- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.277
- Поени од реакции
- 84.387
Ааа не.Можеби се обиделе да избегаат крадците на Косово.
Ти значи инсинуираш дека се Албанци! Како не ти е срам! Од кај знаеш, ти беше таму?
Ааа не.Можеби се обиделе да избегаат крадците на Косово.
Веднаш комуњарите се нафрлија како хиени со прикриени подмолни изјави кои индиректно ни даваат до знаење демек за грабежот е виновна сегашнава власт.:pos2: Навистина бедно. Нивната квазитеорија е дека немало вооружени грабежи пред 15 години кога СДС биле на власт, сега новава власт ги донела :pos2:Криминал има во цел свет, незнам каде е проблемот...
Туку сега е полицијата на потег...
Веднаш комуњарите се нафрлија како хиени со прикриени подмолни изјави кои индиректно ни даваат до знаење демек за грабежот е виновна сегашнава власт.:pos2: Навистина бедно. Нивната квазитеорија е дека немало вооружени грабежи пред 15 години кога СДС биле на власт, сега новава власт ги донела :pos2:
Ааа не.
Ти значи инсинуираш дека се Албанци! Како не ти е срам! Од кај знаеш, ти беше таму?
Лажат дека избегале на Косово, нема шанси. Косово ни е најголемиот пријател и стратешки партнер!ај вака...од агенција МИА сеа ми кажуваат дека било рафално пукање ,двајца се фатени ,другите се избегани накај косово ,колата ја нашле кај стенковец , едниот полицаец изрешетан среќа е жив....
лошоооооо , не е сигурен чоек ни да шета по улица ...
ееееее златен комунизам....
ај вака...од агенција МИА сеа ми кажуваат дека било рафално пукање ,двајца се фатени ,другите се избегани накај косово ,колата ја нашле кај стенковец , едниот полицаец изрешетан среќа е жив....
лошоооооо , не е сигурен чоек ни да шета по улица ...
ееееее златен комунизам....
Не ја политизирај темата ќе бидеш баниран...
Две години...
:pos2::pos2:Лажат дека избегале на Косово, нема шанси. Косово ни е најголемиот пријател и стратешки партнер!
Доста со вакви работи!:pos2::pos2:
значи не смеат да бегаат натаму а? :pos2:
Ја разбрав пораката :smir:Лажат дека избегале на Косово, нема шанси. Косово ни е најголемиот пријател и стратешки партнер!
Добро штом ти така мислеш,нека биде така но само во твојот ум,јас не те рабирам извини ми.
точно .. најточно ...И по партиска и по верска и по национална определеност тие се криминалци! Крадци, убијци и ништо повеќе!