Вооружен грабеж во Про Кредит банка

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Криминал има во цел свет, незнам каде е проблемот...
Туку сега е полицијата на потег...
Веднаш комуњарите се нафрлија како хиени со прикриени подмолни изјави кои индиректно ни даваат до знаење демек за грабежот е виновна сегашнава власт.:pos2: Навистина бедно. Нивната квазитеорија е дека немало вооружени грабежи пред 15 години кога СДС биле на власт, сега новава власт ги донела :pos2:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
ај вака...од агенција МИА сеа ми кажуваат дека било рафално пукање ,двајца се фатени ,другите се избегани накај косово ,колата ја нашле кај стенковец , едниот полицаец изрешетан среќа е жив....
лошоооооо , не е сигурен чоек ни да шета по улица ...
ееееее златен комунизам....

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Веднаш комуњарите се нафрлија како хиени со прикриени подмолни изјави кои индиректно ни даваат до знаење демек за грабежот е виновна сегашнава власт.:pos2: Навистина бедно. Нивната квазитеорија е дека немало вооружени грабежи пред 15 години кога СДС биле на власт, сега новава власт ги донела :pos2:

Не ја политизирај темата ќе бидеш баниран...
Две години...

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Ааа не.
Ти значи инсинуираш дека се Албанци! Како не ти е срам! Од кај знаеш, ти беше таму?

Ништо не инсинуирам.

Еве шо напиша друг Зоте:
...од агенција МИА сеа ми кажуваат дека било рафално пукање ,двајца се фатени ,другите се избегани накај косово ,колата ја нашле кај стенковец...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.277
Поени од реакции
84.387
ај вака...од агенција МИА сеа ми кажуваат дека било рафално пукање ,двајца се фатени ,другите се избегани накај косово ,колата ја нашле кај стенковец , едниот полицаец изрешетан среќа е жив....
Лажат дека избегале на Косово, нема шанси. Косово ни е најголемиот пријател и стратешки партнер!

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443

Слично сценарио со онаа што се одвиваше кај ПМФ....

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Не ја политизирај темата ќе бидеш баниран...
Две години...

Можеби и поарно да ми лупнат бан, да не си го трошам скапоценото време на безполезни дискусии и препукување мртво СДСМ - моќно ДПМНЕ.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Лажат дека избегале на Косово, нема шанси. Косово ни е најголемиот пријател и стратешки партнер!
:pos2::pos2:

значи не смеат да бегаат натаму а? :pos2:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не е битно каде бегале само да не се во земјава. А пропорционално со тоа Косово е најблиску до Скопје па натаму затерале. Се е можно....

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
Ја разбрав пораката :smir:

Ако е точна информацијата, качаците избегале на Косово? :nenene:
Како поминувале граница, на граничен премин или на диви премини?
Каков е тој инцидент на Блаце?

Член од
3 декември 2008
Мислења
321
Поени од реакции
8
Добро штом ти така мислеш,нека биде така но само во твојот ум,јас не те рабирам извини ми.

Сакав да кажам да ги оставите тие коментари како - жално, трагично, леле, ииии, страшно итн на женскиот пол.

Ако ме сваќаш што сакам да кажам.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Што е проблемот со вас бе луѓе?
Се пукаше у 9 саат сабајле во сред центар на Скопје! Луѓе се ранети, кој на должност, кој ради тоа што се нашол на грешно место во грешно време! Сето тоа за мочани 50 000 евра!

И вие ми мешате партии, националности, што ти уште не???
И по партиска и по верска и по национална определеност тие се криминалци! Крадци, убијци и ништо повеќе!

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
И по партиска и по верска и по национална определеност тие се криминалци! Крадци, убијци и ништо повеќе!
точно .. најточно ...
да се надеваме дека ќе ги фанат ...

Kajgana Shop

На врв Bottom