Вицеви без наслов 2 дел

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Некое ментално пореметено дете му вика на таткому : Тато , тато ти ли ме направи мене ?
А овој гордо : Јас бе сине кој друг . а детево му вика : Ееее ама си ме направил .

Некој полицаец го поставиле на раскрсница да регулира сообраќај и на една страна ги здогледува Мујо и Хасо со кајче се возат по пат. Не знаел што да прави и заминал кај командирот да му раскаже . Целиот задишан влага кај командирот и овој го прашува што е , полицаецот му вика : Ги видов Мујо и Хасо со кајче веслаа на сред улица . а командиров му вика :Леле брзо пали го глисерот да ги стигнеме .:icon_lol::icon_lol:

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Мујо и Фата се шетаат низ шумата.
-Мујо, имам чувство дека сакаш да ме искористиш!
-Нема...одговара Мујо.
По извесен период пак Фата започнува.
-Мујо, ти сигурно планираш да ме искористиш, јас го имам истото чувство!
-Не ма што ти е на тебе...нема да те искористам!
Стигнале длабоко во шумата и Фата рекла:
-Мујо а да ме искористиш, за да ми помине тоа чувство.

Член од
28 јануари 2012
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.715
Трпе: Јас пијам затоа што сум осамен.
Трпана: Како да не!
Трпе: Навистина. После секоја ракија, во мена се раѓа нова личност. Па кога ќе се собереме едно добро друштво…

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
35.279
Трпе и Трпана на сред секс, Трпана му вели на Трпе:
- ‘‘А бе, Трпе како мобилен си во кревет‘‘
Трпе пак понесен од ситуацијата и вели:
- ‘‘Толку ли убаво те вибрирам‘‘
- ‘‘Не Трпе, туку губиш сигнал кога си во тунел‘‘ :icon_mrgr:

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Трпе и Трпана на сред секс, Трпана му вели на Трпе:
- ‘‘А бе, Трпе како мобилен си во кревет‘‘
Трпе пак понесен од ситуацијата и вели:
- ‘‘Толку ли убаво те вибрирам‘‘
- ‘‘Не Трпе, туку губиш сигнал кога си во тунел‘‘ :icon_mrgr:
Како VIP е значи. Ах, Трпе, Трпе..:pos:

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Пијаница се жали на своите другари:
- Видете,јас сум многу рентабилен.Дневно ми требаат литро ракија,литро млеко и мачка.
- Е зошто ти е мачката бе?
- Е како зошто?Па кој ќе го испие млекото?

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.656
Поени од реакции
35.279
Се враќа Трпе од работа и ја наоѓа Трпана како седи на прагот со спакувани куфери, ја прашал каде ќе оди, а таа му одговара: - ‘‘ Одам во Лас Вегас. Денес разбрав дека таму можам да заработам 400 долари од ноќ, за она што тебе ти го давам за џабе.
Размислил Трпе малку, отишол во куќата и се враќа назад со спакувани куфери.
Трпана го прашува ‘‘А каде пак ти планираш да одиш‘‘?
-‘‘ Доаѓам со тебе. Баш сакам да видам како планираш да преживееш со 800 долари годишно :icon_mrgr:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Македонец бил на привремена работа во Јапонија. Поработил таму некое врме и во знак на благодарност Јапонците му подариле моторна пила. Му објасниле дека е најнов модел и дека со неа може да исече 40 кубни метри дрва без да почуствува замор.
Се вратил човекот во Македонија и по некое време отишол во шумата да ја проба моторната пила. Цел ден сечел, успеал да исече 20 кубни метри и си отишол дома уморен. Следниот ден станал порано, порано отишол во шумата и цел ден сечел баз да одмори. Успеал да исече само 22 кубни метри, а си заминал дома преморен. Налутено им се јавил на Јапонците и им објаснил дека се нивната моторна пила не може да исече повеќе од 20 кубни метри дрва на ден. Јапонците се загрижиле и испратиле комисија да провери во што е проблемот. Отишле со македонецот во шумата и тој почнал да сече дрва. По малку јапонците започнале да зборуваат меѓу себе: Леле, овој ако се сети да ја вклучи пилата, целата гора ќе ја исече за еден ден.

Kajgana Shop

На врв Bottom