Sky*
Не биди коцкест.
- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 5.717
- Поени од реакции
- 7.413
Zena maz i sin, mazov ide na rabota, sinot u skolo, taman sto zaminuvaat zenava go vika sfalerov,arno ama sinov se vrakja porano od skolo igi zateknuva,i se pika vo plakar da gi gleda,arno ama i tatko vo se vrakja porano od rabota, zenava ispanicena go pika svalerot u plakarot kj sinov, i detevo mu vika na svalerov TEMNO e ovde i ovoj odgovara temno e, detevo imam topka fudbalska da ti ja prodadem svalerov vika prvin ne,sinuov odgovara ke kazem na tato i ovoj videl ne videl moral da ja zeme kolku pari 300 evra i ja zema, vtoriot den isto take muzov na rabota detevo u skolo, slvaerov doagja, pak istoto se vrakja sinov gi zateknuva ide u plakar, muzov doagja porano, zenava pak go stava svalerov vo plakar, i detevo TEMNO E OVDE, i svlaerov daj sto imas za prodavanje kopacki fudbalski 700 evra mu gi kupuva.
Doagja den tatko vo i sinot da ida na fudbalski natprevar i mu vika na sinov zemi gi kopackite i topkata, i detevo odgovara gi prodadov na drugarite za 1000 evra, tatko vo toa e mnogu parii gref e ajde u crkva na ispoved, i go nosi u crkva, i vlaga u prostorija temna od ednata strana popot od drugava detevo i detetvo vika LELEL POPE KOLKU E TEMNO OVDE
A POPOT ODGOVARA: *EJ MALII DAJ NE POCNUVAJ SO TOA SRANJE PAK
Doagja den tatko vo i sinot da ida na fudbalski natprevar i mu vika na sinov zemi gi kopackite i topkata, i detevo odgovara gi prodadov na drugarite za 1000 evra, tatko vo toa e mnogu parii gref e ajde u crkva na ispoved, i go nosi u crkva, i vlaga u prostorija temna od ednata strana popot od drugava detevo i detetvo vika LELEL POPE KOLKU E TEMNO OVDE
A POPOT ODGOVARA: *EJ MALII DAJ NE POCNUVAJ SO TOA SRANJE PAK