M
Mr.InF3ction
Гостин
не можеш да слушаш музика? воопшто нема глас од ништо?Еве го инсталирав ама пак неможам да слушам музика, да не ми фали уште некој драјвер:nesum:
не можеш да слушаш музика? воопшто нема глас од ништо?Еве го инсталирав ама пак неможам да слушам музика, да не ми фали уште некој драјвер:nesum:
Да бе :jaj:не можеш да слушаш музика? воопшто нема глас од ништо?
а коа идеш у device manager....има некој знак прашалник или извичник?...ако се е ок провери кабловите назад....:/Да бе :jaj:
Со болдираното ептен ме збуни :nesvest:Еве го инсталирав ама пак неможам да слушам музика, да не ми фали уште некој драјвер:nesum:
Ми треба драјвер за
RADEON 9200 SE Family (Microsoft Corporation) графичка картица
Тип на чипот RADEON 9200 SE AGP (0x5964), да не знае некој линк за download?
Фала однапред:helou:
Чекај, чекај, чекај....Еве го инсталирав ама пак неможам да слушам музика, да не ми фали уште некој драјвер:nesum:
Па ми требаат драјвери за слушање музика, ама во претходните постови прочитав информација дека тие драјвери т.е типот на драјверите за слушање музика се одредувал преку типот на графичка картица, јас иначе сум лаик за програмски системи ама ко што гледам треба сериозно да седнам да поднаучам нешто, епа значи така ми требаат драјвери за слушање музика.:smir:Чекај, чекај, чекај....
Бараш драјвери за графичката и викаш дека немаш звук??????
Одлучи се што ти треба.
Драјвери за слушање музика не постојатПа ми требаат драјвери за слушање музика, ама во претходните постови прочитав информација дека тие драјвери т.е типот на драјверите за слушање музика се одредувал преку типот на графичка картица, јас иначе сум лаик за програмски системи ама ко што гледам треба сериозно да седнам да поднаучам нешто, епа значи така ми требаат драјвери за слушање музика.:smir:
Ах така ли е, епа еве што матична имам ASRock P4V88Драјвери за слушање музика не постојат
Драјвери за Звучна постојат е сеа треба да кажеш што матична имаш ,графичката нема веза со слушање музика повеќе е за гледање филмови
Еве ти драјвери за матичната кај ти пишува audio тоа ти е за звучна таа ке си ја симнеш ке си инсталираш и ке си рестатираш компјутер и после тоа ке треба да има звукАх така ли е, епа еве што матична имам ASRock P4V88
Избриши секакви драјвери за звучна што си инсталирал. Избриши ги и преку контрол панел, и преку дивајс менаџер, па пушти го Windows Update сам да ти најде драјвери.
mi treba drajveri za zvucnata . Najdov nekoj univerzalni so se, ali za ovaa nemam najdeno . Da napomenam, iam Windows 7.
О.О Инсталира OS X на обичен компјутер со тие хакови за да се направи тоа? Ако е така не барај.ми треба драјвер за nVidida gForce 7100 .....
и аудио драјвер за
Realtek ALC883, supporte HD 5.1
Realtek ALC888, supporte HD 7.1
драјверите ми требаат за Mac OS X
u nvidia.com нема воопшто драјвери за nvida...у apple.com search not found jbg...ќе се најде некакде можеби некој трик мик трте мрте:XD:О.О Инсталира OS X на обичен компјутер со тие хакови за да се направи тоа? Ако е така не барај.
Ако е OS X на Mac тогаш побарај на страниците од Apple. Ама затоа што OS X е правен само за мекови, многу веројатно е да има драјвери вградени во самиот OS X.