- Член од
- 29 јуни 2005
- Мислења
- 1.284
- Поени од реакции
- 14
Единствени украси (ако ги сметаме) се гранитните плочки од кој ќе биде направен и сонцето Вергина.
Kaj e sega B.C, Gero, Milchin... da reagiraat na ovaa provokacija kon Grcite.
Единствени украси (ако ги сметаме) се гранитните плочки од кој ќе биде направен и сонцето Вергина.
Јас колку што се сеќавам во ниеден мој пост не спомнав ништо за судии и обвинители, цитирај ме каде сум го напишал тоа те молам.АХа...... значи БЦ беше тој што ги менеше судиите, обвинителите......... супер..........
Од сите дуќани што се во Глобал половината и повеќе си имаат газди, односно сите оние луѓе што имаа претходно свој сопствен дуќан во стариот пазарот сега имаат дуќан во Глобал. Така да не збори за ќирија, затоа што ќирија не плаќаат повеќе од 50% од продавачите бидејќи дуќаните се нивна сопственост. И направи споредба дали вреди да се даде на некој дуќан од 50 квадрати во нов трговски центар како замена за дуќан од 20 квадрати во стар градски пазар кои беа пред распаѓање?па приватно е как ке се договорат за кириита тка ке се плаке ама как шо гледам баш и не ги коче таа поскапа кирии как шо викаш оти скоро едно 98% се шо е отворено у глобало работе и ти друже как него ти ги читам сите постови само лошо говораш за градо...ак не ти чине толко земи преселисе
Не баш сонцето ама слично на него. (пред споменикот на Гоце Делчев)
И не си правете филмови, никаде го нема сонцето од Вергина.
Барам референдум за плоштадот во Струмица.
Толку гладни има, толку боси, многу населени места немаат основни инфраструктурни објекти.
И ја барам референдум сите нови згради и објекти во светот да се продадат и да се дадат парите на сиромасите.:pos2: Бог да чува.Исто и трговскиот центар да се продаде и да им се дадат средствата на сиромашните.
Се разбира дека го има македонското сонце, и тоа на 7-8 места. Малку е украсено со додатни елементи за да не биде многу забележливо. Само паузирај на 2:29 и гледај во тој кругот пред споменикот на Гоце Делчев.
И не си правете филмови, никаде го нема сонцето од Вергина.
Аболицијата му ја даде кога виде дека се менуваат сите тие луѓе кои го водеа процесот од страна на Грујо, и се знаеше каде ке води тоа.......Јас колку што се сеќавам во ниеден мој пост не спомнав ништо за судии и обвинители, цитирај ме каде сум го напишал тоа те молам.
Зборев за АБОЛИЦИЈАТА што Б.Ц му ја даде на З.З!
Типичен Македонец,браво Битно ми е ја да имам корка леб, а другиот нека краде колку му душа сака... ќе ти дадам зеленко за ова,али у некоја друга прилика :pusk:абе друже и да украл сепак го направи глобал како што кажа и се од тој глобал лугето вадат за леб ...
Типичен Македонец,браво Битно ми е ја да имам корка леб, а другиот нека краде колку му душа сака... ќе ти дадам зеленко за ова,али у некоја друга прилика :pusk:
Тој гледа политички и ти гледаш политички!! И во времето на Љубчо кога се градеше, кога ќе го обвинеа за крадење Вие го правдевте со тоа.Типичен Македонец,браво Битно ми е ја да имам корка леб, а другиот нека краде колку му душа сака... ќе ти дадам зеленко за ова,али у некоја друга прилика :pusk:
од денеска официјално почна плоштадо да се праа ризте немаше протести как шо викаше оти ке има тка да дужаш пиво =)