Војната на патиштата

Член од
12 март 2009
Мислења
20.680
Поени од реакции
16.885

Dobro ovoj trolov pod most tolku misli deka narodot pie nafta?
Odbranata mnogu pouspesno moze da dokaze pred sud deka nema umisla otkolku da dokaze deka nema nebreznost. Fakticki mu pustaat penal za celosno osloboduvanje na kopileto sto ja zgazi Frosina.
Mora pak na ulica!
Умисла во друг смисол, крајна небрежност, нешто слично на тое што се залетуваат во група луѓе...значи не знае КОГО ќе прегази по име, ама некого ќе згази...

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.371
Поени од реакции
8.947
Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.472
Поени од реакции
8.204
Najdi eden post, eden kade nekoj go opravduva soferot vo konkretniot slucaj. I ti i onoj zakrzlaveniot vo mozokot i slicni na nego.
Dva dena so ne znam kolku postovi detalno vi se crta deka mozebi da vnimavala sto e odgovornost na sekoj ucesnik vo soobrakjaj mozi ke se izbegnela nesrekjata i devojceto ke bese zivo. Nikoj, niti eden ne ni spomna deka e taa kriva, deka delat odgovornost ili mu ja namaluva odgovornosta na vozacot koj ja izgazi.
I shto me citirash sega?
Jas samo postirav link!

A za tebe extra; OD AKO ne se zhivee!
AKo bil v Corka nemalo da zagini, Ako padnema Kometa mozhebi site ce bevme mrtvi, AKO padneshe teslata od polica ce go otepashe bebeto.
AKO AKO AKO AKO AKO.

NE AKO tuku od majkamu pichkata neka skapi v chorka edno 20 Godini. Nema da im ja vrati cherkata na roditelite ama barem nema da gledaat i slushaat deka eden kopilj bez trunka karakter sheta naokolu i im se smee v ochi!

I dali ti e jasno shto uchish prviot den na kurs za prva pomosh? TI IMASH LEKARSKO NE I TOJ SHTO SHETA PO ULICI!

Член од
21 април 2024
Мислења
76
Поени од реакции
119
Najdi eden post, eden kade nekoj go opravduva soferot vo konkretniot slucaj. I ti i onoj zakrzlaveniot vo mozokot i slicni na nego.
Dva dena so ne znam kolku postovi detalno vi se crta deka mozebi da vnimavala sto e odgovornost na sekoj ucesnik vo soobrakjaj mozi ke se izbegnela nesrekjata i devojceto ke bese zivo. Nikoj, niti eden ne ni spomna deka e taa kriva, deka delat odgovornost ili mu ja namaluva odgovornosta na vozacot koj ja izgazi.
И мајка ти да му а голтнела на татко ти немаше сега тебе да те читаме амебо.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.392
Поени од реакции
24.115
NE AKO tuku od majkamu pichkata neka skapi v chorka edno 20 Godini. Nema da im ja vrati cherkata na roditelite ama barem nema da gledaat i slushaat deka eden kopilj bez trunka karakter sheta naokolu i im se smee v ochi!
Abe neka skapi. Najdi mi eden post kade nekoj posakuva drugo.
Ama cupeto nema da se vrati. Sfakjas ?
Muabetot bese da ostani ziva i zdrava, budali zad volan imalo i ke ima.
Stvarno ne mi e jasno i po tolku postovi, objasnuvanja da nemate kapacitet toa da go procesirate. Pa ne pisime na kumanovski pa da desifriras ili zborame za kvantna fizika. Pisime za edno hipoteticko scenario kade devojkata bi bila ziva i zdrava, nikoj ama bas nikoj ne go opravduva vozacot. Kolku vi e tesko toa da go procesirate ili potocno kolku treba nekoj da bidi glup za da toa ne mozi da go procesira.
Ko so retardirani da se objasnuvam, boze me oprosti :(

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.472
Поени од реакции
8.204
Abe neka skapi. Najdi mi eden post kade nekoj posakuva drugo.
Ama cupeto nema da se vrati. Sfakjas ?
Muabetot bese da ostani ziva i zdrava, budali zad volan imalo i ke ima.
Stvarno ne mi e jasno i po tolku postovi, objasnuvanja da nemate kapacitet toa da go procesirate. Pa ne pisime na kumanovski pa da desifriras ili zborame za kvantna fizika. Pisime za edno hipoteticko scenario kade devojkata bi bila ziva i zdrava, nikoj ama bas nikoj ne go opravduva vozacot. Kolku vi e tesko toa da go procesirate ili potocno kolku treba nekoj da bidi glup za da toa ne mozi da go procesira.
Ko so retardirani da se objasnuvam, boze me oprosti :(
Abe ti ne svajchash ne nie!
Pandorinata kuptija e otvorena letoska i tuka e prvoto AKO zatoa a i toa tvoe hipotetichko site go znaeme i go opravduvame ama nemash potreba od toa!
Pozdrav i se razbirame , da ne troshime bezveza vreme

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.392
Поени од реакции
24.115
Abe ti ne svajchash ne nie!
Pandorinata kuptija e otvorena letoska i tuka e prvoto AKO zatoa a i toa tvoe hipotetichko site go znaeme i go opravduvame ama nemash potreba od toa!
Pozdrav i se razbirame , da ne troshime bezveza vreme
So ne sfakjam be jas druze? Ajde objasni mi. Jas i nekolku drugi dva dena vi objasnuvame tolku ocigledna rabota i ete za zal ne uspevame. Ne so ne uspevame tuku i naprotiv dobivam vpecatok deka kako so blagoretardirani da si pravam muabet. Jas drugo objasnuvanje stvarno nemam.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.472
Поени од реакции
8.204
So ne sfakjam be jas druze? Ajde objasni mi. Jas i nekolku drugi dva dena vi objasnuvame tolku ocigledna rabota i ete za zal ne uspevame. Ne so ne uspevame tuku i naprotiv dobivam vpecatok deka kako so blagoretardirani da si pravam muabet. Jas drugo objasnuvanje stvarno nemam.
E shto sakash da objasnish de??
Ako gledala i pazela nemalo da ja izgazi??
Pa razbrav be. Daleku od retardiram sum.

A ti razbra?
Nema AKO vo zhivotot!

Ako sudijkata ko zgnetela v zatvor navreme nemalo da ja izgazi!
Ako vozel poleka nemalo da ja izgazi
Ako ne bil alkoholiziran nemalo da ja izgazi
Ako ne izigraval Jack Killian nemalo da ja izgazi
AKO AKO AKO AKO

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.309
Поени од реакции
5.981
Ексклузивно: Мајката на убиецот на Фросина работела со сопругот на судијката што ослободила Васил Јованов

Се намерачија вмровциве деновиве на судијката, ама ништо чудно ова што го пишуваат да испадне вистина, имајќи го предвид профилот на народецов овде...
Вчера излезе инфо дека Рада Шеќеркова, нашата НАТО потпреседничка ургирала за овој шалабајзеров, ама таа одма демантираше. До крај да се испита секоја улога на секој човек во пуштањето на убиецот, и сите да одговараат соодветно. Независно дали се работи за потпретседател на НАТО, или метач во градинка во Виница. Мора да се опрајме, поточно да почниме од некаде и да докажиме како народ дека заслужуваме држава со функционално право.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.472
Поени од реакции
8.204
Вчера излезе инфо дека Рада Шеќеркова, нашата НАТО потпреседничка ургирала за овој шалабајзеров, ама таа одма демантираше. До крај да се испита секоја улога на секој човек во пуштањето на убиецот, и сите да одговараат соодветно. Независно дали се работи за потпретседател на НАТО, или метач во градинка во Виница. Мора да се опрајме, поточно да почниме од некаде и да докажиме како народ дека заслужуваме држава со функционално право.
Sega pravat planovi kako da ja zaboshotat seta rabota AMA vodata im ja mati toa shto ima golemi protesti i toa shto sudijkata e trn vo okoto kaj VMRO.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Партизанска има 3 ленти. Права улица е. Секој ден ја возам. Кога поминувам пешачки (многу немаат семафори) обично сите чекаме и гледаме колите да поминат пошто никој на пешак не застанува.
Партизанска нема ниту еден единствен пешачки премин без семафор.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
Podrska za familijata. Sekojpat mi bilo cudno kako vo vakvi momenti lugjeto naogjaat sila za protesti i mediumska aktivnost, ali koga ke razmislis logicki ova e edinstven nacin od koj sega za sega vadaat maksimum.

Tatkoto e prav primer za tatko kakov sto zasluzuva sekoe dete na svetot.:cuc:

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.804
Поени од реакции
2.373
Има некои пешачки премини низ Скопје, пример, на бул. Кочо Рацин и Јане Сандански на кои украсните дрвца што се поставени на жардињерите се преблиску до самиот пешачки со што го кријат пешакот што треба да помине и тука може да настане беља.
Васил Ѓоргов е начичкана со лежечки, доаѓаш до Јордан Мијалков и почнува Хунгароринг што трае до Тобако Томи во Кисела Вода, зашто на Огњан Прица/Димо Хаџи Димов нема ниеден , па ете и тука може да се интервенира. Искрено, не знам како некој не погина кај Дајмонд до сега.
Ние сме ајвани и во догледно време за нас спас нема, единствено чаре е државава преку правење возењето да нѝ е максимално нелагодно и неисплатливо да проба да не спаси од самите себе.

Иначе, корисно нешто што јас се трудам да го правам на пешачки, ми е гледање на шоферот во лице и препознавање дали е присутен со паметот. Научив ова откако еднаш едно женче за малце не ме испрати нсса оној свет.
Ima na Ognjan Prica (Anton Popov) po novo, dva kaj Kuzman shkoloto, ama nadole do Shampionche i Tomi tobako e reli Dakar. Komedija.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom