Вицеви без наслов

Статус
Затворена за нови мислења.

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Некоја баба во автобус му вели на момче што седело:
- Дете, ај стани јас да седнам. Нозете ме болат, а ти си млад ќе постоиш.
Момчето пак ја прашува бабата:
- А ти бабо, како мала си станувала на постари?
Бабата гордо:
- ДА, секогаш.
Детето:
- Е, затоа сега ќе те болат нозете.

Ученици правеле експеримент по хемија во школо и дошло време да ги оцени наставничката:
- Ти Биле каква боја доби?
- Жолта.
-Браво, петка.
- Ти Игор каква боја доби?
- Портокалова.
- Добро е, близу, четворка.
- А, ти Гоце?
- Црна наставничке.
- Деца, сите под клупа!

Столе Глупавиот се жали на доктор:
- Докторе, жена ми скроз се мрднала. Чува 20 мачки дома, смрди ко да умрел накој.
- Па, добро, проветрувајте почесто!
- Ма немој, па да ми избегаат гулабите.

- Мамо, денеска бевме на систематски преглед и излезе дека од триесет женски само една е невина.
- Браво, срце на мајка, злато мое.
- Не бе мамо слушај ме, тоа да ти била професорката.

Како Џејмс Бонд кажува колку е саат?
- Петнаесет. Осум и петнаесет!

Се венчале Мујо и Фата и на првата брачна ноќ Мујо се соблекува и и вика на Фата:
- Види Фато што имам!
А Фата разочарана:
- Абе Мујо, мал ти е.
- Мало, мало ама техничарче.
- Абе и инженерче да е... мало е!

Член од
27 февруари 2006
Мислења
74
Поени од реакции
1
Bil eden policaec i slusnal vreva u podrum.Otisol da proveri sto e rabotata i viknal! KOJ E BE TAMU DOLE? Susnal glas: Zan Klod Van Dame... Policaecot: I CETVORICATA IZLEZETE NADVOR!!! :)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Што последно му кажува жена самоубиец на својот маж откако ќе се нареди со бомби пред огледало?
-Да не ме прават дебела?

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
sch00lGirL напиша:
Што последно му кажува жена самоубиец на својот маж откако ќе се нареди со бомби пред огледало?
-Да не ме прават дебела?
dobar vic.
----------------------------------------------------------
Тројца пријатели умираат во сообраќајна несреќа и се наоѓаат пред портите на рајот. Пред да влезат Свети Петар ги прашува:
- Замислете си дека сте во ковчег и дека пријателите и блиските ве исплакуваат. Што би сакале да слушнете за вас?
Првиот: Би сакал да слушнам дека бев одличен лекар и добар семеен човек.
Вториот: Би сакал да слушнам дека бев прекрасен маж и дека сум израснал прекрасни синови.
Третиот: Би сакал да слушнам ...Види, види. Мрда!!

Насуфи го унапредуваат во чувар на затвор.
- Г-не Насуфи, имате за задача меѓу затворениците да воспоставите ред и дисциплина!
- Нема проблем, кој нема да слуша, веднаш ќе го пратам дома!
---------------------------------------------
Додека чистела дома еден ден, жената под креветот на својот син нашла садо-мазо списание. Целата запрепастена се јавила кај мажот на работа и го прашала што да прави кога синот ќе се врати дома. Мажот размислил неколку секунди па и одговорил:
-Абе,што и да правиш само немој да го тепаш.

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
Што пишува на лифт во Етиопија:

Носивост 400 кг. или 1200 особи.

lol

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
некоја жена возела многу брзо и ја запира полицаец и и бара документи. таа му вика дека нема нити возачка нити лична карта. истотака му рекла дека го украла автомобилот и дека сопственикиот е во багажникот мртов. тој вика 5 коли засилување и си оди. полицајците ја прашуваат дали е сето тоа вистина дека го убила сопственикоит и она вика дека не е. го отвараат багажникот , гледаат ништо нема, и таа им ги дава сите документи. и полицајциве зачудени викаат како така не излажал? и женава вика ах тој лажлив гад сигурно ви рекол и дека сум возела брзо!

наставничката го прашува Мали Џокица за што учеле тој ден во школо и он и вика за запаливи материи. мајката му вика, ааа сигурно и утре ќе ти биде многу инетресно во школо! Мали Џокица и одговара, школо? кое школо?

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Колку години имаш,малечок?-човекојадец го прашува момчето кое се загубило во џунглата.
-Утре ќе полнам 5.-вели детето
-Е,нема!

Gandalf

Претплатникот не е достапен во моментов
Член од
23 јануари 2006
Мислења
76
Поени од реакции
0
Eko1 напиша:
Влегува некој грда жена со две деца во продавница.

-Продавачот прашува: "Близнаци се децава?"

-Жената одговара: "Не се, тој има 9 а таа има 7. Зошто? Толку ли слични ви се видоа?"

-Продавачот: "Не ми се ич слични само не можам да поверувам дека се имаш ебено два пати!"
Најјак виц на Кајгана !!! свака част

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
eee jas najmnogu se nasmeav deneska od eden vic so mi go kaza decko mi (patem, negovite vicovi mnogu retko me smeat:icon_lol: ):
vleva edna ciganka da se vozi u megjugradki avtobus i sea nema eden denar da mu dae na soferov i voj ja pusta, arno ama edna gospogja u bunda se kacuva posle nea i i vika: "eee, denar po denar - bogatstvo!" i ovaa i vika: "eee, KUR PO KUR - BUNDA!" ihaaaaaa:pos:

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
Slatka_Mala напиша:
eee jas najmnogu se nasmeav deneska od eden vic so mi go kaza decko mi (patem, negovite vicovi mnogu retko me smeat:icon_lol: ):
vleva edna ciganka da se vozi u megjugradki avtobus i sea nema eden denar da mu dae na soferov i voj ja pusta, arno ama edna gospogja u bunda se kacuva posle nea i i vika: "eee, denar po denar - bogatstvo!" i ovaa i vika: "eee, KUR PO KUR - BUNDA!" ihaaaaaa:pos:
стварно е смешен!:pos: :pos: :pos:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Одела овца по патот и кога сакала да помине низ една ограда се заглавила, Поминува тука некој Американец, ја гледа овцата и си вели:
"Ех, да беше ова Мерилин Монро." И си заминува тажен.
Наидува Французинот:
"Ех, да беше ова Брижит Бардо."
По него оди Англичанецот:
"Ух, да беше Леди Ди."
Помипува Мујо, ја гледа овцата и воздивнува:
"Ух, да беше темница."

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Си седат госпоѓа и господин во воз! Госпоѓата ненадејно прднала и се вцрвенила.
- Извинете господине, ќе ве молам ова да остане меѓу нас!
- Меѓу нас!!! Море отворај прозор!!!
---------------------------------------
Направиле Американците компјутер што може да ја претскаже иднината, ама да не му се поставуваат директни прашања.
Дошол Клинтон да го види тоа чудо и сакајќи да ја дознае иднината па Америка, почнал да поставува прашања одоколу:
"Ќе има ли Кока-кола по третата светска војна?"
"Да."-одговорил компјутерот.
"А колку ќе чини?"- прашал Клинтон.
"Три копејки."

Перо и Митра водат љубов на кревет. Перо легнат на грб, а Митра му го пуши.По 15 минути почнува Перо да вика:
-Митрооо, дувај Митро!
-Што е бе Перо што те мачи?
-А мори дувај силно кога ти викам ми се напика чарсавот в гас!

JB

Член од
11 март 2006
Мислења
31
Поени од реакции
0
humor

:je:na pero babamu umrela i resil nekrolog da napravi i go prasale sto da pise na nekrologot. pa vaka baba umre elejte na pogreb, imu rekle eh pa sega ti tolku malku ne se pise i nesto drugo trba da stoi ,ipero rekol dobro de aj pisi baba umre prodavam GOLF 3:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Што последно на својот маж му кажува жена самоубиец откако ќе се нареди со бомби пред огледало?
- Да не ме прават дебела?
-----
- Ја познавате ли мојата свекрва?
- Да, мислам дека имав задоволство да ја запознаам.
- Тогаш тоа не е мојата свекрва!

Скулгрл

Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
mr_wicket напиша:
Што последно на својот маж му кажува жена самоубиец откако ќе се нареди со бомби пред огледало?
- Да не ме прават дебела?
-----
- Ја познавате ли мојата свекрва?
- Да, мислам дека имав задоволство да ја запознаам.
- Тогаш тоа не е мојата свекрва!
Бај д веј,тој првиот виц го имам напишано само неколку поста погоре :icon_lol:.Али нема везе :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom