Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
Муабетот е од саботата вечер - 7-ми.ајде кажете со е работава ова од вечерва е муабетов или ?
Муабетот е од саботата вечер - 7-ми.ајде кажете со е работава ова од вечерва е муабетов или ?
Муабетот е од саботата вечер - 7-ми.[a iuma nekoj sliki video da vidime
"Застана во место и се угаси" - По овој коментар веднаш укапирав што "најверојатно" е, гуглај ако не си слушнал - Chinese Lanterns, конечно стигнаа и во МК значи....Случајно го забележав разговоров на Fb, некој слично нешто да не видел?
Можно е, незнам, дечкиве кој коментираа ги нема во моментов да кажат."Застана во место и се угаси" - По овој коментар веднаш укапирав што "најверојатно" е, гуглај ако не си слушнал - Chinese Lanterns, конечно стигнаа и во МК значи....
Логички , и они одат ода сабајле на работа , освен оние кои работат ко портири низ галактичките диско клубови. И пекаритеабе едно не ми е јасно оти овие свемирциве само на вечер идат оти никој ги нема видено денски или на сабајле кога одиме на работа а шо велите за ова
Се зезаш или? Каде на онаа светлина ќе успееш да забележиш нешто? Една секунда сврти поглед нагоре и умот ќе ти се земе од што зрачи.абе едно не ми е јасно оти овие свемирциве само на вечер идат оти никој ги нема видено денски или на сабајле кога одиме на работа а шо велите за ова
не да гледаме во сонцето пак има некој дел од небото каде би мозеле да бидат заприметени имаше неколку снимки од лондон мислам ако ги најдам ке ги постирам.поентата ми е ако сакаат да не ги видиме би се движеле кога е ден или кога има облаци ?Се зезаш или? Каде на онаа светлина ќе успееш да забележиш нешто? Една секунда сврти поглед нагоре и умот ќе ти се земе од што зрачи.
Не успеав да го сликнамRly ????
Share pls