Вицеви без наслов 2 дел

Член од
21 септември 2011
Мислења
705
Поени од реакции
2.116
Синот ја прашува мајката:
-Мамо, зошто на тетка Мица ќерка и се вика Ружа?
-Па, затоа што тетка Мица многу сакала цвеќе
-А, мамо, мамо ти што си сакала многу?
-Е, Стојко навистина си досаден, престани веќе со тие глупави прашања

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Доаѓа директорот во некоја фирма и вика:
Епа дечки , се намали пласманот мора некого да го одпуштиме.
Станува стариот работник и вика: ако ме одпуштите мене, ќе ве тужам за дискриминација на стари луѓе.
Станува црнецот и вика: ако ме одпуштите мене, ќе ве тужам за расизам.
Станува жената и вика: ако ме одпуштите мене, ќе ве тужам за полова дискриминација.
Во тој момент сите погледи се вртат накај младиот здрав белец, а тој:
Дечки во последно време се осеќам по малку геј.

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Си бил еден вла(в) на смртна постела и цело семејство се собрало кај неговиот кревет: жена, деца, снаи, зетови, внуци... И ја прашува жената: Жено, сите ли сте тука? Жената му вели - Сите сме тука бе мажу. И овој ја прашува - Епа што тогаш свети таа сијалицата во другата соба?

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Се вратил Мујо од Африка, на сафари, и го сретнал Хасо. Хасо го прашал: Мујо, што утепа во Африка,што улови? Па,вика, утепав 4 лава, 3 слона, 5 зебри и 10 ноплиза.
-Мујо, а што се тоа ноплиза?
-Па тоа ти се,мали,црни,личат на луѓе, и викаат NO PLEASE, NO PLEASE..

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.487
Поени од реакции
58.960
Чак Норис, Супермен и Брус Ли се натпреварувале кој најдобро слуша.

Почнал Супермен и вика: "Спијам јас една вечер и почнав да слушам чудни звуци. Идам во една соба нема ништо, идам во друга соба и што да видам пајакот пајажина плете."

На тоа Брус Ли му враќа и вика: "Ништо не е тоа. И јас една вечер спијам и нешто шушка, тропа, чудни звуци испушта. И станав да видам што е работата. Идам во една соба нема ништо, идам во друга соба нема ништо, идам во ВЦ и што да видам чешмата почнала 'рѓа да фаќа."

И на крај Чак Норис вика: "Пссс... тоа ништо не е. Јас една вечер спијам и исто почна нешто да тропа, да испушта некои мистериозни звуци и станав да проверам што е. Идам во една соба ништо, идам во друга соба ништо, во ВЦ ништо. Се враќам во спалната отварам шифоњер и што да видам капутот од мода ми излага."

-Rubik-

>>{- _ -}<<
Член од
31 октомври 2009
Мислења
315
Поени од реакции
101
Отишол некој дедо во јавна куќа, сакал да плесне нешто. И целиот тресејќи се им рекол таму: Дајте ми некоја зенска, сакам да еб*м.
На тоа, жената му одговорила: Абе дедо, стар си ти, бегај таму...
Тој пак-дајте ми нешто да еб*м, ќе платам, не е проблем...
-Абе дедо, стар си веќе, ти си ја заврши својата работа!
-Дедото: Да?? А колку треба да платам?

Член од
14 февруари 2009
Мислења
494
Поени од реакции
1.700
Си оди дома некое девојче и го гледа татко си како и го става на слугинката од назад.
Веднаш девојчето отишло кај мајка си и и кажало што се случило дента, откако мајка и ја исчешлала и рекла на керката:
- Вечерва кога ке дојдат сите гости на вечера ти ке кажеш што направи татко ти денеска!
Се собрале вечерта сите фамилијарно и девојчето рекло:
- Знаете ли вие што се случи денеска кај нас дома?
Сите ја гледаат и ја прашале во еден збор:
- Што?
- Денеска тате и го стави на слугинката од назад она, она ... како се вика мамо она тебе поштарот што ти го стави во устата?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.487
Поени од реакции
58.960
Две прво одделенчиња разговараат за своите татковци. Првото вели:
- Мојот татко е голем плашливко, несака да спие сам. Кога мајка ми не е дома оди да спие кај сосетката.
Второто вели:
- А мојот татко е уште поголем плашливко, кога мајка ми не е дома собира повеќе сосетки во неговата соба, затоа што му е страв да спие сам.

Kajgana Shop

На врв Bottom