Вицеви без наслов 2 дел

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Машките трошат 2000 калории за секс. 100 за самиот секс и 1900 за фалење.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Неколку војници прв пат требало да скокат со падобран. Шефот им рекол “ Ќе ја завлечете оваа рачка и ќе се отвори падобранот’’. Еден од војниците рекол “ А што ке правиме ако не се отвори ? ’’. Тогаш шефот му рекол “ Ќе се молите на Богородица ’’. Кога сите скокнале на сите им се отвориле падобраните само кај еден војник не се отворил. Паѓајки надолу се дерел “ Шефеее како се викаше жената ?:jaj::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Си биле глув и глупав, глувиот го прашува глупавиот:

- Колку се бе 2+1?
глупавиот одговара: -5!
а глувиот му враќа: -Под .!. ми се скри

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Си бил еден човек и отишол во бурекцилница.
И прашува дали имат 100 бурека и бурегчиат му одговара со не...оди вториот ден и пак оди и прашува имате ли 100 бурека и повторно му одговара со не...и бурекџиата му кажува на газдата за таа случка и прават 100 бурека и третиот ден пак човекот оди и прашува имате ли 100 бурека и бурекџиата му кажал имаме!!!.
Е како ке ги продадете??:pos2:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Паѓаат Македонец,бугар и американец на пуст остров.Шетаат по брегот и налетуваат на човекојадци и им викаат да најдат 10 овошја за пола сат и ќе им ги напикаат ако речат нешто ќе ги јаделе ако не ќе пуштеле.И еве прв иди американецот,1,2..5,7 и ништо не издржува и го изеле,иде Македонецот 2 и почнале овие да ставаат и таман пред крај овој почнал да смее и него изеле.СЕ среќаваат горе и американецот го прашува на Македонецов.
-Абе не издржа што овошје имаше ти ја цреши па како не издржа,ја банани имав ипак повеќе,абе не до болката го видов бугарот како иде со 10 тикви :).

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.894
Поени од реакции
22.975
  1. Јаболката даваат витамини...
  2. витамините даваат сила...
  3. силата дава слава...
  4. славаа дава пари...
  5. парите даваат жени...
  6. жените дават секс...
  7. сексот дава сида...
  8. сидата дава смрт...
Сакаш јаболко??

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Писмо на керката - студентка до домашните.

Драги мама и тато. Се извинувам што не сум ви пишала мнооогу време! Се срамам поради тоа. За почеток да ви кажам оти добро сум. Инаку го запалив станот несакајќи и сеа морам да платам оштета за зградата од 35 000 евра. Можеше да биде и поголема штетата меѓутоа комшијата од спротива видел и виканл пожарникари и брза помош. Многу хуман гест од негова страна. А плус и ми понуди да живеам кај него. И јас, оти немаше каде, прифатив. По некое време лудо се заљубивме. И многу се сакаме. Сакам да се омажам за него. Сигурно нема да ви претставува проблем оти е од друга вероисповест и со темен тен на кожата. Се надевам ке ги сакате внучињата како што ме сакавте и мене. Со оглед на тоа дека тој е 2 пати постар од мене, некаде ваша генерација, добро ке се сложувате. Решивме да правиме свадба. Единствено нешто пто ја одложува свадбата е неговата инфекција. Докторите ја викаат сифилис. И јас ја имам ама мене сега подобро ми е... Повраќам само еднаш неделно. А тој е во болница. Се надевам најскоро ке се смири се и ке биде како што треба.
Драги мои, нема врска сето тоа што ви го напишав. Значи не сум запалила станот, ниту имам црнец дечко, а уште помалку сифилис или други глупости. Виситната е квадрирав година, само сакав да ви укажам колку положи работи има од тоа. Ве сака, вашата ќерка! :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Оди крадец да ограбува куча.При извршувањето на кражбата се слуша глас-Исус те гледа.,се врти овој насекаде ама не гледа ништо и продолжува да кради.После неколку мин.истионт глас Исус те гледа,крадецот повторно исплашено се врти наоколу но пак ништо не гледа.По некое време пак истиот глас Исус те гледа и тогаш крадецот успева да забележи 1 папагалче на другиот крај на собата,се насмевнува и г о прашува како се викаш.Папагалот вика Мојсеј,а овој паѓа од смеење и вика кој будала на папагал му дава име Мојсеј,а папагалот му одговара
-Истата будала која на кучето му го дала името Исус.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Двајца другари загинуваат во сообраќајна несреќа,едниот оди во рајот другиот во пеколот.По една година другарот од рајот оди на посета кај другарот во пеколот и го прашува другарот:Како е овде во пеколот? Тој му одговара исто како на земјата се забавуваме,бркаме жени,пиеме.....А како е во рајот? Па досадно само јас и Господ.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.894
Поени од реакции
22.975
Еден човек доаѓа во едно село, среќава двајца селани на сред село и му се обраќа на едниот.
- Каде е кметот?
- Сее!
- Сее? Сред зима?
На тоа се надвоврзува другиот селанец:
- А бе што го прашуваш него, он неможе да каже Р!

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Се расправаат маж и жена:
- Глупа гуско!!
- Не сум глупа!!!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Некој ранет терорист го однеле во болница со тешка рана во пределот на срцето. Типот преживеал, а докторите се собрале околу него и се чуделе каков медицински феномен е.
- Добро бе, имаш дупка во пределот на срцето, како преживеа?
- Ееее, во тој момент срцето ми беше во петите!

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Воделе љубов маж и жена, и женава видно возбудена почнала да вика:
- Да така.. кажувај ми прљави работи!
Мажот:
- Кујна, купатило, спална....:pos2:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.894
Поени од реакции
22.975
Влегува пијаница во кафана и порачува ракија. Шанкерот го гледа пијан и го откачува:
- Искачај надвор, не служиме пијаници.
Поминуваат 10 минути пијаницата се враќа и повторно бара ракија. Шанкерот пак го откачува. Не поминуваат ни 15 минути, а ете ти го пијаницата пак. Му се доближува тој на шанкерот и го прашува:
- Извини дечки, има ли некоја кафана во градов во којашто ти не работиш?

Kajgana Shop

На врв Bottom