Ви се случило ли некoгаш фризерот да ве "осакати"?

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Никогаш сум немала такво искуство затоа што повеќе се плашам од фризер одколку да одам на забар.Ама затоа си најдов фризер кај кој не ми е страв да отидам.Другар ми ме шиша и ми прави фризури како што си сакам.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.805
Поени од реакции
5.582
Дали фризерот некогаш ве има 'осакатено' во шишањето?

Дали сте имале такво искуство, да бидете криво ишишани, премногу скратени, не добро офарбани и слично, и нормално кај кој фризер?

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Мојот фризер ме нема никогаш осакатено али се иам шишано кај други кои ме осакатаиле и тоа беше во брзо време:kesa::pirat:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
хаха ја не сум имала такви проблеми.братми ме шиши и ме фарба кога ке ми текне и како ке ми текне,сум имала 100 разни бои,должината варира од расположение:) имав коса до раменици и ја направив кратка,и супер ми е:) ако некогаш го мрзи братми си ги земам ножиците и сама се шишам:vozbud: иначе моја препорака:ако имате сигурен фризер и ако не е тука или не е на смена...причекајте,нема ништо да ви се деси ако не сте у момент исшишани...колку само луге ни дошле во дукан на поправка:nesvest::nesvest::nesvest:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ехееееее 100 пати ми се има случено тоа , ама златна нуларица хехеее

ShiNinG`sTaR

The Chosen One
Член од
29 јули 2007
Мислења
82
Поени од реакции
1
Кога бев мала, кога mе стрижеше мајка ми ми го исече увотоооо .... :vozbud:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Jeп... Дванаести ден како се шетам со заебана шишка. :pipi:

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Мене ме осакати еве денеска,и шишки и се ми осакати.

Инаку совет до сите,кога сте нервозни не фаќајте ножици во рака,како јас прееска што се заебав,демек ќе ја поправав фризурата.Аууу колку се изнервирав,шишкиве ги дорасипав,за другото ај фатена ќе ја носам косава,ама шишкиве...не знам нив што ќе им правам.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Лелееееее највише го мразам тоа осакатување ми иде фризерот да го искубам и ја да го осакатам.Се шишав у 8 оделение кај една ,незнам дали да ја наречам фризерка,и после неможев да се препознаам...И реков само врвовите,кога ме фати...аууууу кога се видов со кратка коса...доаѓам дома стојам пред огледало и плачам од мука што ми беше.Нејкев да се појавам пред дечко ми,а тој па кутриот абе убаво ти стои,многу поубаво од предходно и ја уште поише бедирање.А другарка ми па не се секирај ке ти порасне и си се смее.kiki:Никогаш нема да го заборавам тоа и од тогаш памет во глава одам кај испробани фризери што им верувам на зборот.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
ufff i to kako. Pred dve godini imav dolgaaa kosa,koga otidov na frizer i rekov samo da mi gi skrati vrvovite a taa me isisa skros kratko. Se ispokarav so nea,no veke bese docna. Posle doma nemozev da se sozemam od mojata frizura...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
мене денес....сакав да отворам ваква тема ама си викам нема шанси да сум првиот што му се десило ова....и еве ја....
сеа ми иде да го изгазам типот....

Kajgana Shop

На врв Bottom