Викиче
Sarcasm is my best friend
- Член од
- 27 ноември 2008
- Мислења
- 234
- Поени од реакции
- 14
каква графичка имаш?:XD:Како да симнам дрјвери за графичка картица scren resolution не реагира неможам да подесам и се ми зголемено. Помош
Незнам каако да видам (извини) преку програмчето CPU-Z, во делот за Graphics, кликам и глeдам нема ништо се е празно. Инаку интел пентиу-3 procesor866 h.Баш сега видов во displej-setings-scren resolution (640 bu 480)-не ми дозволува да поместам никако-pa advanced-monitor-пишува дека е по дифолт и пропертис ми се исклучени, едноставно не ги дава (посивено). незнам како да го решам проблемот. Windows XP home. Pozzкаква графичка имаш?:XD:
Бате!.....Незнам каако да видам (извини) преку програмчето CPU-Z, во делот за Graphics, кликам и глeдам нема ништо се е празно. Инаку интел пентиу-3 procesor866 h.Баш сега видов во displej-setings-scren resolution (640 bu 480)-не ми дозволува да поместам никако-pa advanced-monitor-пишува дека е по дифолт и пропертис ми се исклучени, едноставно не ги дава (посивено). незнам како да го решам проблемот. Windows XP home. Pozz
графичкаИмам ПЦ од 2000 година :kesa: и сакам да му направам преинсталација..
ама немам драјвери, побарав на гугл ама ништо. Mи требаат драјвери за матична Soyo 6BA+III и за графичка Nvidia GeForce MX440 - 64MB.
се надевам дека имаш win 7 32 bit :XD: тукаMi trebit drajveri za gf 8500 gt ili kuznet so programa za da mi ja prepoznet windows 7 grafickata bidejki imam 512 mb a mi ja prepoznavat kako 256
ингетгрирана ти е графичката?dzabe e gi imam instalirao tie ama pak istoto i so postari probav so 180 verzija 181 sekakvi ne sakat da ja prepoznet
nesto drbarat
За гф 8500 инсталирај ги 178.24 драјверите....dzabe e gi imam instalirao tie ama pak istoto i so postari probav so 180 verzija 181 sekakvi ne sakat da ja prepoznet
nesto drbarat