su svima sklopljene oci, mislim na tebe polako dremam, ali ne mogu da zaspim jer te pored sebe nemam...!

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Ти ниси онаква какву сам те за себе створио, ни заслужна много за љубав за коју сам се борио.Ти љубав за љубав да вратиш ниси знала!

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Vecer moram da te vidam.....i znam deka toa ke se desi

С

Сатори

Гостин
Дека сум пресреќна со тебе, дека конечно дојдовме до нашиот месец и дека те сакам!

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
I would rather have one smell of your hair or one touch of your hand, than an eternity without it.:(

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Koa treba nekad neso da ti kazam si kutam...A koa ne treba znam nekad mn gomna znam da jadam:nesvest: :nesvest: :nesvest:

Ѕвер

Перфекционист
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.223
Поени од реакции
28
Од када ти ја не љубим лице, нити спавам, нит се сречан будим...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не сакам да гледа додека заминуваш некаде, дури и кога одиш да ми купуваш цигари, бурек и јогурт.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Sjecas li se ljepi grome moj,nekada je tlo pod nama pucalo..srce je u srcu kucalo,ma reci gde je zapeo!UDARI OPET GROME MOJ!

N

NeMiRnA

Гостин
Mi negostiga sjajot vo tvoite mili ocinja i mirisot na tvoite race sto go cuvstvuvav dodeka me dopirase po liceto dodeka tivko mi zborese i mi davase nezna nasmevka.Odamna bese koga spiese vo mojata kosa,a potoa kako nemirno detence ja busavese,mene mi bese slatka nervoza za da na kraj pocnam do beskraj da se smeam.Baknezot tvoj na mojot racen zglob...sepot...dopir...sonliva nasmevka...solza...pregratka...kopnez.SAKAM DA TE VIDAM!:(

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Nesakam da si zamines zasto ke nemozam bez tebe...mi trebas i sakam da te vidam...

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Sakam da ti kazam deka bez razlika so izleze tolku golemo GUBRE i so me povredi najmnogu na svet jas seuste te sakam mi trebas kako vozduhot. Da si so mene sega bi bila najsrekna, mi trebas, te sakam.... Samo stvarno ne mozam da te gledam so nea. Toa me povreduva epten...:(

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Isto kako sto me povredi dva dena po red sepak ja ti prostuvam i pak sum tuka za tebe.....samo ne me ostavaj sama

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Idote moj srce debelo doagam na 14 ti!!!!Cekaj me....:zlo: hahaha i ke vidis sto te ceka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom