Chie dete e kopilevo shto e nedopirlivo ?Прегледај го приврзокот 441974
Еве го гадот два саати пред да ја утепа девојката, од лева страна со маицата по кратки. Секогаш вакви мамини и татини синчиња имаат фаци за млатење, све да му изнаебам копиле гнасно.
Од системот "нашо дете" си патиме и си заминаа од државава еден куп млади и успешни луѓе, а уште повеќе како нив не напуштија на небото. Ќе се крене сеа ука бука, ќе го осудат овој на 40 години ради притисок од јавноста, а во позадина има уште илјадници вакви како овој што ради разни вујковци и чичковци изнабутани по станициве ги вадат нивните издрогирани и пијани внучиња со ветување дека нема да прават пак вака.
Нека почива во мир девојката од Неготино, а за ова копиле му посакувам успешно ширење на шупакот во Идризово или Шутка и да скапе таму цел живот.
Наводно татко му бил генерал во АРМ. Не знам колку е точна информацијава.Не се некои лоповишта неговите ко што разбрав од луѓе што ги знаат, си терале кариери, културни луѓе.
Овој ти е типичен пример на малку побогата копиљана што дила за нарко босовиве, на сметка на тоа го штити полиција и судство.
Па најголемите мршници во државава се на позиции. Политика, судство, администрација, бизнис... Таков систем створивме, со голема помош од нашите стратешки партнери.Najgolemiot kriminal e napraen vo ojo, mora da lezi nekoj tamu za ova.
како и секој друг случај ке се заташка ова и ке се заборави.Прегледај го приврзокот 441974
Еве го гадот два саати пред да ја утепа девојката, од лева страна со маицата по кратки. Секогаш вакви мамини и татини синчиња имаат фаци за млатење, све да му изнаебам копиле гнасно.
Од системот "нашо дете" си патиме и си заминаа од државава еден куп млади и успешни луѓе, а уште повеќе како нив не напуштија на небото. Ќе се крене сеа ука бука, ќе го осудат овој на 40 години ради притисок од јавноста, а во позадина има уште илјадници вакви како овој што ради разни вујковци и чичковци изнабутани по станициве ги вадат нивните издрогирани и пијани внучиња со ветување дека нема да прават пак вака.
Нека почива во мир девојката од Неготино, а за ова копиле му посакувам успешно ширење на шупакот во Идризово или Шутка и да скапе таму цел живот.
Твитер заедницата вика овие се.Chie dete e kopilevo shto e nedopirlivo ?
abe ni vaka ni taka gi poznavam.Твитер заедницата вика овие се.![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Го избришав мислењето пред да ме цитираш откако сфатив дека е clickbait.Ама ова е за нешто во минатото, не за ова сега, не си ја разбрал веста...
Во порта влае живеат.abe ni vaka ni taka gi poznavam.
Nekoj da objasni shto gi znae?
Izgleda go drzhi nekoj od vladata zaradi tatko muВо порта влае живеат.
Таткото потполковник во арм.
Мајката вработена во сингулар(ит фирма)
Добро ситуирани ама далеку од некои милионери и моќници.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk