Вицеви без наслов 2 дел

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Оди синов у кујна и вика Мамо Мамо може да одам надвор да играм со другарите?
Мајакта- оди и не ме викај више МАМО!!!!
Синот-па нели ти си му жена на таткоми?
Мајката-па што ако сум му жена тоа незначи дека мораш да ме викаш мамо.. Викај ко сите деца што ме викаат Чичко Раде!:pos2:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
posle atomskata bomba vo japonija na edno dete pocnale da mu rastat cicki.toa se pozalilo na majkata a taa mu odgovorila:
MENE IC KUR NE ME BOLE ZA TVOITE CICKI!

SE IZVINUVAM ZA NEPRISTOJNOSTA NO TOA E VICOT
ALL RIGHTS RESERVED

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
otisla pepelaska na balot i se vratila doma u 10 saat zasto princot bil grd !

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
se vraka cigance doma, i tatko mu go glea cel prljav i , i vika na zena mu, zenooooo, kje go peres ili novo da praime..:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Како се вика а прилепски песната „Свири ми брате цигане”
- „Свири ебати ѓупскио”

Утринска програма на радио Црна Гора. Водителот зборува: А сега утринска гимнастика: еден-два, еден-два, еден-два....
- А сега другиот очен капак! :pos:

Си живеел Тарзан во џунгла среќно 25 години и попато си се задоволувал со дупки во дрвата. Додека еден ден тој си правел што си правел со еден даб, го нашла Џејн и целата се возбудила гледајќи го. Излегла таа од позади грмушките, легала на тревата и се понудила. Ја видел Тарзан и тој веќе возбуден го баталил дрвото, се затрчал накај Џејн и ја удрил по стомакот.
Џејн му вика: - Што ти беше тоа бре?
- Тарзан секогаш провери да не има верверички.

После некое време поминато во манастир, младиот калуѓер се осмелил да го праша постариот: -Овај, хмм, како овде, стојат работите со, знаете, мислам.... со онаа работа?
- Аааа, па нема проблеми. Еве ти го бурето, тука ја имаш онаа дупка, па удри...
Младиот калуѓер го сторил тоа, арно ама му дошло убо, па пак прашува: - А можам јас и друг пат така?
- Можеш колку пати сакаш и кога сакаш, само не во петок.
- А зошто не во петок?
- Затоа што во петок ти си во бурето :pos::pos::pos:

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
Си бил некој цовек и фатил златен кувар, и куваров му рекол..Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 3 пиперки :pos2:

Си било злобното прасе и си шетало низ шуматааа.... И го сретнала горската вила и му рекла-јас сум горкста вила и на сите им исполнувам по 3 желби ама пошто си ти злобното прасе ќе ти исполнам само 1 ...И прасево и вика ЦРКНИИИИИИИ !!!!!!!!!

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
Dvajca policajci praat muabet
i edniov mu vika na drugiot:
- Si kupiv cetka za vo WC.
- I?
- Mislam deka mi bese bole so toaletna hartija.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Решава плавуша крстозбор и

Автомобилистот Прост, со четири букви ............ Глуп:pos2::pos2::pos2::pos2:(Алан Прост)

со пет букви, Види фотос ................ Видов .......... :tapp::pos2::pos2::pos2:

Член од
6 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
605
о суделе на некој скржавец за убиство на децата и жената.
И само кажува човеков:Друже судија си влегувам јас дома и ја гледам жена ми со швалерот.Си викам ај сакат и таа да пробат.Влегувам во другата соба ја гледам ќерка ми со двајца.Ај и преку тоа преминав.Одам во третата соба го глеадам син ми со машко.Ај и тоа го оставив си реков будала е младинава сакат се да пробат.Но кога влегов во кујната и ја видов рерната на шеска ми пукнаа живциве.

Ошол некој чоек на работа кај жена му и само ја фаќат со шфалерот и му го исекол пенисот на швалерот.Го фрлил курот низ пенџера и само тој паднал на некоја кола,а во колата татко и син.И сеа татково непријатно му паднало , демек детево незнајт шо е кур и само му викат детево: Тато ! Шо е она на пенџерана? Татково : Бумбар , сине , бумбар.И детево викат : Иииииии колкав кур имат бумбарон!!

Зашто жените живеат подолго од мажите?
Господ им надокнадува од времето што го поминале во паркирање на кола!

Се карале три циганчиња чив татко е поцрн и ете ти го првово циганче вика:

Абе луѓе татко ми кога ќе си дојде од тренинг ќе земе бел пешкир и ќе почне да си ја брише потта и кога ќе заврши пешкиров е како ќумур црн.

А второто циганче се гази од смеење на тоа и вика абе тоа не е ништо татко ми еднаш ми правеше сендвич за јадење и се сецна малце со ножот и верувале или не црна крв му течеше….

А третото со натажена фаца довикува од таму абе луѓе татко ми кога ќе прдне дома јас три дена во темница играм на компјутер!!!!

Resil Pinokio da izleze u carsija i da najde neso da sexa.Dosol vecerta razocaran i tatko mu go prasal so naprael.Ovja rekol:-abe sve bese super,najdov zenska,ga legnav i koj go izvadiv penisot izbega zas mi bese kockaest.I so da prae tatko mu mu dal smirgla da go oblikue penisot kako saka.I koj zavrsil go prasal tatko mu:-Abe zavrsi rabota?-Ce ides da sexas neso?
-Abe zaebi seksot,smirglava e SUPER.

Trcaat ludaci okolu ludnica i edniov gleda zena sto se davi vo ezero!
Ide k`j nacalnikot i mu vika:
Treba da me oslobodite!
a nacalnikov:
Zosto?
Napraviv dobro delo! Spasiv zena sto se davese vo ezero!
I kaj e sega zenata?
Epa, ja obesiv na edno drvo da se susi!!!

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
- Зошто џуџињата се смеат кога играат фудбал?
- Тревата ги скокотка по јајца.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Идат две чепкалки по улица, сретнуваат лижавче и му викаат

Кај си бе, глауч!

Си летале две муви и еднава застанува и вика

леле, ми влезе бумбар во оково!

Иде мали Џокица дома, и татко му му вика

Џокица, шо напраи на тестот?
Џокица вика кец!

татко му вика
па нели ги знаеше сите прашања?

и џокица вика

ДА, ама не ги знаев одговорите!

Тато, тато, кога ќе купиме Голф петка?

- Кога ќе излезе Голф деветка!:pos2::pos2::pos2:

J

JohnnyMass

Гостин
Се враќа Мујо дома од работа и ја затекнува Фата со Хасо: - Добро бе Хасо, биваше ли ова да ми го направиш?! Па заедно во школо одевме, најдобри другари бевме, кум ми беше на свадба, делевме добро и зло.... ЌЕ ПРЕСТАНЕШ ЛИ БАРЕМ ДОДЕКА ТИ ЗБОРУВАМ!!?​

Му се јавува трудна Црвенкапа, цела уплакана, на волкот: - Абе волку, лошо си прочитал, требаше да ме изеДеш!

------------------------

- Како се вика плавуша со пола мозок? - Надарена.​

------------------------

Се исповеда Трпе кај поп. - Прости ми попе, излегов во кафиќ, запознав една 18-годишна девојка и ја изневерив жена ми. - А во кој кафиќ беше?

------------------------​

Пинокио: Дедо, ај напрај ми дупка во газот. Џузепе: А бе ти, педер да не си станал? Пинокио: Побрзај бе дедо, ми се оди во WС!​

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
sto mu vika Snezana koga sedi na glavata na pinokio?

Lazhi, lazhi, lazhi me.:pos2:

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...dedo mi e visok ko ajfelovata kula(vika Francuzot)
...dedo mi e visok kako Empire State Building(vika Amerot)
...e a dedo mi e ushte povisok ko planinata Ural e (vika Rusinot)

...eeeee dodo mi e visok do oblacite e zimi sfeeeeeeeee(vika Bugarot)

...Makedonecot go prashue Bugarot...ABE BRATKO DEDO TI KOA KE DIGNE RUKI GORE FAKA NESHTO MEKO AAAAAAAAAAA???

...Bugarot zamIslen odgovara...DAAAA BE OBLACITE VALJDA...

...a Makedonecot mu vika...

GRESHKA SI BRATKO---->>>TOA SE MUDATA NA DEDO MI....ahahahahaaaaaaaa...

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
Фатил рибар златна риба , и таа му вели :
Пуштиме , ќе ти исполнам 3 желби.
Ај не сери , одговорил рибарот луто .
И рибчето умрело од запек :(