Human
Explorer
- Член од
- 10 октомври 2009
- Мислења
- 12.440
- Поени од реакции
- 5.130
Глупоста....Што не е наместено во Америка?
Глупоста....Што не е наместено во Америка?
По таа логика не треба да не плаши ''Апофис 2029'' има кој да не заштити Економично ни влијаат свемирцитеsigurno ne sme sami vo beskonechniot kosmos., .,., kako shto e toj beskonechen taka i mozhnosta za zhivot e beskonechna shto ke reche sigurno ne sme sami., .,.............i sho si mislevte vie ., taka ke ne ostavat ta da ja upropastime cela vselena ko shto ja nishtime planetava.,
По таа логика не треба да не плаши ''Апофис 2029'' има кој да не заштити Економично ни влијаат свемирцитеsigurno ne sme sami vo beskonechniot kosmos., .,., kako shto e toj beskonechen taka i mozhnosta za zhivot e beskonechna shto ke reche sigurno ne sme sami., .,.............i sho si mislevte vie ., taka ke ne ostavat ta da ja upropastime cela vselena ko shto ja nishtime planetava.,
Просто. ако вонземјаниците се загрижени за вселената , загрижени се и за судбината на планетата тоа значи дека нема да дозволат некој ''камен'' да не уништи , по дифолт ќе се заштедат милјарди долари за изработка на одбранбени ракети и сличноКако тоа економски влијаат ај баш кажи
Mногу брза мувава бе (или што и да е,само НЛО не е)
Гледај во облакот до авионот на почетокот на клиопот, нешто многу брзо прелета низ него.Mногу брза мувава бе (или што и да е,само НЛО не е)
Зависи што подразбираш под НЛОMногу брза мувава бе (или што и да е,само НЛО не е)