Ви се случило ли некoгаш фризерот да ве "осакати"?

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Затоа сите 2ка и нема осакатување.За 2ка да те ишиша не треба многу да знае :)

USB

Unforgiven
Член од
11 мај 2007
Мислења
241
Поени од реакции
0
Ti mu vikas ostaj ja malku po dolga ... On bric ke ti udri , pa posle koga ke se vides bozeee ...

TheBossesSis

~ една жеМска со чаша ~
Член од
1 октомври 2007
Мислења
656
Поени од реакции
16
ха ха не еднаш ,колку солзи иам пролеано од тие фризери :pos2:

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Бев еднаш понеделник да се шишам а фризерот се направил камен за викендот и да не зборам како успеа да ме уништи па од тогаш реков понеделник никако не идам да се шишам

Таа

Утро
Член од
22 јуни 2008
Мислења
118
Поени од реакции
6
Ме осакати последниот пат, претера со шишањето, и еве веќе 3 месеци косата ми е нонстоп врзана.:(

Член од
24 декември 2007
Мислења
30
Поени од реакции
1
si odev 5-6 meseci osakatena vo kosata,pa zatoa ja nosev vrzana poveke,a kaj taa frizerka ne se vrativ nikogas poveke

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Па да и то повеќе пати по ред..Прво ме упропасти една фризерка ептен ме скрати а и реков малку..Па после некое време пак појдов кај истата со надеж дека немат да ја направи истата грешка ама за жал повторно ја направи..Потоа појдов кај една друга и таа наместо да ме направи право таа на степени значи и таа ме промаши..:tapp:.Катастрофа..Па сега за сега ќе размислам кај која да одам...

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Пред неколку посети на фризер..таа дефинитивно ме осакати..и викам со степен ама не многу јак..и она да разбрала обратно со јак степен..косата ми беше ужас..и неколку месеца морав со шноли да ја факам за да не се забележи грешката

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Леле лош спомен. Си имав убава голема афро фризура и тој берберот глуп ме ишиша како нокшир и од тогаш не идем на бербери. Строго кај фризерки :kesa:

Ми идеше да му ги набием ножичките у гз :pos2:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Ми се случило и тоа двапати, одма ги сменив фризерите. И сега третиот, фала му на раката, сеуште не ме осакатил.:kesa:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ме има осакатено.. едниот бакенбард поголем од другиот :nesvest:

muhaha

The biggest MCR fan
Член од
11 јануари 2008
Мислења
83
Поени од реакции
0
уф и тоа како ме имаат осакатено, ама сега одам само кај една иста фризерка од која сум многу задоволна и секогаш ми ја прави косата каква што сакам. :helou::helou:

Член од
8 јули 2008
Мислења
29
Поени од реакции
6
да ме имаат осакатено онака малце од едниот крај малце од другиот цекај тука е нерамно и ме ишишадо раменици ама сеа пак ми пораснааа негде над лактовите :je:мн ми е убаа мазнааааа

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Пред едно 3-4 години отидов кај една по препорачка на мајка ми(само таа може да ми најде некоја таква утепана фризерка). Ме прашува таа до каде да ти ја скратам косата и јас и викам до рамења. Оваа кога фати да штрапа со ножиците ми ја донесе косата до уво и уште ми вика : "Не се секирај, уживај". Како бе да уживам, ми ја иштрапа цела коса.
Не отидов на фризер 9-10 месеца додека да ми порасна, па тогаш дознав за еден друг многу добар фризер(брат на ^^магде^^ од форумов) и сега само кај него одам. Ама на фризер од мрза одам еднаш на 4-5 месеца, не обрнувам внимание на косата, во репче ја носам.

Член од
4 јули 2008
Мислења
78
Поени од реакции
2
Хахаха Мн Пати Ме Унаказиле и После Дома Има Скандали .. Хахаха Мн Залам За Коса.. :mad: ufff .. Али Пак Идам :(

Последниот Пат Топ Ми Ја Направија :)

Kajgana Shop

На врв Bottom