16 seksualno polnoleten i togas moze da se puka mada devojcinjata porano sozrevaat i treba i porano da se pukaat
ama sekoj si znae koja mu e vremeto kaj sekoj razlicno
stoj malku jas ti kazuvam moe mislenje kako e,jas da imam kerka nema da i dadam do 19 godini decko da si fane,Да, созреваат порано, ама ајде ти се молам 14-15 години е лудо, и ќе те видам тебе ќерка ти да се работи на тие години, тогаш сигурно друга песна ќе пееш :helou:
А мое мислење е дека треба да биде моментот кога ќе бидеш подготвен да ги сносиш и евентуалните последици
Таа беше спремна но судијата рече дека на била..... и неговата се важешеНе се битни годините,битно е да си спремен,да го сакаш тоа,и да го направиш со личноста што ја сакаш
na 17-18 godini tesko deka ce gi prezemat poslediciteПа најдобро 17-18 да се има, и да дојде до несакана бременост да ги превзема последиците. А не мали деца уште на 12 растур прават, после децата деца гледат ама не е битно тоа, битно е нацијата да се шири
пак се повозрасни и родителите можат да им кажат “оди шети не ми смети“. а дете од 13-14 години со бебе во раце шо ќе му прават. Тоа самото не знае да си го бриши гзот не пак да се грижи за бебето. (пред некој ден ми збореа за 11-годишно девојче кое останало бремено, ??? лол шо ќе праи тоа, сеуште на млеко мириса, ќе гледа друго дете :nesvestna 17-18 godini tesko deka ce gi prezemat posledicite
povozrasni se tocno ama ne se spreni da gledaat deca a i plus toa toga\s pocinja nocniot zivot setanje ovaa ona toa e golema dupa vo zivotot ako go ispustis.veruvaj mi ne e seto do godinite na primer ima mnogu deca koj na 15-16 godini se ponasaat i poveke moze da se snajdat vo zivotot za razlika od nekoj 17-18pa i 19 se zavisi od toa kolku roditelite mu gi brkale rabotite.ima mnogu deovjcinja sto ne znaat na 18 godini jajca da isprzat a kamoli da gotvat nesto drugo.sekoja koja sto e majka pod 20 godini e tesko porano i na 17 se mazele moze od tamu mislis deka ke se snajdat ama togas znaele da gotvat rabotele i bile spremni za zenidba za ralzlika od sega koe poveketo ic ne gotvat i ne rabotat t.e navika da se imaпак се повозрасни и родителите можат да им кажат “оди шети не ми смети“. а дете од 13-14 години со бебе во раце шо ќе му прават. Тоа самото не знае да си го бриши гзот не пак да се грижи за бебето. (пред некој ден ми збореа за 11-годишно девојче кое останало бремено, ??? лол шо ќе праи тоа, сеуште на млеко мириса, ќе гледа друго дете :nesvest