- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Неиндентификуван Летачки Објект ја тоа подразбирам
Лесно е да се монтира ова. Мачкина кашлица е ова за Freddiew. xD
И јас нејќам да бидам песимиста и се надевам дека кога ќе биде оној официјалниот прв контакт ќе биде "We come in peace",но реално гледано ако се работи за некоја цивилизација која е да речеме отприлика 1.000 години понапредна од нас и која успеала да развие технологија да стигне подалеку од нивната планета и истата таа веќе веројатно се востпоставила контакт со некоја друга раса.Зошто тие би биле мирољубиви со нас?Каква корист од нас?Зошто би соработувале со некој примитивци како нас(во случајот ние сме како барбарите) и сигурно би не гледале од повисоко,мислам дека веднаш би ја колонизирале Земјата и би имале втора нивна планета,а земјаните би биле робови.Е сеа колку стари напредни цивилизации или примитивни има низ универзумот и каков е нивниот начин на размислување неможам ни да претпоставам,ама гледано од тоа какви сме ние земјаните и што ние би направиле да сме на нивно место тогаш сигурен сум дека нема да биде поинаку.http://www.telma.com.mk/index.php?task=content&cat=1&rub=11&item=9507
Од целава приказна ме интересира тоа доколку стварно постојат и доаѓаат навака зошто да не нападнат?Можеби доаѓаат во мир?Зошто секогаш за алиениве се ствара негативна слика дека сакаат да не истребат и сл.?М?
Нешто налик на зелениов?Има има вонземјани, вчера видов еден отиде да си купи бурек со сирење и јогурт! Naaah just kidding! Нема никаква логика од толку многу планети, ѕвезди и од толку многу универзуми да сме само ние... Веројатно таму некаде постојат тие зелени суштества, со долги текни раце, големи глави и огромни застрашувачки очи!
Аха нешто такво. Инаку до сега не знаев дека имало и зелен фараон! ?!?!?Нешто налик на зелениов?