Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Ако се сретнеме?
Нема да се сретнеме.Ќе ги избегнуваш можностите за тоа.Безбедна сум,барем за тоа не се грижам.
Сепак,скриј се, не ми се јавувај,пушти ме да поминам без да те видам.
Ако некој те спомне,ќе ме убие од прва,ако те видам,ќе се убијам од прва.

S

Sith_Lord

Гостин
Пропаѓам, полека. Онака, незабележително и толку, толку тивко. Како падот на месецот кој така бавно тоне кон хоризонтот. Ќе се удавам во небото. Секој здив ми е залудно потрошен ако не можам да вдишам од сето она што си ти. Сепак, знам. Те нема веќе и тоа е конечниот одговор- печатот на мојот последен ден овде. Времето ме прегази, а ти оттрча некаде далеку- зад ѕвездите. Каде си? Чекај ме, доаѓам.

Sith

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Кога ќе помислиш на сите,помисли и на мене,затоа што јас со тебе потрошив едно убаво време кое засекогаш ќе го паметам!:wink:

Член од
22 јули 2005
Мислења
2.198
Поени од реакции
11
Fala ti mnogu sto povtorno me progounyvas vo mislite,ne kako porano.ama ne pominuva ni den da ne mi tekne na tebe.zal mi e sto srcevo mi e prazno za tebe.iako toa e malce posle se sto napravi.
Se nadevam deka ke se vididme na odmor,i ako ona ne e so tebe,uzivaj tie 25 dena bez nea,i gledaj sto izgubi i sto mozese da imas...
Mnogu si glup....neam zborovi

N

NeMiRnA

Гостин
Зашто ме гледаш така?Што ли мислиш?Ме кршиш..........ама да знаеш дека јас тебе ќе те докршам на начин на не си ни сонувал,осмели се само да ми пријдеш....

Член од
19 јануари 2006
Мислења
257
Поени од реакции
0
Nikojpat ne bi pomislila deka si tolku slep i oti ne gledas so koj si vo vrska,deka sekoja prilika da bide so "bivsiot" ja iskoristuva maksimalno i cel grad go znae toa samo ti ne veruvas bidejki taka ti odgovara.Kolku si samo glup... cel grad znae, samo jas za zal duri sega sfativ.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Кога само би знаел дека ти го одмерувам секој кажан збор, дека се заслушувам во секој твој чекор, ти ги бројам отчукувањата на срцето, дишам со твоите воздишки...

Wuppy

۞HyperBaby۞
Член од
22 мај 2006
Мислења
467
Поени од реакции
1
И што направи сеа што ми го кажа тоа???Ништо па јаде ќе се препуцаваме.Ај ќе ми се јавиш ти до петок ќе видиш ама знаеш што срце ја ќе ти кажам нешто тогаш.Оф и забораив нешто не ти иде по гз а?Ме нема да ти титнам ако ако...

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
nema so ...najglupa sum..sekogas donesvam gresni odluki ...barem taka mislam:(:(:( ne znamm :( Ne znam ni samata sho sakam!!!!!

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Сакам да ти кажам дека едвај го чекам денот кога ќе се видимее...!

Член од
19 јануари 2006
Мислења
257
Поени од реакции
0
Ne mi se veruva deka si tolku slep i ne sfakas deka samo si igra so tebe,deka sekoja vecer e so drugi dodeka ti si so drugarite i deka pravi od tebe budala pred cel grad.Iskreno, te zalam i stvarno si za zalenje....

С

Сатори

Гостин
Колку мн. те сакам не си свесен, ама ајде...пошо знам дека и ти мене ме сакаш, затоа не се лутам.

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Море слепец еден ти нишо не сваќаш!

Ми се праиш голем фраер, а за 2 збора да ми склопиш цел ден ти треба.

Кога си со другари знаеш да превраќаш, си земаш сила, си ја креваш цената, ама кога си сам зашто немаш сила да збориш, да тресиш зелени, туку одиш со главата надолу???

Ке те средам јас убаво тебе, ке ти ја спуштам цената, па ќе видиме кај ќе е тогаш фраерот Н........!

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Nekad mn sakas da gleas kako se nerviram i ljubomoram...ali ti prostuvam:wub: Zaso i ja ponekad (dobro malce pocesto) neznam da sfatam sala...No sepak I LoVE U!:wub: :wub:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom