Војната на патиштата

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Затоа за женско никако возачка

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Затоа за женско никако возачка
Ако некои жени прават сообраќајки тогаш по автоматизам не треба? Ако земеме во процент повеќе прават машки отколку женски па по твојата логика ќе треба сите машки да немаат возачка.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
вчера кога се враќав од работа поминав од местото на настанот ја видов А.А. паничеше. Според она што го видов го има летнато на пешачки а и сликата со траги од кочење на пешачкиот го потврдува.

ќе прави емисии за готвење од затвор по се изгледа.
Ова е сликано кај мостот Гоце Делчев и нема никаква врска со тоа од Рузвелтова.

I

IBIZA SOUND

Гостин
mislam deka zenite se po pazlivi vozaci od mazite
inaku ne i bega zatvorot na alacki stom pocinal covekot

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
http://vesti.mk/read/news/3379323/1214030/adrijana-alachki-so-fustanot-mu-ja-sopirala-krvta-na-peshakot

Сеа и хероина ќе ја направат..Пу[DOUBLEPOST=1412896436][/DOUBLEPOST]
mislam deka zenite se po pazlivi vozaci od mazite
inaku ne i bega zatvorot na alacki stom pocinal covekot
Нема да лежи во затвор ни 2 саата..Читав на Вечер.мк,наводно немало сведоци..Ќе го заташкаат случајот,или Алачки може ќе им понудат на семејството на дедово 5000-10.000 евра како отштета да не лежи..

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.493
Чекај малце. Предалеку отиде, тоа што го усмртила пешакот е една работа, ама биди сигурен дека дури и најголемите гадови од карактери во таква ситуација би помогнале, тоа е нешто како морален инстинкт, ако го немаш не спаѓаш во категорија луѓе.

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Ма немој.
Жените повнимателно и попрописно возат од колку мажите. Постојат исклучоци нормално.
Жените како прво имаат проблем со паркирањето..Сум гледал кога жена неможе да испадне од паркинг 15 минути..И може се пажливи,ако колата е нечиста,да ја однесат да ја исперат..За тоа ќе приметат одма..[DOUBLEPOST=1412896698][/DOUBLEPOST]
Чекај малце. Предалеку отиде, тоа што го усмртила пешакот е една работа, ама биди сигурен дека дури и најголемите гадови од карактери во таква ситуација би помогнале, тоа е нешто како морален инстинкт, ако го немаш не спаѓаш во категорија луѓе.
Го ставаат текстот на насловна на весникот,дека му ја стопирала крвта..Место да фати да го однесе у болница,или да викне брза помош..А кој кур го усмртила?Што не гледала,што не внимавала,немало никакви траги на кочење,гарант возела над дозволеното..Немам ништо против жената,и за не толку познат граѓанин исто ќе е..

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Жените како прво имаат проблем со паркирањето..Сум гледал кога жена неможе да испадне од паркинг 15 минути..И може се пажливи,ако колата е нечиста,да ја однесат да ја исперат..За тоа ќе приметат одма..
и ти по самото тоа што имаш видено една жена автоматски не треба да имаат возачка? Јас пак лично познавам доста жени кои умешно управуваат со автомобилот и си ја заслужиле возачката овој тип на моабет навистина е пазарски моабет што го правиш дека жените не требале да имаат возачка.

Да додам плус тоа сообраќајна несреќа на секој може да му се случи посебно во Скопје, јас лично на три пати за малку ќе ме удреа и еднаш ми излета пред кола човек за среќа го одбегнав значи доколку некој удил пешак кој не поминал на означено место тогаш пешакот е крив е сега зависи нормално и со која брзина возел тој што удрил постојат многу фактори но не секогаш е виновен оној кој ќе удри.

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
и ти по самото тоа што имаш видено една жена автоматски не треба да имаат возачка? Јас пак лично познавам доста жени кои умешно управуваат со автомобилот и си ја заслужиле возачката овој тип на моабет навистина е пазарски моабет што го правиш дека жените не требале да имаат возачка.

Да додам плус тоа сообраќајна несреќа на секој може да му се случи посебно во Скопје, јас лично на три пати за малку ќе ме удреа и еднаш ми излета пред кола човек за среќа го одбегнав значи доколку некој удил пешак кој не поминал на означено место тогаш пешакот е крив е сега зависи нормално и со која брзина возел тој што удрил постојат многу фактори но не секогаш е виновен оној кој ќе удри.
Чим пешакот е мртов,се знае кој е крив..Добро бе,онака го реков тоа за жените и возачките,ќе ме обесите да му се сневиди..Факт е дека мажите сме по стабилни возачи,спремни на секакви ситуации да изрегираме како што треба,и да се спречи несреќа,Бог да чува..Не е секогаш,ама мислам дека и да го удри 50 метра од пешачкиот,пак возачот е крив..Јас знам дека никој не сака да се случи несреќа,ама кога веќе се случила,да се прифатат последиците,да не се заташкува случајот..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
се согласувам дека генерално женските имаат проблем со паркирање ама казните за брзо возење/претекнување на полна се 99% машки пол. Стварно да не може човек да одлучи што е пострашно од овие две работи :D

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.395
Поени од реакции
43.212
се согласувам дека генерално женските имаат проблем со паркирање ама казните за брзо возење/претекнување на полна се 99% машки пол. Стварно да не може човек да одлучи што е пострашно од овие две работи :D
тој 1 % е алачки

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
Џабе ти 150 пати претекни на полна линија,една жена ќе се најде и ќе ти ја учука колата кога ќе испаѓа од паркинг и тогаш што правиме?[DOUBLEPOST=1412897312][/DOUBLEPOST]
тој 1 % е алачки
Гарант одела во Етно село,да прави ајвар и малиџано..Затоа брзала

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џабе ти 150 пати претекни на полна линија,една жена ќе се најде и ќе ти ја учука колата,и тогаш што правиме?
друже вака, за животна опасност праев муабет, по неколкуте смртни случаи во фамилија и во друштво прекинав да се секирам за банални работи како парче метал, нешто што се враќа со пари. Ме гребаат на паркинг, мачки ми грабале на хауба, што сакаат нека прават, метал е, се прави, се пусти.

а и безвезална е дискусијава, како што кажа, може да се најде една жена и да те учука, може па и некој неарен да те собере на пешачки и што мења дали бил машко или женско, штетата е направена. Ваквите дискусии се само мерење органи на нет, ништо повеќе.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.464
Поени од реакции
5.881
http://vesti.mk/read/news/3379323/1214030/adrijana-alachki-so-fustanot-mu-ja-sopirala-krvta-na-peshakot

Сеа и хероина ќе ја направат..Пу[DOUBLEPOST=1412896436][/DOUBLEPOST]

Нема да лежи во затвор ни 2 саата..Читав на Вечер.мк,наводно немало сведоци..Ќе го заташкаат случајот,или Алачки може ќе им понудат на семејството на дедово 5000-10.000 евра како отштета да не лежи..
Ќе лежи или не во затвор, таа нема да биде мирна до крајот на својот живот , без разлика што починатиот бил на стари години.
Таа би дала и 50.000 евра, па и би лежела затвор само човекот да беше жив.
Не е воопшто лесно ни за неа.

Kajgana Shop

На врв Bottom