Војната на патиштата

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Партизанска нема ниту еден единствен пешачки премин без семафор.
Старо, уште си тука? Глеам неарни работи пишуваш... не е убаво да шириш дезинформации.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.934
Поени од реакции
50.742

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.380
Поени од реакции
24.089
E shto sakash da objasnish de??
Ako gledala i pazela nemalo da ja izgazi??
Pa razbrav be. Daleku od retardiram sum.

A ti razbra?
Nema AKO vo zhivotot!

Ako sudijkata ko zgnetela v zatvor navreme nemalo da ja izgazi!
Ako vozel poleka nemalo da ja izgazi
Ako ne bil alkoholiziran nemalo da ja izgazi
Ako ne izigraval Jack Killian nemalo da ja izgazi
AKO AKO AKO AKO
Kako be nema ako vo zivotot ? Se ni e vekje predodredeno, zapisano nekade? Taka si se vodis ti vo zivotot, se ti e vekje zapisano i nema beganje od toa.
Dokazi be druze. Frli se utre od nekoja visokokatnuca. Ako ne ti bilo pisano togas da umres, ke prezivees. Obavezno snimaj, mediumski da bidi pokrieno.
Kazi so ke napravis. So netrpenie cekam utre na vesti da kazat kako nekoj cudesno preziveal pad od visokokatnica. Najverojatno i ke dodadat deka ne ti bilo pisano. A i nema veze, ako ti bilo do utre pisano , nema nisto da promenis. Vaka barem na vesti ke te ima. Podobro od da te svrkni srce i da te najdat zasmrden i fermentiran po edna nedela, da nemozat edna godina da go izluftirat objektot.

Член од
12 март 2009
Мислења
20.634
Поени од реакции
16.846
Вчера излезе инфо дека Рада Шеќеркова, нашата НАТО потпреседничка ургирала за овој шалабајзеров, ама таа одма демантираше. До крај да се испита секоја улога на секој човек во пуштањето на убиецот, и сите да одговараат соодветно. Независно дали се работи за потпретседател на НАТО, или метач во градинка во Виница. Мора да се опрајме, поточно да почниме од некаде и да докажиме како народ дека заслужуваме држава со функционално право.
Сега имаше на ТВ, Трајанов нешто кажувал околу Малолетнички затвор .Но мислам дека пишуваше за дрогата бил фатен 2024??, а малолетен бил за првата сообраќајка, кога имал 16г, нанел повреди на некоја жена, не се сеќавам дали и тоа беше на пешачки. Судијката е прозвана за пресуда за дрогата, а таа кажува за права на Дете !!!

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.134
Поени од реакции
8.880
Една амеба се пронајде.
Господ ти дал глава на рамења да бидеш човек. Ти сепак сакаш да бидеш амеба и природата да ја прави својата селекција и тоа е во ред во ова демократско општество. Твој избор.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.422
Поени од реакции
8.134
Kako be nema ako vo zivotot ? Se ni e vekje predodredeno, zapisano nekade? Taka si se vodis ti vo zivotot, se ti e vekje zapisano i nema beganje od toa.
Dokazi be druze. Frli se utre od nekoja visokokatnuca. Ako ne ti bilo pisano togas da umres, ke prezivees. Obavezno snimaj, mediumski da bidi pokrieno.
Kazi so ke napravis. So netrpenie cekam utre na vesti da kazat kako nekoj cudesno preziveal pad od visokokatnica. Najverojatno i ke dodadat deka ne ti bilo pisano. A i nema veze, ako ti bilo do utre pisano , nema nisto da promenis. Vaka barem na vesti ke te ima. Podobro od da te svrkni srce i da te najdat zasmrden i fermentiran po edna nedela, da nemozat edna godina da go izluftirat objektot.
Abe ich ne te razbiram shto se zapali be?

I jas ti rekov ima Ako ama odberi go prvoto Ako ne posednoto koe samo tebe ti pasuva za da ti se pogodi muabetot

Член од
21 април 2024
Мислења
73
Поени од реакции
108
Господ ти дал глава на рамења да бидеш човек. Ти сепак сакаш да бидеш амеба и природата да ја прави својата селекција и тоа е во ред во ова демократско општество. Твој избор.
Втората амеба, очекувано

Член од
23 август 2010
Мислења
39.844
Поени од реакции
116.001
Комон сенс ќе биде кога ќе знаеш каква била ситуацијата, дали заобиколувал други коли, дали девојчето погледнало или не, а вака е само јадење гомна при сознание дека возел пијан, поминал на црвено и возел со 130 километри на час.

Член од
12 август 2024
Мислења
263
Поени од реакции
662
Комон сенс се виде кога лупетавте дека требала да слушне дека некој оди со голема брзина. Пежо 207 на најпрометен булевар кај што брчат автобуси, моторџии се тркаат и имаш едно минумум 30-40 пилиштари што галамат пред силбо.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
7.134
Поени од реакции
8.880
Комон сенс се виде кога лупетавте дека требала да слушне дека некој оди со голема брзина. Пежо 207 на најпрометен булевар кај што брчат автобуси, моторџии се тркаат и имаш едно минумум 30-40 пилиштари што галамат пред силбо.

Анима-мунди и нивниот комон сенс

Член од
14 август 2006
Мислења
45.364
Поени од реакции
84.593
Старо, уште си тука? Глеам неарни работи пишуваш... не е убаво да шириш дезинформации.
кај има пешачки без семафор на Партизанска?
Од Обединети нации до Црква секаде има семафор кај што има пешачки.

Така е. Кај незнаеш па и лупеташ.
каде има?

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom