Внимавајте: Хакерски СМС пораки пристигнуваат на мобилните

• Креатор на темата Löwe
  • Време на започнување
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Ќе им пратам сметка, број, име презиме, и ако успеат да ми ги земат се фрлам пред кола. :D

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.757
Поени од реакции
21.445
Еве и јас да се јавам во врска со ова ... да и мене ми стигна порака ... бла бла ...

Значи мене ме интересира од каде цела база на податоци со телефонски броеви кај некој нигер ... освен ако не ја имаат хакнато базата со податоци на t-home !!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Mene mistigna eden eme jl od eden nigerski princ sone mozel da si dojde doma oti nemal pari za karta i mu prativ ja i rece ke me nagradi koa ke si dojde doma ali nisto ne mi stigna ve molam pomagajteeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
:place: :place::place::place::place::place::place::place::place::place::place::place:
Прати ми и мене...и јас сум Шеик од Катар....си го заборавив пинот од Тутунска. Пушти ми 500че, ќе ти пратам милионче:P

Не заебавај дека си озбилен и дека си пратил пари?

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.001
Поени од реакции
12.593
Денеска, ми пристигна порака на мобилниот која гласеше вака:
Congrats!. Your Mobile# has won £980.000 in the ongoing Coca-Cola Int`l Mobile Draw. To reedem, send your Name, Mobile # and E-mail adress to: mycocagb@live.com
За среќа не се напалив по поракава од причина пред 2-3 дена од двајца различни ја слушнав поракава.. Така да внимавајте на вакви пораки, да не ви бидат испразнети сметките во банките..
А па едно пари шо имаја луѓево, само за празнење се. Ја одбрале државава.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Вакви пораки има уште одамна...

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
И мене ми стасаа 2 вакви пораки пред некоја недела :)

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Еве и јас да се јавам во врска со ова ... да и мене ми стигна порака ... бла бла ...

Значи мене ме интересира од каде цела база на податоци со телефонски броеви кај некој нигер ... освен ако не ја имаат хакнато базата со податоци на t-home !!!
Jas sum na VIP pa pak mi stigna ne ke da e samo T-home inace negde procitav stignale isti vakvi poraki i vo srbija i albanija taka da mozno da e ovoj cel region opfaten

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Прати ми и мене...и јас сум Шеик од Катар....си го заборавив пинот од Тутунска. Пушти ми 500че, ќе ти пратам милионче:P

Не заебавај дека си озбилен и дека си пратил пари?
Achievement unlocked: Be a successful troll.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
346
Поени од реакции
146
Мене ми стигна, пратив, ми пратија пари преку е-маил (на PayPal), сега вие свирете си, јас ја земав премијата...
Частам тулумби, сака некој!?

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
А како ќе ти ја испразнат сметката во банката, баш ме интересира?

Еве, им испраќаш име, презиме, број на мобилен и и-мејл. И после што?

Со телекинеза ќе ти ги земат парите од банка?
Можат со емаијлот да направат многу работи, рече хакерски пораки преку таа емаил хакнуваат богати пејпл акаунти или некој други и имаат некаква добивка а можат и да ти проверуваат сметки од банки на интернет а за полошо да можат да ти направат незнам, пошто не ги познавам тие работи..

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Јас го примив ова
BUENOS DIAS!!
JOU HAVE YUST RECEIB A MEHICAN BIRUS!!!!! SEENCE WE NOT SO TECHNOLOGICALLY ADBANCED IN MEHICO, DIS IS A MANUEL BIRUS. PLEASE DELETE ALL DE FILES ON JOUR HARD DRIVE JOURSELF AND SEND THIS E-MAIL TO EBERYONE JOU KNOW. TAN JOU POR YELPING ME.
JULIO MANUEL JOSE RODRIGUEZ GARCIA DE LA CRUZ INFANTE SALGADO FERNANDEZ
DE MEXICAN HACKER

Kajgana Shop

На врв Bottom