Kiro Hametovski
Sniffericious
- Член од
- 11 декември 2005
- Мислења
- 1.685
- Поени од реакции
- 43
верувам дека постојат вонземјани, имам видено НЛО, ама не верувам дека тие вонземјани воопшто нешто (лошо) ни прават
За лошо не знам ама дека дејствуваат на нас сигурно.kiro hametovski напиша:верувам дека постојат вонземјани, имам видено НЛО, ама не верувам дека тие вонземјани воопшто нешто (лошо) ни прават
Кај си го видел? Раскажи што како, опиши...kiro hametovski напиша:верувам дека постојат вонземјани, имам видено НЛО
нишо посебно :wink: као оние у луна паркCopyOfDeath напиша:jas neam videno nlo ti zaviduvam som si videl
Не знаев дека се планира однапред дали ќе веруваш во нешто или неStormAngel напиша:Не верувам во вонземјани, не ни планирам да верувам во нив.
Него?High_Voltage напиша:Не знаев дека се планира однапред дали ќе веруваш во нешто или не
Nikoj ne znae. Zatoa se sto ne ni e poznato a leta e nareceno Neidentifikuvan Letechki Objekt.Goddess of Chaos напиша:А oд кај знаете па вие како треба да изгледа НЛО? Од тоа шо сме глеале летачки чинии по филмовите?
не, ама кога ќе видиш нешто што не е ни авион, ни хеликоптер, ни балон на жежок воздух, а лебди високо и те тера да се џариш во него, што може да биде?:raz:Goddess of Chaos напиша:А oд кај знаете па вие како треба да изгледа НЛО? Од тоа шо сме глеале летачки чинии по филмовите?
па добро ако немав претстава за НЛО или нешто слично, немаше да знам што е, ама бар ќе знаев дека не е нешто **наше**Goddess of Chaos напиша:Нема да знаеш што е, ама признај дека да немаше направено толку филмови за вонземјани, немаше најпрво да ти падне на памет дека е вселенски брод полни со марсовци