Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ааааааааа!
Неможам појќе да ја читам темава ... ќе почнам да го губам убавото мислење за љубовта од напор!:uvo:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Зашо Дивне? Еф, јас ти изјавувам љубаф :smir:
Ајлавју.

Ај сеа не читај?! :pos:

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
за 2 дена правам 1 година и супер се осејкам ..... mmmwwwaaa :smir:

JohnWayne

Master
Член од
10 мај 2007
Мислења
194
Поени од реакции
16
So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
Can you tell a green field from a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?
And did they get you to trade your heroes for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
And did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage?
How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year,
Running over the same old ground.
What have we found? The same old fears.
Wish you were here.

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Abe koj idiot si ne si ni sam svesen!
Ne znam sto ti imam tolku loso napraveno za taka da se odnesuvas... Mozebi loso bese vo toa sto ti veruvav so se, vo sekoj tvoj kazan zbor?! Da izgleda toa bilo losoto, izgleda zatoa ti mene ne mi veruvase, zasto ti si gi pravel tie raboti... Znaes li kako mi bese sinokja koga te vidov so "drugarka ti"?! Ocite mi se nasolzija, mnogu mi bese tesko... tesko mi e sto ti veruvav, tesko mi e sto ja unisti vrskata, a uste te gledam so devojcto sto dodeka bevem zaedno ti ebse drugarka... sega pred mene najde da i se nabacuvas? ne mozese tamu kade sto si bese, morase da dojdes na pola metar do mene, za ja da te slusnam?!
Idiot, prodolzi taka, sam sebe ke se zaebes...

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Слатки сништа и мирно да спиеш.

S

Stef Bachatero

Гостин
I don't want to close my eyes,i don't fall aslleep,cause i miss you baby,and i dont want to miss a thing:smir:

S

Stef Bachatero

Гостин
Имав само 19 години кога љубовта со волшебна светлина ми ги отвори очите и прв пат ми ја допре душата со своите огнени прсти.Ти беше првата жена која со својата привлечност го разбуди мојот дух,ме одведе во градината на небеските чувства,кадешто деновите поминуваат како сон,а ноќите како свадбена веселба.Ти ме научи да се молам со својата убавина на убавината и со своите чувства ме научи да се молам на убавината,покажувајки ми ја тајната на љубовта,ми го изрецитира првиот стих на светот на нематеријалното.Дали постои некое момче кое не се сеќава на првото девојче,што на неговата младост ненајдено му донело слатко будење?Секогаш го разнежува оној волшебен миг во кој одеднаш ќе сфати дека сосема се изменил,дека длабоко во него завладеало возбудувањето-слатко,иако горчливо во својата таинственост,убаво,иако облеано со солзи,со својата копнеш и со непроспиени ноќи.Секое момче ја има својата прва љубов,која одеднаш се појавува во пролетта на неговиот живот и на неговата осаменост му носи поетско знаечење,неговата зачмаеност ја заменува со сласт,со ноќниот мир на песните.Бев изгубен меѓу пораките што ги испраќаат природата и книгата,кога во шепотот од румените усни во тебе слушнав љубов.Мојот живот беше празен,пуст и ладен,исто како и Адамовиот во рајот,кога пред себе,како столб од светлина,те здогледав тебе.Ти беше Ева на моето срце,исполнето со неоткриени тајни и чуда,откривајќи му ја суштината на живењето и запирајќи го пред тие призраци,како пред огледало.Ева го изведе адам од рајот со својата цврста волја и неговата попустливост,а ти ме воведо во рајот на љубовта и чистотата на својата љубов и мојата желба.Она што му се случило на првиот човек,ми се случи и мене.Огнениот меч што го избркал од рајот сличен на оној што со блесокот на својата острица ме исплаши и мене и со сила ме оддалечи од љубовниот рај,пред да го прекршам заветот и да ги пробам забранетите плодови.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Не знам дали имаше право кога ми рече дека имам злобно срце, битно е дека никој досега не се осмелил да ми го каже тоа :).

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Океј е... ама ваљда ќе биде и подобро... м?

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
me izvadi od takt vcera,ama aj kako da na ti oprostam koga si tolku sladok i nezen.te sakam cmok:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Осеќам, вечер ке направам глупост. Можеби најголемата глупост во мојот живот :( како и да е барем ќе бидам сигурен дека само тебе сум те љубел...

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
откако те запознав ги заборавив сите клошари на светов и мислам само на тебе!!!фала ти...и те чекам вечарва за на плажа...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
сакам да ти кажам дека те сакам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop