Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека ... [стара]

Статус
Затворена за нови мислења.

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Не знам што сакам...Камо да знаев...еееее...полесно ќе ми беше.Ќе ми олеснеше на душата,а не вака да се замарам,да мислам на тебе.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
148
Поени од реакции
0
Имам само едно да ти кажам: ТЕ САКАМ

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Дали сеа кога ни беше најубаво мораше ли сега ова да се случи? Ме натера да плачам како дете мало.... Се заљубив во тебе,пошто ти беше таа што ме прифати каков што сум и покрај сите лоши работи кои сум ги правел.... Сега ми е тешко и се надевам дека ќе се среди све дека ова само ќе биде минато...:(

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Ми се допаѓа погледот со кој ме гледаш,ми се допаѓа начинот на кој се смееш,ми се допаѓа како го изговараш моето име,ми се допаѓаат твоите бакнежи,твоите прегратки... Ми се допаѓаш ти самата добра или лоша те сакам таква каква што си дали е тоа тешко да се сфати? Кажуваш дека имаш лоши страни кажими кој ги нема? Никој не е совршен.
Ако те сакам и ме сакаш допушти да бидеме заедно и јас си имам лоши страни али нема да дозволам да ме сопрат за да бидам со тебе,ќе се борам против тоа пошто ти ме правиш силен за да издржам понатаму,ти си таа за која јас помислувам секогаш кога ќе се разбудам,кога ќе заспивам те замислувам прекрасна каква што си те сонувам секоја вечер...
Немој да мислиш дека тие лоши страни што ги имаш дека би ме отргнале од тебе и дека би те оставил..... Знаеш и самата и некои од форумов што сум и каков сум знаат што сум бил и каков сум бил али ти беше таа која ми го покажа патот,вистинскиот пат,не би сакал пак да се вратам пак да бидам стариот Милан. Зошто не сакаш да биде како првиот пак кога се видовме,така заедно засекогаш,никој да не може да не повреди и раздели... Правевме и планови за летово, планови кои можеја да се остварат.... Само колку ни беше убаво... Дали се сеќаваш каков беше првиот поздрав и колку беше искрен? Дали знаеш дека луд сум по тебе?
Зошто кога те сакам и ме сакаш не би биле заедно? Дали има нешто да го спречи тоа? Дозволи да биде како порано и да нема више вакви ситуации каде што помислувам и да се повредам.Мислам дека знаеш за вазната што ти зборував мислам дека почнав да ја усовршвам и дека би требала скоро да биде готово не дозволувај да се скрши... Не дозволувај да се разделиме пошто знаеме и двајцата дека не сакаме тоа да се деси исфрлиги сите лоши мисли од глава и дозволи пак да биде исто...

Што е подлабока Љубовта,посилна е Емоцијата,Што е посилна Љубовта,подлабока е посветеноста.

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Ти Ти Ти ми недостигаш...а не сакам да е така...
А ти таа другата што ми се јави да ми кажеш дека уште ти значам дека сакаш да ме видиш ..повторно да одам ск-ку.... ку-ск ... :( завршивме јас и ти неславноо...нема потреба да ме видиш нема потреба од твоето ми значиш од твоето те обожавам...НЕМА потреба...
Срекен сум вака и убаво им е...има особа која ме смее и мило ми е што е така

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
BabyGirl^^^ напиша:
te saaaakam i 6 meseci ne gi osetiv lepoto moja
НЕ, НЕ, НЕ ТЕ САКАМ..............
ЈАС ТЕ ОБОЖАВАМ!!!:back:

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
razmilsi uste ednas dali ja donese vistinskata odluka,da ne ispadne na kraj mesto podobro,da bide poloso i za dvajcata.te sakam

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Има и други песни со моето име како наслов, знаеш. Не мораше баш таа! :pos:
Ама ако... :bb:

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Џаџаџанаааааауууу.... иначе, извини...:smir:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
вчера направив голема грешка... :(

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ова љубовта...катастрофа невидена еј само да се замараш со глупости...ај ќе биде боље

Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
te amo ѕвере едно најбрлаво,сакам сеа да те гушнам ко никад до сега kiko

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom