Војната на патиштата

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.331
Поени од реакции
8.021
Прегледај го приврзокот 441974

Еве го гадот два саати пред да ја утепа девојката, од лева страна со маицата по кратки. Секогаш вакви мамини и татини синчиња имаат фаци за млатење, све да му изнаебам копиле гнасно.

Од системот "нашо дете" си патиме и си заминаа од државава еден куп млади и успешни луѓе, а уште повеќе како нив не напуштија на небото. Ќе се крене сеа ука бука, ќе го осудат овој на 40 години ради притисок од јавноста, а во позадина има уште илјадници вакви како овој што ради разни вујковци и чичковци изнабутани по станициве ги вадат нивните издрогирани и пијани внучиња со ветување дека нема да прават пак вака.

Нека почива во мир девојката од Неготино, а за ова копиле му посакувам успешно ширење на шупакот во Идризово или Шутка и да скапе таму цел живот.
Chie dete e kopilevo shto e nedopirlivo ?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.050
Поени од реакции
74.582
Не се некои лоповишта неговите ко што разбрав од луѓе што ги знаат, си терале кариери, културни луѓе.
Овој ти е типичен пример на малку побогата копиљана што дила за нарко босовиве, на сметка на тоа го штити полиција и судство.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.910
Поени од реакции
40.830
Не се некои лоповишта неговите ко што разбрав од луѓе што ги знаат, си терале кариери, културни луѓе.
Овој ти е типичен пример на малку побогата копиљана што дила за нарко босовиве, на сметка на тоа го штити полиција и судство.
Наводно татко му бил генерал во АРМ. Не знам колку е точна информацијава.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.382
Поени од реакции
1.978
Najgolemiot kriminal e napraen vo ojo, mora da lezi nekoj tamu za ova.
Па најголемите мршници во државава се на позиции. Политика, судство, администрација, бизнис... Таков систем створивме, со голема помош од нашите стратешки партнери.

Луѓето со "свое јас", и високи морални вредности кои се најважни за едно општество да функционира, се потиснати на маргините, за сметка на мршниците.

Затоа ни газат деца на пешачки и не одговараат, затоа еден куп луѓе бараат донации за операции, додека пратениците го товараат магарето со патни трошоци (законски), затоа се гушиме со канцероген воздух, затоа ни шетаат глутници кучиња по улиците...

П.С - многу опширно отидов, ама ништо од тоа не го амнестира мршников. Единствен начин за амнестија, во вакви случаи, е харикири/сепуку,

Последно уредено:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.859
Поени од реакции
11.526
Bog da go prosti devojceto.
Se nadevam ke ima pravda i ubiecot ke dobie soodvetna kazna, makar toa bilo i od treto lice.

Член од
22 февруари 2024
Мислења
233
Поени од реакции
370
Прегледај го приврзокот 441974

Еве го гадот два саати пред да ја утепа девојката, од лева страна со маицата по кратки. Секогаш вакви мамини и татини синчиња имаат фаци за млатење, све да му изнаебам копиле гнасно.

Од системот "нашо дете" си патиме и си заминаа од државава еден куп млади и успешни луѓе, а уште повеќе како нив не напуштија на небото. Ќе се крене сеа ука бука, ќе го осудат овој на 40 години ради притисок од јавноста, а во позадина има уште илјадници вакви како овој што ради разни вујковци и чичковци изнабутани по станициве ги вадат нивните издрогирани и пијани внучиња со ветување дека нема да прават пак вака.

Нека почива во мир девојката од Неготино, а за ова копиле му посакувам успешно ширење на шупакот во Идризово или Шутка и да скапе таму цел живот.
како и секој друг случај ке се заташка ова и ке се заборави.
не е ни прв ни последен пат. И палчо утепа девојче и стар човек па уште се тегнат и све е ок.
Никад нема да не биде како држава, ке се јават во партија кајшто треба и ке се среди све. Само пред јавност нормално ке се изглуми. Нека почива во мир.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.230
Поени од реакции
13.147
abe ni vaka ni taka gi poznavam.
Nekoj da objasni shto gi znae?
Во порта влае живеат.
Таткото потполковник во арм.
Мајката вработена во сингулар(ит фирма)
Добро ситуирани ама далеку од некои милионери и моќници.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.107
Поени од реакции
37.569
Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.331
Поени од реакции
8.021
Во порта влае живеат.
Таткото потполковник во арм.
Мајката вработена во сингулар(ит фирма)
Добро ситуирани ама далеку од некои милионери и моќници.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Izgleda go drzhi nekoj od vladata zaradi tatko mu
Mozhebi tatko mu si ja raboti rabotata za koja ja platen ama ova e nedozvolivo.

Ovde kaj mene Komshijata beshe Komandir vo Policija. i praveja Soobrajchanja kontrola, mu naleta sin mu podnapijan. i go kazni so 300€ i 6 Meseci mu ja odzede vozachkata.
Mu vikame abe shto go kaznuvash sekako ti che treba da gi nabrojsh tie 300€ , mi vika ima da si gi odraboti a i neka odi sega cela zima peshki na Ucilishte pa neka nauchi kako treba na ulica!

A kaj nas? da ne ni pomisluvam...

Kajgana Shop

На врв Bottom