Вонземјани, НЛО...

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

Верувате ли дека постојат вонземјани?

• Да

Гласови: 1.736 79,0%
  • Не

Гласови: 461 21,0%

• Вкупно гласачи
    2.197
Абе луѓе,остајте тоа.Не е можно во толкава вселена,толкав простор,да постоиме само ние.По сите можни варијации.Прво,може да се развие жив свет на кој ќе му одговараат други услови,а не овие нашиве.Ако пак,да речеме,жив свет може да се развие само во слични услови како овие на Земјава,па има илјадници планети кои се такви.А и не верувам светов да постои само заради нас,луѓето.Тогаш целата вселена е у големи срања. :D :giggle:

sigurno ne sme sami vo beskonechniot kosmos., .,., kako shto e toj beskonechen taka i mozhnosta za zhivot e beskonechna shto ke reche sigurno ne sme sami., .,.............i sho si mislevte vie ., taka ke ne ostavat ta da ja upropastime cela vselena ko shto ja nishtime planetava., :coffee:

Два три пати имам видено чудни објекти на небото кои ни од далеку не асоцираат на авиони или било какви летала што нас ни се познати. До пред извесно време бев убеден дека не посетуваат. Но луѓе колку и да е бесконечна вселената и да се можни многу форми на живот , не заборавајте дека животот е многу ретка појава, како и фактот дека било која интелегницја за да не посети и се потребни многу , многу светлосни години... Хипотетички да стигнале не можам да сфатам зошто би играле криенка со нас :D

Незнам дали го имате пишано ова во темава. но нешто интересно одете на гоогле еартх и на ртот добра надеж на една од тие сликите 360 до една планина се гледа НЛО, можеби е монтажа заебанција или слично. Проверете :)

sigurno ne sme sami vo beskonechniot kosmos., .,., kako shto e toj beskonechen taka i mozhnosta za zhivot e beskonechna shto ke reche sigurno ne sme sami., .,.............i sho si mislevte vie ., taka ke ne ostavat ta da ja upropastime cela vselena ko shto ja nishtime planetava., :coffee:
По таа логика не треба да не плаши ''Апофис 2029'' има кој да не заштити :D Економично ни влијаат свемирците :D
--- надополнето: Jul 23, 2011 9:14 PM ---
По таа логика не треба да не плаши ''Апофис 2029'' има кој да не заштити :D Економично ни влијаат свемирците :D

Како тоа економски влијаат ај баш кажи :D
Просто. ако вонземјаниците се загрижени за вселената , загрижени се и за судбината на планетата тоа значи дека нема да дозволат некој ''камен'' да не уништи , по дифолт ќе се заштедат милјарди долари за изработка на одбранбени ракети и слично :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom