Вицеви без наслов 2 дел

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Се среќаваат морнар и камионџија во болница, целите во гипс, испокршени. Камионџијата го прашува морнарот:
- Шо вака бе, брат?
Морнарот објаснува:
- Се прибирам јас дом, после долго време поминато на море во крстарење, жената ме чека на спална, во секси долна облека, сета напалена…Се грабнавме, еден див и страстен секс, и на крај, по навика вадам 100 евра, ѝ ги давам, а таа по навика ми враќа кусур 50 евра, па кога фативме да се тепаме – ќотек до посерување. А ти?
- Се прибирам јас, после долга тура на пат, жената гола во кревет ме чека, желна и гладна за секс. Кога се фативме – секс за секс, секс по секс, пет тури со ред. И ко завршивме работа, некој ѕвони на врата, таа по навика вели „мојот е“, јас по навика одма рипнав од тераса да бегам, па еве ме овдe

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Жената му се дере на мажот:-а бе стоко,пијаницо низаедна,знаеш ли колку луѓе имаат умрено од пиење?
Мажот и одговара:-Не лажи ма на гробишта на спомениците убаво си пишува"Од Фамилијата, од родителите, од сопругата,нигде не пишува од пиење" !!!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.892
Детето го прашува таткото: тато каде оди штркот откако ќе го донесе бебето? А тој му одговара: во гаќите сине. :pos:

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Се шета Мујо по улица и ја сретнува Цеца.
Целиот редосен и вели:
"Цецо, жити мајка, сега ќе пројдам со девојка ми, па ако не ти е тешко те молам да ме поздравиш колку да испаднам фраерска фаца".
- "Нема проблем" - му рекла Цеца.
По некоја минута доаѓа Мујо со девојката, кога Цеца го поздравува:
- "Кај си бе Мујо, што правиш"?
- "Цецо, ај иди у курац веќе! Ти реков, имам девојка"! :D

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.851
Поени од реакции
22.903
Отишол Зоран Ставрески кај Никола Груевски и му вели:
- Господине премиер, последниов месец успеавме да ја намалиме невработеноста за 381 лице.
Груевски:
- Нека им е лесна земја.

Kajgana Shop

На врв Bottom