T
Tetro
Гостин
Се брзате некаде. Јас ќе почекам.па со оглед на тоа дека е 20 светлосни години одалечени ке ни треба време... МНОООГУУ време!
Се брзате некаде. Јас ќе почекам.па со оглед на тоа дека е 20 светлосни години одалечени ке ни треба време... МНОООГУУ време!
нема логика да се преселуваш на друга планета кога ке имаш 60 70 години... у брзо време нема шанси да се деси такво нешто.Се брзате некаде. Јас ќе почекам.
Ни одлбиску.Тоа е како колонија мравки покрај левиот брег на реката да "смета" дека преку реката не постои ништо...човек затворен во соба да тврди дека нема други луѓе само затоа што не знае/може сеуште да ја отвори вратата од неговата соба
Се е можно, најверојатно науките инволвирани во опсервација и изучување на вселената се сеуште на недоволно развиено ниво за да се погледне малку повеќе во нејзините длабочини.
Јас мислам дека цела предпоставка им е утка.Кога кажуваат таму нема услови за живот ваму нема услови за живот одат со предпоставка дека требаат истите услови за живот како на земјата.Светлина,топлина,вода и кислород.За мене е глупа теорија ако негде нема кислород одма да заклучиш дека таму и нема живот кога и на нашава планета има жив свет на кој не му е потребен кислород.Зошто да не е можно на некоја планета да има интелигентни живи суштества на кои не им треба светлина или кислород?Ни одлбиску.
Дали знаат (или се свесни) мравките за постоењето на други бубачки меѓу нив? Тешко... Или па знаат зошто им служат нозете?
Точно, не може да дознаеме дали на 4 светлосни години од нас постои цивилизација, ама по време ќе знаеме.
Како што реков, докази за живот надвор од нашата планета нема, а камоли па интелегентен живот.
Нема нешто што човекот не може да го разбере, само ќе му треба време...
--- надополнето ---
Немањето докази не значи дека не постои интелегентен живот.
Една (мислам и најважна) причина заради која бараме планета со услови за живот слични на нашите е заради тоа што сакаме да ја населиме, освоиме. Нов дом, така речено.Јас мислам дека цела предпоставка им е утка.Кога кажуваат таму нема услови за живот ваму нема услови за живот одат со предпоставка дека требаат истите услови за живот како на земјата.Светлина,топлина,вода и кислород.За мене е глупа теорија ако негде нема кислород одма да заклучиш дека таму и нема живот кога и на нашава планета има жив свет на кој не му е потребен кислород.Зошто да не е можно на некоја планета да има интелигентни живи суштества на кои не им треба светлина или кислород?
ко ќе му се пуштат кинезиве...едно село доста е, ќе го урнат само со чатали„Рамен и цевчест“ објект бил забележан на околу пет километри од местото Бути во Внатрешна Монголија, која е дел од Кина.
Зачудените официјални лица изјавија дека објектот се движел во круг околу аеродромот, по што исчезнал. Контролата на воздушниот сообраќај во престолнината на Внатрешна Монголија, Хуту, го забележала НЛО-то. Меѓутоа не можеле да воспостават радио контакт со авионот и веднаш го повикале аеродромот во Бути.
- За да се гарантира безбедноста, авионот мораше да слета на друг аеродром, Во спротивно ќе дојдеше до судар, истакна локален официјален претставник.
Три авиони од Пекинг и Шангај биле пренасочени кон блиските аеродроми.
Од почетокот на годинава ова е терѕо по ред мистериозно забележување на НЛО, поради што се затворени кинеските аеродроми.
Некои експерти сметаат дека тоа е доказ за постоење на ново кинеско летало.
Па кога Турција стигна сателит да праќа а Иран да развива атомски централи и останати чудесии... ништо чудно, ама според сликите, пренапредно е а кај и да е... ќе го видиме новиов ни светски амбасадор во акција.Ау, што е ова? Јупитер атак
Затворен кинески аеродром поради НЛО
ко ќе му се пуштат кинезиве...едно село доста е, ќе го урнат само со чатали
Шега на страна, дали за болидраната претпоставка има шанси да се у право?
Цццц, значи ова Кинезиве се копираат од САД...ццц...НЛО - ата од Америка дефинитивно се преселија во Кина.
Kineski znanstvenici 40 minuta snimali NLO
Ѓабе кинески се неквалитетни.Цццц, значи ова Кинезиве се копираат од САД...ццц...
Вселенски брод на Месечината?http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS15-P-9625
Знае некој нешто околу овие снимки ???
:nesum: