SiSSi_
Princess.
- Член од
- 17 март 2009
- Мислења
- 69
- Поени од реакции
- 10
Najgolema glupost.А ДА ЈА ЧУВАВТЕ НЕВИНОСТА ЗА В БРАК
A ako so partnerot ne ti se dopagja? ... Ja mislam deka toa e nesto najvazno.
Najgolema glupost.А ДА ЈА ЧУВАВТЕ НЕВИНОСТА ЗА В БРАК
Practise makes it perfect.A ako so partnerot ne ti se dopagja?
и не само болести туку има и последици...само кој тоа го сваќа така сериозно на тие години...сеа они тераат "леле другарка ми се еба оти да не и ја" и после ќе се маваат вакаТоа што денешнала младина практикува секс на 14 години воопшто не го оправдувам.Тие се мали и врска си немаат од таа работа.Како прво треба хигиена,а не само извади и бутни како што праат тие.Па после болести,е ќе има.
BullshitPractise makes it perfect.
A што е најтрагично, другарка и не ни била блиску до ебавање, се` се тоа некои ифтирии колку да се биде шема во друштво :tv:и не само болести туку има и последици...само кој тоа го сваќа така сериозно на тие години...сеа они тераат "леле другарка ми се еба оти да не и ја" и после ќе се маваат вака
Значи ти си еден од тие што се без памет?Зашто бе не е убаво на 14-15 год секс што цел живот ли некој да ? Абе може и на 13 :sekss:
jas se kladam ti uste na 14 si se bocnala :helou:Ovaa mladava generacija e mnogu napredna i kako pominuva se poveke i poveke vreme ke ispadne granicata na 12 godini koga devojka ne e ic razviena.SUM protiv ovaa granica ne veruvam deka nekoja devojka e sozreana na 14 godini si znam po mene... posle 18 godini moze sekoja devojka da razmisluva za sex
Шо има лошо во 13годишна?Значи ти си еден од тие што се без памет?
Се чудам од кај овие податоциСпоред последните податоци, во Македонија просечната возраста за првиот сексуачен однос е поместена на 14 години, што мислите дали е тоа добро или лошо? Со фактот дека пред само неколку години беше до скоро 17 години.
Toa mozis majka ti da ja prasas na kolku te napravile,no valjda trebalo abortus :pos2: a ne za devojka sto ne ja poznavas da se kladis i ne navleguvam poveke vo konflikt so nedokvakani :salut:jas se kladam ti uste na 14 si se bocnala :helou:
Лош начин за приоѓање на девојка дечко, лош!jas se kladam ti uste na 14 si se bocnala :helou:
А ти имаш ли боцнато?Јас се кладам дека одговорот е не.jas se kladam ti uste na 14 si se bocnala :helou: