- Член од
- 25 август 2010
- Мислења
- 179
- Поени од реакции
- 23
Зошто децата да немаат секс ?Од кога се јавува потреба за секс од тој момент треба да имаш секс, сексот е потреба исто како јадење спиење ,самозадоволувањето до некаде го заменува сексот ама не е секс,која е таа сексуална зрелост која толку ја промовирате и тие традиционалистички конзервативни гледања на истиот ,истите тие работи прават сексуално болни луге кој го потиснуваат сексуалниот нагон од причина да не се мисли дека се курви ,тоа е општо прифатено мислење кај пичките на 15 - 16 години и останува долго време непроменето а е крајно погрешно се придава преголемо значење на една обична физичка потреба ,токму затоа и сексот продава се користи како реклама и е преставен како најголемиот и најлошиот нагон на човекот,родителите не сакаат да се помират со фактот дека керкаим ке се ебе,а што има тука лошо? здрав секс со кондом и на 10 години е здрав секс со кондом на 12 -13 години кога се јавува нагонот децата треба да бидат информирани за сексот и како тој се практикува на здрав начин и да бидат информирани дека се слободни да го применуваат исто како што се слободни да јадат,спијат,пијат и слично .
--- надополнето ---
--- надополнето ---
Постов е од 2007 али нема везе за тебе и сличните ко тебе ЗОШТО СЕ СМЕТАТЕ ЗА НЕКОЈ РЕПЕР АКО ТИ СИ СЕ ПЛЕСНАЛА НА НЕПОЛНИ 18 НЕ ЗНАЧИ ДЕКА СЕКОЈ ТРЕБА НА ИСТА ВОЗРАС ЈАС ПРВПАТ НА 14 ГОДИНИ И ШТО МИ ФАЛИ? БИ САКАЛ НЕКОЈ ШТО РАЗМИСЛУВА ВАКА КО ТЕБЕ ДА МИ ОДГОВОРИ НА ПОСТОВ ЗАТОА КЕ ГО СТАВАМ У ПОГОЛЕМ ФОНТ БАРАМ ОБРАЗЛОЖЕНИЕ СО ФАКТИ ВЕ МОЛАМ БЕЗ ФАКТИ МОЛЧЕТЕискрено да ви кажам оваа наша младина не гледа веке на ништо
..........колку порано толку подобро, по фраерка си и пичка јака.......
па жити све на 15 год јас к-р уште немав видено, а они деца рагаат
ке ни пропадне светов ејјјјјјјј
јас лично прв пат тоа го напрвив на неполни 18 и се уште сум со истиот тип
а за она со свадбите после 27 год сигурно