Грујо беше печен за ликвидација у апс и тоа брзо откако ќе отидеше у притвор, и не џабе е таму кај што е сега.ДПМНЕ-вци на фб веднаш поитаа да кажат дека Мијалков го пуштил Заев да избега и тоа е океј и држи вода, ама па од друга страна за Никола ова ниту тогаш, ниту сега го тврдеа. Изгледа Никола избега без договор со властите, а Змијалков со договор, а и скарани биле.
По мое лично мислење нема шанса Боби да ја напушти оваа гарнитура....другари од деца сме, такво нешто би било огромно изненадување за сите кои го познаваат во КичевоОд ко изгласаа све живо и диво одлучија да ја напуштат владата. Педерски потег.
Go znam Bobi ama ne znam kakvi se negovi stavovi okolu imeto. Znam deka vecno se slepaat so SDS ama iskreno ne ocekujv od nego da izglasa vakvo nesto. Ali ti valjda i podobro go znaes.По мое лично мислење нема шанса Боби да ја напушти оваа гарнитура....другари од деца сме, такво нешто би било огромно изненадување за сите кои го познаваат во Кичево
Bobi ne e nekoj što trča po ideologiiGo znam Bobi ama ne znam kakvi se negovi stavovi okolu imeto. Znam deka vecno se slepaat so SDS ama iskreno ne ocekujv od nego da izglasa vakvo nesto. Ali ti valjda i podobro go znaes.
Епа ако партија што нè оглуве од трубење ЕУ,НАТО,ЕУ,НАТО реши да тера спротивно од регулативите на ЕУ - слободно нека земат нека се запалат на плоштад.Туку се чини дека прилично сериозна е кризата во владеачкото мнозинство. СДС ќе го отфрли предлог законот за лични карти на БЕСА(со изговор ЕУ-регулатива), а дополнително ги дрма и бегањето на Мијалков(тука Калето би требало да е дополнително бесно на СДС). Околу Павле и ЛДП не верувам да има нешто сериозно.
Ништо неочекувано од сончоглед-партии. Класични глувци опортунистички. Јасно беше дека ќе го вртат шупакот на друга страна уште пред неколку месеци, кога почнаа јавно да изразуваат несогласување и критики кон одредени политики на СДСМ, после долгогодишен зимски сон.
Се чека уште Лиле, кај и да е, ќе се јави и таа.
Ne se kurci, ke ti stegnam edna anketa, pola godina dupli juzeri ke baras ko na vremeto sto barase.Да ми се фатиш волу цапарски