MiloBilderce
Bukake anyone ?
- Член од
- 7 ноември 2009
- Мислења
- 1.238
- Поени од реакции
- 70
Dupka si e dupka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Да ама сепак има разлика од дупка до дупка.Кај некој тетки се суви како смокви.Сигурен сум дека нема таа дупка да ја избереш![]()
:pos2:
Тогаш напрај си дупка (у било што) и клај си го у неа, тетка не ти треба. Прашање е дали на тетките им се дига (сукњата) на копиљаци од 20-тина годинки? На тетките им треба искусен вежбач а не гуштер...стварно, по форуми единствено јако се "клецаат" типките од тастатурата...
Dupka si e dupka
Dupka si e dupka

А бе стави го младо пиле да се вари,за 15 мин готово е,а стави некоја кокошка ќе треба да ја чекаш ко грав 2 саати,во превод да ја работиш 2 саати :smir:Шала настрана,има згодни и секси теткици...е сега онаа стара кокошка добра супа-велат вистина е....ама јас уште не сум пробал па не знам.![]()
Има и една друга поговорка: Младо пиле рано пее ама рано и го колат :smir:А бе стави го младо пиле да се вари,за 15 мин готово е,а стави некоја кокошка ќе треба да ја чекаш ко грав 2 саати,во превод да ја работиш 2 саати :smir:
bez NIKAKVA INTERVENCIJA..... znaci najgolem del e IZGLEDOT nacinot primer na ODENJE .......Na mene ti se diga li? Jas imam 35 ni povreke mi pomlalku