А сигурен ли си дека графичката ти има 512 мб рам??????????probav so sekakvi ama ne ide duri i najstrite nvidia od enter cd
А сигурен ли си дека графичката ти има 512 мб рам??????????probav so sekakvi ama ne ide duri i najstrite nvidia od enter cd
Ај образложи како си сигурен? Од кај знаеш? Сам виде на чипот на графичката?100%
од етикетата е сигурен :XD:Ај образложи како си сигурен? Од кај знаеш? Сам виде на чипот на графичката?
Ај земи GPU-Z и дај слика тука да видиме, и не ја едитирај во Paint
Тебе ти е 256 графичката, џабе преинсталации и чуда, и џабе ќе ти пишува негде дека е 512 кога е 256.Evo slika pisit tuka 256 si rekov da ne e 256 prasav mi rekoa 512 e .Ok koga kladov xp bese 512 a sega se namale na 256 i me rekoa deka trebit da se
napret so programa deka ne mi ja prepoznaval windowsot.Znam deka trebit taka deka kaj eden drugar istovo se dese pa go odnese voo prodavnica za comoj i mu go preinstalira vista pa vidovme 512 bese.Drajveri za display site gi probav nesto dr barat zatoa pisam.
стави го на ignore :ha:ne na xp mi pisit otlku sekade i vo igri sekade samo na vista i 7 ne mi pisese taka vo gta iv ama naprev da mi pisit sega ubo e nemat gajle sive igri i n a vista gi igrat samo me nervirase taka so pisit.
Јовче!ne na xp mi pisit otlku sekade i vo igri sekade samo na vista i 7 ne mi pisese taka vo gta iv ama naprev da mi pisit sega ubo e nemat gajle sive igri i n a vista gi igrat samo me nervirase taka so pisit.
Што си запнал за меморијата?Дали била 256,512 или 1 гига,на таа графичка не ти врши никаква улога.Графичката е тапа,па колку сака нека има меморија.И јас имав таква.Ниедна игра не се игра на неа :nesvest:ne na xp mi pisit otlku sekade i vo igri sekade samo na vista i 7 ne mi pisese taka vo gta iv ama naprev da mi pisit sega ubo e nemat gajle sive igri i n a vista gi igrat samo me nervirase taka so pisit.
КликМи треба драјвер за
RADEON 9200 SE Family (Microsoft Corporation) графичка картица
Тип на чипот RADEON 9200 SE AGP (0x5964), да не знае некој линк за download?
Фала однапред:helou:
Еве го инсталирав ама пак неможам да слушам музика, да не ми фали уште некој драјвер:nesum: