Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
Муабетот е од саботата вечер - 7-ми.ајде кажете со е работава ова од вечерва е муабетов или ?
Муабетот е од саботата вечер - 7-ми.ајде кажете со е работава ова од вечерва е муабетов или ?
Муабетот е од саботата вечер - 7-ми.[a iuma nekoj sliki video da vidime![]()
"Застана во место и се угаси" - По овој коментар веднаш укапирав што "најверојатно" е, гуглај ако не си слушнал - Chinese Lanterns, конечно стигнаа и во МК значи....Случајно го забележав разговоров на Fb, некој слично нешто да не видел?
Можно е, незнам, дечкиве кој коментираа ги нема во моментов да кажат."Застана во место и се угаси" - По овој коментар веднаш укапирав што "најверојатно" е, гуглај ако не си слушнал - Chinese Lanterns, конечно стигнаа и во МК значи....
Логички , и они одат ода сабајле на работа , освен оние кои работат ко портири низ галактичките диско клубови. И пекаритеабе едно не ми е јасно оти овие свемирциве само на вечер идат оти никој ги нема видено денски или на сабајле кога одиме на работа а шо велите за ова![]()
Се зезаш или? Каде на онаа светлина ќе успееш да забележиш нешто? Една секунда сврти поглед нагоре и умот ќе ти се земе од што зрачи.абе едно не ми е јасно оти овие свемирциве само на вечер идат оти никој ги нема видено денски или на сабајле кога одиме на работа а шо велите за ова![]()
не да гледаме во сонцето пак има некој дел од небото каде би мозеле да бидат заприметени имаше неколку снимки од лондон мислам ако ги најдам ке ги постирам.поентата ми е ако сакаат да не ги видиме би се движеле кога е ден или кога има облаци ?Се зезаш или? Каде на онаа светлина ќе успееш да забележиш нешто? Една секунда сврти поглед нагоре и умот ќе ти се земе од што зрачи.
Не успеав да го сликнамRly ????
Share pls