Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.744
- Поени од реакции
- 27.744
Старо, уште си тука? Глеам неарни работи пишуваш... не е убаво да шириш дезинформации.Партизанска нема ниту еден единствен пешачки премин без семафор.
Старо, уште си тука? Глеам неарни работи пишуваш... не е убаво да шириш дезинформации.Партизанска нема ниту еден единствен пешачки премин без семафор.
Сканија лабаво проаѓа низ нивIma na Ognjan Prica (Anton Popov) po novo, dva kaj Kuzman shkoloto, ama nadole do Shampionche i Tomi tobako e reli Dakar. Komedija.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Kako be nema ako vo zivotot ? Se ni e vekje predodredeno, zapisano nekade? Taka si se vodis ti vo zivotot, se ti e vekje zapisano i nema beganje od toa.E shto sakash da objasnish de??
Ako gledala i pazela nemalo da ja izgazi??
Pa razbrav be. Daleku od retardiram sum.
A ti razbra?
Nema AKO vo zhivotot!
Ako sudijkata ko zgnetela v zatvor navreme nemalo da ja izgazi!
Ako vozel poleka nemalo da ja izgazi
Ako ne bil alkoholiziran nemalo da ja izgazi
Ako ne izigraval Jack Killian nemalo da ja izgazi
AKO AKO AKO AKO
Сега имаше на ТВ, Трајанов нешто кажувал околу Малолетнички затвор .Но мислам дека пишуваше за дрогата бил фатен 2024??, а малолетен бил за првата сообраќајка, кога имал 16г, нанел повреди на некоја жена, не се сеќавам дали и тоа беше на пешачки. Судијката е прозвана за пресуда за дрогата, а таа кажува за права на Дете !!!Вчера излезе инфо дека Рада Шеќеркова, нашата НАТО потпреседничка ургирала за овој шалабајзеров, ама таа одма демантираше. До крај да се испита секоја улога на секој човек во пуштањето на убиецот, и сите да одговараат соодветно. Независно дали се работи за потпретседател на НАТО, или метач во градинка во Виница. Мора да се опрајме, поточно да почниме од некаде и да докажиме како народ дека заслужуваме држава со функционално право.
Господ ти дал глава на рамења да бидеш човек. Ти сепак сакаш да бидеш амеба и природата да ја прави својата селекција и тоа е во ред во ова демократско општество. Твој избор.Една амеба се пронајде.
Abe ich ne te razbiram shto se zapali be?Kako be nema ako vo zivotot ? Se ni e vekje predodredeno, zapisano nekade? Taka si se vodis ti vo zivotot, se ti e vekje zapisano i nema beganje od toa.
Dokazi be druze. Frli se utre od nekoja visokokatnuca. Ako ne ti bilo pisano togas da umres, ke prezivees. Obavezno snimaj, mediumski da bidi pokrieno.
Kazi so ke napravis. So netrpenie cekam utre na vesti da kazat kako nekoj cudesno preziveal pad od visokokatnica. Najverojatno i ke dodadat deka ne ti bilo pisano. A i nema veze, ako ti bilo do utre pisano , nema nisto da promenis. Vaka barem na vesti ke te ima. Podobro od da te svrkni srce i da te najdat zasmrden i fermentiran po edna nedela, da nemozat edna godina da go izluftirat objektot.
Втората амеба, очекуваноГоспод ти дал глава на рамења да бидеш човек. Ти сепак сакаш да бидеш амеба и природата да ја прави својата селекција и тоа е во ред во ова демократско општество. Твој избор.
Комон сенс се виде кога лупетавте дека требала да слушне дека некој оди со голема брзина. Пежо 207 на најпрометен булевар кај што брчат автобуси, моторџии се тркаат и имаш едно минумум 30-40 пилиштари што галамат пред силбо.
кај има пешачки без семафор на Партизанска?Старо, уште си тука? Глеам неарни работи пишуваш... не е убаво да шириш дезинформации.
каде има?Така е. Кај незнаеш па и лупеташ.
океј тој е кај Антико, еден, мада мислам дека и таму ставија семафори, баш ќе видам