Тоа е премногу затвор , но знам албанец кој речиси полудел пошто прегазил човек кој бил во стари години, па и македонец. (во земја каде еден на друг им посакуваме истребување).Сега да не претеруваме. Незнам колку луѓе искрено би се нафатиле да лежат некои 10-20 години затвор за некој да остане жив, колку и лошо да звучи тоа е реалноста.
Да знаеш како паркирам, и тоа паралелно паркирање.Жените како прво имаат проблем со паркирањето..Сум гледал кога жена неможе да испадне од паркинг 15 минути..И може се пажливи,ако колата е нечиста,да ја однесат да ја исперат..За тоа ќе приметат одма..
И имаш хартии и храна внатре расфрлано у колаДа знаеш како паркирам, и тоа паралелно паркирање.
А колата дури и заборавам оти треба да ја носам на перење.![]()
Да. На вратите имам како прегради и во нив има кутии од цигари и празни опаковки од чоколади и чипсови...И имаш хартии и храна внатре расфрлано у кола
И паковања кондоми..И искористени кондоми..100%Да. На вратите имам како прегради и во нив има кутии од цигари и празни опаковки од чоколади и чипсови...![]()
da moze da se zataska slucajot kako sho vikas,i da mu se ponudi na semejstvoto dobra para za da ne tuzathttp://vesti.mk/read/news/3379323/1214030/adrijana-alachki-so-fustanot-mu-ja-sopirala-krvta-na-peshakot
Сеа и хероина ќе ја направат..Пу[DOUBLEPOST=1412896436][/DOUBLEPOST]
Нема да лежи во затвор ни 2 саата..Читав на Вечер.мк,наводно немало сведоци..Ќе го заташкаат случајот,или Алачки може ќе им понудат на семејството на дедово 5000-10.000 евра како отштета да не лежи..
Тесно ми е у кола. Пре би на отворено. И последен пост оф топик ми е.И паковања кондоми..И искористени кондоми..100%
Ако вака брзо се уморуваш од пишување на 2-3 реченици,тешко на дечко ти во сексот..Тесно ми е у кола. Пре би на отворено. И последен пост оф топик ми е.![]()
Еден мој близок роднина пред 10-на години удри човек кај Овче Поле. Да не опишувам сега детално како беше, што беше ситуацијата, ќе спомнам само дека човекот остана жив, а роднината беше ослободен од Судот.Тоа е премногу затвор , но знам албанец кој речиси полудел пошто прегазил човек кој бил во стари години, па и македонец. (во земја каде еден на друг им посакуваме истребување).
Сакам да кажам дека секако не е лесно, за нормални луѓе зборуваме.
Ти најверојатно не си возач штом вака зборуваш. На секој може да му се случи некоја будала да згазне на коловоз без да ја сврти главата лево-десно. Најчесто ова се случува на Партизанска од кога ги поставија семафорите за пешаци, има неписмени луѓе си минат без да погледнат каква боја светиhttp://vesti.mk/read/news/3379323/1214030/adrijana-alachki-so-fustanot-mu-ja-sopirala-krvta-na-peshakot
Сеа и хероина ќе ја направат..Пу[DOUBLEPOST=1412896436][/DOUBLEPOST]
Нема да лежи во затвор ни 2 саата..Читав на Вечер.мк,наводно немало сведоци..Ќе го заташкаат случајот,или Алачки може ќе им понудат на семејството на дедово 5000-10.000 евра како отштета да не лежи..
во Македонија и да се откажеш од ваков случај,државата спроведува процес и нема бегање од казнаda moze da se zataska slucajot kako sho vikas,i da mu se ponudi na semejstvoto dobra para za da ne tuzat
inaku stom umira covek mislam deka zatvorot ne mu bega na vozacot na kola