Вицеви без наслов

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 мај 2006
Мислења
419
Поени од реакции
5
vo vecerno uciliste,profesorkata prasuva eden
-kazi mi edna imenka
Zena
-a kazi mi zamenka za taa imenka
Baldza

Doadja nekoj maz kaj doktor i mu veli deka ima golem problem ama go moli da se nesmee
-Jas 20 godini rabotam kako lekar i nikogas vo zivotot ne sum se nasmejal na pacient.
Dobro veli pacientot i go vadi najmaliot penis sto doktorot go videl vo zivotot.
-doktorot nesakajki pocnuva da se smee.prvin poleka a potoa se poglasno i poglasno.Posle nekolku minuti uspeal da prestane gi izbrisal solzite i rekol.
-Mnogu mi e zal,ova mi se nema sluceno dosega,vo sto e problemot
Kako vo sto e problemot,pa zarem ne gledate deka e otecen rekol pacientot

Prvata bracna noc lezat Mitre i Mirsa
-Mitre moram da ti priznam nesto.Pavle mi ja zema nevinosta
Mozesd da zaboravis na toa.Mene mi go zema grebloto pred dva meseca.

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Во купе во воз седат Грк,Македонец,стара баба и плавуша.
Влегува возот во тунел и за неколку секунди се слуша силен сочен шамар.Кога возот излегол од тунел гркот имал црвен образ,но никој не прозборел па така секој размислува во себе:

Бабата си мисли:
~Сигурно Гркот ја фатил плавушата па оваа му плеснала една...
Плавушата мисли:
Хмм,гркот сигурно сакал да ме фати ,но во темница ме промашил, ја фатил бабата и оваа му плеснала една...
Гркот мисли:
~Македонецот сигурно ја фатил плавушата,а таа сакала да му удри шамар но го промашила и ме удри мене...
Македонецот мисли:
~Уф едвај чекам да дојде друг тунел и пак да го исшамарам гркот.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Еден човек се начукал и легнал насред паркинг.
Доаѓа полицаец и го прашува:
-Што правиш ти тука?
-Зарем не гледаш дека се паркирав?!?
-Па ти не си автомобил!
-Па што,ни ти не си пајак.

5PY_14

чатал
Член од
22 мај 2006
Мислења
118
Поени од реакции
0
prasuvaat kumanovec
sto mislite za natprevarot ?
sto da mu ja mislam ja neka mu misli on

Член од
1 јули 2006
Мислења
40
Поени од реакции
2
Отишол црногорец кај пријател, сопственик на јавна куќа. Му извадил пријателот се што е на менито. Одбрал црногорецот една плавуша и еден развиен црнец.
Пријателот:-Јао, гаро, за ову плаву разумем те, али шта че ти овај?
-Не брини, то је моја брига.
Влегол црногорецот в соба со плавушата и црнецот.
-Хајде плава свуци мене.
Го соблекла плавушата.
-Хајде сад свуци њу.
Ја соблекол црнецот плавушата и оваа му се качила на црногорецот одозгора.
-Хајде црњо подизи је и спуштај.
Почнал црнецот да ја крева и да ја спушта, да ја крева, да ја спушта...Почнал да се поти.
Оптегнат црногорецот со рацете под главата, му вели:
-Шта је гаро, шта се знојиш, јел ти јебеш ил ја?

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Како на англиски се вика “бабата нема да дојде на ручек“
Yesssssssssss

Отишол трпе во америка и влегол во некој суопер маркет и видел инстант пире и на него пишувало додајте само вода.... видел пудинг додајте само вода..... видел млеко во прав додајте само вода .... така продолжил кога чита Baby puder - ауууууу што ти е запад

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41

Двајца истражувачи бегаат од племе човекојадци и по некое време пристигнуваат до кањон широк најмалку 15 метри.
- Што ќе правиме сега? - прашува едниот.
- Ќе скокаме, ете што ќе правиме!
- Како бе ќе скокаме, кога светски рекорд во скокање е 8 метри, а кањонов е широк барем 15?
- А ти си слушнал за троскок?

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Зашто човек кога ќе се прејаде му се спие?
-Се оптегнува кожата на стомакот и се затвараат очите!!!

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Зошто жената нема перја?
Бидејки била направена во петок
Понеделник ја створил кокошката, вторник мисирката, среда гуската, четврток патката и во петок однемал перја :)

Од каде се Египјаните
Избеглици од Босна

Се возел полицаец во гратски автобус и се држел за шипката, кога видел дека шлицот му е отворен и му рекол на тој до него.
- Ај држи ја шипката дур да се закопчам

Член од
1 февруари 2006
Мислења
380
Поени од реакции
17
si sedat dvajca narkomani na plaza i edniov mu vika na drugiot
dzoni glej gi kolku se naduvani dusekon i topkatna covece ej.....
:))))))))))

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Човек во автобус,во целата таа мешаница нагазнал некоја огромна,дебела жена.Културно и рекол:
-Извинете,не ве видов!
Жената смешкајќи се му одговорила:
-Ах,како наете вие да делите комплименти!

F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
Која е разликата меѓу газовите на жените во педесетите и жените денес? - На жените во педесетите, за да им го видат газот, требало да им ги соблечес гаките, а на жените денес, за да им ги видиш гаќите, треба да им го рашириш газот.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Синот го прасува таткото: Тато, тато кој ме донел на свет мене? Стркот сине... Ееее тато и ти сешто си ебел.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Иде човек да купи спреј против комарци и му вика на продавачот : “Имате ли спреј против комарци ?”. Овој му вика “Имаме”. “Ај дај еден” - му вика “али кажи ми како да го користам”. Продавачот му објаснува :”Епа вака, го фаќаш прво комарецот во рака и му прскаш од спрејов и мртов е на место.” Купувачот избезумено му вели : “Па добро чим го фатам ке го убијам со раце.” Продавацот мирно одговара : “Епа, можеш и така.”

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Си идел некој постар човек по улица со откопчан патент. Некој човек поминал и го прашува:-Дедо зошто идеш со откопчан патент? И дедото му одговара: -Па вчера кога идев по улица со откопчана кошула ми се здрви вратот!:pos2::pos2::pos2:

Се сретнале Мујо и Хасо и Мујо забележал дека Хасо има пердуви во носот и го прасал: “Еј болен, што ти е ова?”. Хасо му одговорил: “Шмркао сум коку”.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Цајкан стопира едно Ауди Кватро. Погледнува внатре и вели:”Морам да ве казнам!”. Возачот прасува “Но во што е проблемот господине полицаец?” На тоа цајканот му одговара: “Ова е Ауди Кватро а вие сте петорица внатре.” “Ама ви се молам господине, тоа нема никаква врска, ете прашајте го вашиот колега.”- вели возачот. На тоа цајканот мудро одговара “Ама не можам, гледате дека колегата ги казнува оние двајцата во Фиат Уно!”

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Си биле две ЦД-а, сретнуваат една плоча и и викаат: “Ама, уште си на игла!”

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Зошто црногорец зема два камена со себе кога си легнува ?
Едниот за да го згасне светлото, а другиот за да провери дали го затворил прозорот.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Врти плавуша на 111 - 111 и од другата страна и се јавува друга плавуша
п1-Се извинувам дали е тоа тел. број еден еден еден-еден еден еден?
п2-Не грешка сте, ова е сто единаесет-сто единаесет!
п1-Ооо се извинувам!
п2-Не нема проблем и така ѕвонеше телефонот.

Иде Марко Крале кај швалерката.Во слуцај да се појави нејзиниот маж, Марко Крале го остава својот коњ пред влезот и му вели: Коњче, ако дојде мажот и, ти само ѕвони на ѕвонцето, и јас ке рипнам преку балкон и да бегаме. Се качил Марко горе, и по неколку саата ѕвони некој на ѕвонцето. Се залетал Марко преку прозорец и паднал на земјата.Во меѓувреме отвора швалерката и го гледа коњот како стои пред врата и и вели: Кажи му на Марко Крале дека почна да врне, ке го почекам во влезот!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Отишол Џамес Бонд во фризерски салон и рекол “Јас сум Бонд, Џамес Бонд”, а фризерот му рекол “Јас сум Геј, СерГеј.”

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Си биле двајца педери се ебаваат но на едниот му се пријадело. Едниот на другиот му вика јас ке одам да земам за јадење ти ке ме почекаш и нема да свршуваш..Овај оди зема за јадење и кога ке се врати што ќе види сперма секаде по зидовите..И овај му вика “абе ти реков да не свршуваш” и другиов му вика арно да свршив него прднав
Некој маж не можел да ја задоволи својата жена и отишол на доктор. Докторот му дал 10 апчиња и му рекол пред секс ке земаш по едно од апчињава. Баткава оди дома и наместо 1 ги земал сите 10. По некое време требало да оди на контрола ама не пошол..На докторот му станало сумљиво и отишол кај него дома. Го срекава синот од човекот и го прашува “абе како татко ти ја задоволува ли мајкати “ и ова му вика “абе кути мајка ми е трудна , сестра ми е трудна , мене ме боли газето , а кучето избега од дома:))

BusHav

Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Зошто босанец до креветот има една чаша полна со вода и една чаша празна?
-Па може ќе му се пие вода,а може и не!

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Трпе бил во WC по голема нужда ама имал запек! По некое време снемало струја и Трпејца извикала :-Трпе не се плаши снема струја!
Трпе и одговорил:-О,добро јас реков да не ми испаднаа очите!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom