MiloBilderce
Bukake anyone ?
- Член од
- 7 ноември 2009
- Мислења
- 1.238
- Поени од реакции
- 70
Dupka si e dupka
Да ама сепак има разлика од дупка до дупка.Кај некој тетки се суви како смокви.Сигурен сум дека нема таа дупка да ја избереш![]()
На сите им треба добар ебач, независно од годините.Тогаш напрај си дупка (у било што) и клај си го у неа, тетка не ти треба. Прашање е дали на тетките им се дига (сукњата) на копиљаци од 20-тина годинки? На тетките им треба искусен вежбач а не гуштер...стварно, по форуми единствено јако се "клецаат" типките од тастатурата...
Концизна вистина.Dupka si e dupka
Абе и ауспухот е дубка..ама не е тоа тоа.Dupka si e dupka
А бе стави го младо пиле да се вари,за 15 мин готово е,а стави некоја кокошка ќе треба да ја чекаш ко грав 2 саати,во превод да ја работиш 2 саати :smir:Шала настрана,има згодни и секси теткици...е сега онаа стара кокошка добра супа-велат вистина е....ама јас уште не сум пробал па не знам.![]()
Има и една друга поговорка: Младо пиле рано пее ама рано и го колат :smir:А бе стави го младо пиле да се вари,за 15 мин готово е,а стави некоја кокошка ќе треба да ја чекаш ко грав 2 саати,во превод да ја работиш 2 саати :smir:
slika ke molam , pa ke ocenuvame :smir:Na mene ti se diga li? Jas imam 35 ni povreke mi pomlalku