Влатко Лозановски

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Pa so 3 pesni vo Makedonija misli deka postignal uspeh,z a da moze da trgne da go osvojuva balkanot???:nesvest:
Ај не зборај напамет.
Тој рече дека има претензии за да оди понатаму и да се пробие на другите пазари низ Балканот.
А не рече дека „доволно било“.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
:vozbud: Будалетинка, тој уште не знае да зборви, „времето ке покажи дали емитирам“ него то му е целта, да се пробие со песните шо ги пееше Тоше пак ке покажело времето, јас го имам слушано мислам кај шо ја пее песната Јовано Јованке.

M@We4kA

Loading . . .
Член од
26 јуни 2007
Мислења
559
Поени од реакции
5
Ај не зборај напамет.
Тој рече дека има претензии за да оди понатаму и да се пробие на другите пазари низ Балканот.
А не рече дека „доволно било“.
Ne kazuvam moe mislenje tuku ti kazuvam sto pisuvase vo Svet. ;)

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
:vozbud: Будалетинка, тој уште не знае да зборви, „времето ке покажи дали емитирам“ него то му е целта, да се пробие со песните шо ги пееше Тоше пак ке покажело времето, јас го имам слушано мислам кај шо ја пее песната Јовано Јованке.
А шо да не му е забрането да ја пее јовано јованке пошто Тоше ја пеел ?:tapp:

Член од
1 јули 2008
Мислења
165
Поени од реакции
19
Гореименуваниот лик е уште еден од новите бајати дечки на нашава естрада. Човек кој што нема свој карактер и ни малку оригиналност туку одеднаш после смртта на Тоше се појави пеејки ги неговите песни и копирајки се што може да се ископира од Тоше па дури и неговите движења и гримаси.

Апсолутно нема врска. Се гледа дека човекот не имитира никако. Секоја сличност со Тоше е коинциденција. Влатко е млад пејач кој пополека се пробива кон естрадата.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Сигурно учел од Тоше како да пее додека ги изведува песните, мсилам на начинот на пеење, затоа што сам сигурно тоа не го има научено. Вака изгледа скромно и фино, се обидува на секој можен начин да и се допадне на пунликата, али како што рече Боки кога овој му беше во емисија Мирна вода брег рони

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Сигурно учел од Тоше како да пее додека ги изведува песните, мсилам на начинот на пеење, затоа што сам сигурно тоа не го има научено. Вака изгледа скромно и фино, се обидува на секој можен начин да и се допадне на пунликата, али како што рече Боки кога овој му беше во емисија Мирна вода брег рони
Каролина научи да пее од Калиопе. точка.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
така е ако не о браниме Влатчета ние кичевчание кој ќе го бранит друг
инаку мене ќеф ми прајше ко ќе ја запејше во клаб или ескејп
Ајде сонце зајде или Има ли песна

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
vecerva mocevo bese vo milenium bt iskreno se iznenadiv ima odlicen glas sega toa sto on sakal ili ne ke go sporeduvaaat so tose bidejki ima slicen glas so da pravi i on ne ispea mozda namerno ni edna pesna od tose znaci ne saka da go kopira nema mnogu svoi pesni pa pee dosta pesni od drugite peaci zar i toa da se zabrani

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086

Кога Каролина почна да пее па во следните 8 години од нејзиното присуство на естрадата до 1999 година, Калиопи како прво не беше вратена од Швајцарија, Калиопи се вратио 1999 мислам и не гледам ниедна слиучност во начинот на интерпретација на нивните песни

А Влатко и те како наликува на Тоше додека пее, тоа значли дека го прател уште од мал Тоше и го имитирал и таквото пеење му влегло во неговиот личен код и сега е многу тешко да се одвикне затоа што и не знае поинаку да пее освен како што научил

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
А Влатко и те како наликува на Тоше додека пее, тоа значли дека го прател уште од мал Тоше и го имитирал и таквото пеење му влегло во неговиот личен код и сега е многу тешко да се одвикне затоа што и не знае поинаку да пее освен како што научил
Дијаманте твоето мислење е најмалку битно пошто освен каролина ништо друго незнаеш, а за Влатко немој да говориш оти никогаш го немаш слушано во живо освен на макфест и тоа на тв нити па го познаваш приватно па да знаеш кого прател од мал, а научил да пее како од тоа што има талент и како што го учат на академијата

Kajgana Shop

На врв Bottom