Chie dete e kopilevo shto e nedopirlivo ?Прегледај го приврзокот 441974
Еве го гадот два саати пред да ја утепа девојката, од лева страна со маицата по кратки. Секогаш вакви мамини и татини синчиња имаат фаци за млатење, све да му изнаебам копиле гнасно.
Од системот "нашо дете" си патиме и си заминаа од државава еден куп млади и успешни луѓе, а уште повеќе како нив не напуштија на небото. Ќе се крене сеа ука бука, ќе го осудат овој на 40 години ради притисок од јавноста, а во позадина има уште илјадници вакви како овој што ради разни вујковци и чичковци изнабутани по станициве ги вадат нивните издрогирани и пијани внучиња со ветување дека нема да прават пак вака.
Нека почива во мир девојката од Неготино, а за ова копиле му посакувам успешно ширење на шупакот во Идризово или Шутка и да скапе таму цел живот.
Наводно татко му бил генерал во АРМ. Не знам колку е точна информацијава.Не се некои лоповишта неговите ко што разбрав од луѓе што ги знаат, си терале кариери, културни луѓе.
Овој ти е типичен пример на малку побогата копиљана што дила за нарко босовиве, на сметка на тоа го штити полиција и судство.
Па најголемите мршници во државава се на позиции. Политика, судство, администрација, бизнис... Таков систем створивме, со голема помош од нашите стратешки партнери.Najgolemiot kriminal e napraen vo ojo, mora da lezi nekoj tamu za ova.
како и секој друг случај ке се заташка ова и ке се заборави.Прегледај го приврзокот 441974
Еве го гадот два саати пред да ја утепа девојката, од лева страна со маицата по кратки. Секогаш вакви мамини и татини синчиња имаат фаци за млатење, све да му изнаебам копиле гнасно.
Од системот "нашо дете" си патиме и си заминаа од државава еден куп млади и успешни луѓе, а уште повеќе како нив не напуштија на небото. Ќе се крене сеа ука бука, ќе го осудат овој на 40 години ради притисок од јавноста, а во позадина има уште илјадници вакви како овој што ради разни вујковци и чичковци изнабутани по станициве ги вадат нивните издрогирани и пијани внучиња со ветување дека нема да прават пак вака.
Нека почива во мир девојката од Неготино, а за ова копиле му посакувам успешно ширење на шупакот во Идризово или Шутка и да скапе таму цел живот.
Твитер заедницата вика овие се.Chie dete e kopilevo shto e nedopirlivo ?
abe ni vaka ni taka gi poznavam.Твитер заедницата вика овие се.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Го избришав мислењето пред да ме цитираш откако сфатив дека е clickbait.Ама ова е за нешто во минатото, не за ова сега, не си ја разбрал веста...
Во порта влае живеат.abe ni vaka ni taka gi poznavam.
Nekoj da objasni shto gi znae?
Chie dete e kopilevo shto e nedopirlivo ?
Izgleda go drzhi nekoj od vladata zaradi tatko muВо порта влае живеат.
Таткото потполковник во арм.
Мајката вработена во сингулар(ит фирма)
Добро ситуирани ама далеку од некои милионери и моќници.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk