Вонземјани, НЛО...

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.734 79,1%
  • Не

Гласови: 458 20,9%

• Вкупно гласачи
    2.192
Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.435
Поени од реакции
5.468
i kaj mene ima na wall decki sto go videle...Me mrzi sega da vi postuvam avtenticnost
  • pa nie vcera sedevme i pominaa deset komada... :D
  • abe ja vidov ozbilno ... 1-6 topki i vrtea edna okolu druga i ide brzo pa sporo pa brzo pa sporo i na brzina shibnaa

• pa da be isto i vcera bese isto znaes kolku cudni bea
itn, itn, nesto videle poveke mina Sto? prasajte gi The Majestic12 :P

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Случајно го забележав разговоров на Fb, некој слично нешто да не видел?
"Застана во место и се угаси" - По овој коментар веднаш укапирав што "најверојатно" е, гуглај ако не си слушнал - Chinese Lanterns, конечно стигнаа и во МК значи....

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
"Застана во место и се угаси" - По овој коментар веднаш укапирав што "најверојатно" е, гуглај ако не си слушнал - Chinese Lanterns, конечно стигнаа и во МК значи....
Можно е, незнам, дечкиве кој коментираа ги нема во моментов да кажат. :)

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
UFO.JPG

UFO2.JPG

UFO3.JPG

UFO4.JPG

UFO5.JPG

Attachments

M

Muranyi

Гостин
Пред две недели со еден другар забележавме необична појава,доцна вечерта околу 2 часот по полноќ.Имено на небото се појави светлечки објект,кој силно и непрекинато светеше со сина и црвена боја,леташе бавно и одеднаш застана и стоеше пет минути во место.Потоа почна полека да се спушта надоле кон земја и одеднаш леталото исчезна.

I

Immigration man

Гостин
абе едно не ми е јасно оти овие свемирциве само на вечер идат оти никој ги нема видено денски или на сабајле кога одиме на работа а шо велите за ова :facepalm:

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
абе едно не ми е јасно оти овие свемирциве само на вечер идат оти никој ги нема видено денски или на сабајле кога одиме на работа а шо велите за ова :facepalm:
Логички , и они одат ода сабајле на работа , освен оние кои работат ко портири низ галактичките диско клубови. И пекарите ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Се зезаш или? Каде на онаа светлина ќе успееш да забележиш нешто? Една секунда сврти поглед нагоре и умот ќе ти се земе од што зрачи.

I

Immigration man

Гостин
Се зезаш или? Каде на онаа светлина ќе успееш да забележиш нешто? Една секунда сврти поглед нагоре и умот ќе ти се земе од што зрачи.
не да гледаме во сонцето пак има некој дел од небото каде би мозеле да бидат заприметени имаше неколку снимки од лондон мислам ако ги најдам ке ги постирам.поентата ми е ако сакаат да не ги видиме би се движеле кога е ден или кога има облаци ?;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ејјјј само што видов едно од чудава :)

Kajgana Shop

На врв Bottom