Прати ми и мене...и јас сум Шеик од Катар....си го заборавив пинот од Тутунска. Пушти ми 500че, ќе ти пратам милиончеMene mistigna eden eme jl od eden nigerski princ sone mozel da si dojde doma oti nemal pari za karta i mu prativ ja i rece ke me nagradi koa ke si dojde doma ali nisto ne mi stigna ve molam pomagajteeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
А па едно пари шо имаја луѓево, само за празнење се. Ја одбрале државава.Денеска, ми пристигна порака на мобилниот која гласеше вака:
Congrats!. Your Mobile# has won £980.000 in the ongoing Coca-Cola Int`l Mobile Draw. To reedem, send your Name, Mobile # and E-mail adress to: mycocagb@live.com
За среќа не се напалив по поракава од причина пред 2-3 дена од двајца различни ја слушнав поракава.. Така да внимавајте на вакви пораки, да не ви бидат испразнети сметките во банките..
Jas sum na VIP pa pak mi stigna ne ke da e samo T-home inace negde procitav stignale isti vakvi poraki i vo srbija i albanija taka da mozno da e ovoj cel region opfatenЕве и јас да се јавам во врска со ова ... да и мене ми стигна порака ... бла бла ...
Значи мене ме интересира од каде цела база на податоци со телефонски броеви кај некој нигер ... освен ако не ја имаат хакнато базата со податоци на t-home !!!
Achievement unlocked: Be a successful troll.Прати ми и мене...и јас сум Шеик од Катар....си го заборавив пинот од Тутунска. Пушти ми 500че, ќе ти пратам милионче
Не заебавај дека си озбилен и дека си пратил пари?
There is more in life than 9gag.....but what good if i told you?!Achievement unlocked: Be a successful troll.
И јас сум на Вип...Jas sum na VIP pa pak mi stigna ne ke da e samo T-home inace negde procitav stignale isti vakvi poraki i vo srbija i albanija taka da mozno da e ovoj cel region opfaten
Со здравје да си ги трошишМене ми стигна, пратив, ми пратија пари преку е-маил (на PayPal), сега вие свирете си, јас ја земав премијата...
Частам тулумби, сака некој!?
Фала за мудроста. Ја имам.There is more in life than 9gag.....but what good if i told you?!
Можат со емаијлот да направат многу работи, рече хакерски пораки преку таа емаил хакнуваат богати пејпл акаунти или некој други и имаат некаква добивка а можат и да ти проверуваат сметки од банки на интернет а за полошо да можат да ти направат незнам, пошто не ги познавам тие работи..А како ќе ти ја испразнат сметката во банката, баш ме интересира?
Еве, им испраќаш име, презиме, број на мобилен и и-мејл. И после што?
Со телекинеза ќе ти ги земат парите од банка?