Вонредно генерално собрание на ФФМ: Илчо Ѓорѓиоски едногласно избран за претседател на ФФМ!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
добро е ова што му текна на некој макар и политички мада не веруам дека ова ќе го смени харлампие само ме интересира зошто ниедна телевизија не кажа ништо за протестот или па не им е доволно интересно тоа

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Колку луѓе бевме пред ФФМ - ни топките не може да ги смениме а не па Хари...

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.423
Поени од реакции
8.547
За одбележување се погрдните скандирања на сметка на ФФМ и на Хаџиристески меѓу кои предничи слоганот „ФФМ мафија“.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.223
Поени од реакции
34.514
За одбележување се погрдните скандирања на сметка на ФФМ и на Хаџиристески меѓу кои предничи слоганот „ФФМ мафија“.
Сликите не ти се прикажуваат.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Не бе, не вака. Ништо нема вака, Хари кој знае дали е и присутен у зградата.
На стадион само, на утакмица 90 мин скандирање против ФФМ и остала криминална банда, па да осетат омраза на лице место.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Бев на протестот и очекував да биде помасовен. По се изгледа народот само за митинзи се собира,а за вакви протести нигде го нема.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
jas go podrzuvam protestot se slagam i so deckoto koj pogore napisa na oficijalen natprevar da se skandira protiv ffm i da dodadam posle takviot natprevar veke nikoj da ne poseti fudbalski mec sedo momentot koga hari ne napusti pa jas mislam deka ne moze eden covek protiv eden milion lubiteli na fudbalot
--- надополнето: 7 март 2012 во 17:52 ---
Не бе, не вака. Ништо нема вака, Хари кој знае дали е и присутен у зградата.
На стадион само, на утакмица 90 мин скандирање против ФФМ и остала криминална банда, па да осетат омраза на лице место.
Бев на протестот и очекував да биде помасовен. По се изгледа народот само за митинзи се собира,а за вакви протести нигде го нема.
dovolno ste dovolno sto pocna nekakvo dvizenje naredniot ke e pomasoven hari mora da ja napusti fudbalskata kukja

N

Nicky Santoro

Гостин
Тифо сцената во РМ е за жалење.
Па се собрале 50 души ќе го турнеле Хари :eek:
Абе да се случи ова во др балканска држава ќе ја запалеја зградава со се него....Тоа е ние сме пичкарски народ,затоа и дојдовме до овде.
И пред некој да ми пиши оти јас не сум бил на протестов, да му одговорам... МЕ БОЛИ КУРОВ ДАЛИ Е ХАРИ ИЛИ НЕКОЈ ДРУГ!
Има премногу лопови за да се исчистат

П

Паспарту

Гостин
Значи по педерски пост немам прочитано и избегнување на одоговорност
Јасно ми е дека сега глумите некој светици и европски навивачи дамек не сакате да се мешате во политика ама ај ако сте против политика објасними како уште навивате за вашиот клубот кој е целиот политички и пратиски проект ако сте вие толку против ова што поретестот е подржан од некој откажете се и од клубот бе и тоје политички проект од 1947 до 1991 беше комунистичка творба а сега од лани е вмровска творба
Значи да расчистиме ако некој тие душман (хари) а од друга страна имаш и друг душман (политички партии) и не можеш да ги совладаш никако што е пробано неколку пати и од нас и од вас треба да искористиш шансата како што е сега и да го скиниш скурца едниот душман сега(хари) а потоа кога ќе се увиде дека може така со портести да се смени прецедател на ФФМ ќе ја имаме шансата и следен пат ако има потреба да го смениме и идниот прецедател важно е сега да се отоври варатата и можноста за смена
Не можам да ве сватам како седите не две столици и сега кога има шанси да се смни хари и нешто заедничко да направиме за доброто ан целиот фудбал воопшто вие се повлекувате и ескивирате и ме потсетува како пред некоја години исто се повлековте во бојкото и само 3 тимови срадаа а тогаш да се приклучевте до сега се ќе беше во ред и одамана хари ќе го немаше
Не знам дали сте за или против хари до сега и што сте скандирале ама сега сигурно не сте против него официјално ! Вие за какви се ен глупости вадите соопштенија сега некако ви се врза јазикот па ништо не обајивте иако знам дека на протестот денес најголем број ќе бидта ваши членови и стално вака педерски сте играле ако видите по некој дека паѓа хари одма ќе скокате и рипате секаде дека сте против хари а сега мудро молчите да видите што ќе се случи и поради тоа ќе повторам вие не сет прави Комити и не го заслужувате тоа име !
Ти беше на протестот? Највеќе гомна изеде, а се утепа од постирање вести од порталиве за време на траење на истиот...

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Ебате народот...вака било,така било,од оние бил поддржан...
бев денеска..и беше тапа !
Брука невидена..па на што личи ова бе...
од навивачкиве групи имаше од повеќето ама најбројни беа Чкембари...
Се надевам дека во блиска иднина ќе се организира некој протест на кој стварно ќе има многу луѓе,а не како денес...протест кој ќе биде поддржан од сите навивачки групи, од здруженија како плоштад слобда,стоп полициска бруталност,распеани Скопјани..и од политичките партии во државава...

Член од
26 февруари 2011
Мислења
215
Поени од реакции
812
Ти беше на протестот? Највеќе гомна изеде, а се утепа од постирање вести од порталиве за време на траење на истиот...
Он дава морална поддршка за протестантите од Битола :D Битно удри јака реклама за неговите сограѓани дека имаат шанса да се прошетаат бесплатно до Скопје. Да не се почуствува случајно некој запоставен :pos:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.423
Поени од реакции
8.547
Не а за гомна не можам со тебе ти си прв , капа ти симнувам се само очи ти вадат моите постови како да нема друг на форумот за да те ....:свиркам:
Он дава морална поддршка за протестантите од Битола :D Битно удри јака реклама за неговите сограѓани дека имаат шанса да се прошетаат бесплатно до Скопје. Да не се почуствува случајно некој запоставен :pos:
Тоа е бе секој со среќата ако имаше некој против за бесплатниот превоз и прошетката до меторполата денес имаше шанса да му го каже тоа во лице а не да се јаде трици на форумот !:drk:

П

Паспарту

Гостин
Не а за гомна не можам со тебе ти си прв , капа ти симнувам се само очи ти вадат моите постови како да нема друг на форумот за да те ....:свиркам:

Тоа е бе секој со среќата ако имаше некој против за бесплатниот превоз и прошетката до меторполата денес имаше шанса да му го каже тоа во лице а не да се јаде трици на форумот !:drk:
Твоите постови!? Другар поглупо нешто од твоите постови нема на форумов, ти си врвот на неписменоста! Две реченици не знаеш да сврзеш, па уште ќе ми боделе очи. :pos: Дури и оној Небо666 што беше член на времето има барем 30% поголем IQ од тоа што ти го поседуваш во тоа искомплексираната глава. Од што си толкав маж денеска се криеше позади другарчињата, односно позади нивните мислења кои си ги добил преку смс или чет на фб. Ти си последниот што треба да збори кој е маж и кој треба да протестира. Па уште си умешал и политики, комунисти, вахабисти и што ли уште не, а да кажеше од каде пари за денешниот автобус, од каде пари да пркне малку твојот клуб за да не отиде во курац?

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.423
Поени од реакции
8.547
Твоите постови!? Другар поглупо нешто од твоите постови нема на форумов, ти си врвот на неписменоста! Две реченици не знаеш да сврзеш, па уште ќе ми боделе очи. :pos: Дури и оној Небо666 што беше член на времето има барем 30% поголем IQ од тоа што ти го поседуваш во тоа искомплексираната глава. Од што си толкав маж денеска се криеше позади другарчињата, односно позади нивните мислења кои си ги добил преку смс или чет на фб. Ти си последниот што треба да збори кој е маж и кој треба да протестира. Па уште си умешал и политики, комунисти, вахабисти и што ли уште не, а да кажеше од каде пари за денешниот автобус, од каде пари да пркне малку твојот клуб за да не отиде во курац?
Не си ти крив или се будала или се правиш будала
Види една страна по назад ќе видиш и кажав од кој и како е платено но не се важни средствата туку важна е целта !
Кога сме кај парите тоа се од исто место од каде што се финасира и вашиот клуб
знаев дека од стално сте се криеле и ескивирала да не употребам друг збор ама ова денс не го очекував од вас и реков и ќе повторам не го заслужувате името Комити

Kajgana Shop

На врв Bottom