Вицеви без наслов 2 дел

Fama

Bombin' thru the speakaz
Член од
10 февруари 2009
Мислења
518
Поени од реакции
19
Си бил еден човек и се шетал. И ненадејно плукнал, го видел еден полицаец и му рекол:
- Плати 50 евра!
Човекот му дал 100 евра. Полицаецот му рекол:
- Плукни уште еднаш зашто немам да ти вратам кусур.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.626
Поени од реакции
6.433
Коки и Цеце седат во ресторан. Го викаат келнерот и нарачуваат аператив ...
- За мене едно узо а за мажот ми една зелена салатка.
После некое време пак го викаат келнерот.
- За мене бифтек, а за мажот ми една салата зелена, може и со малку ротквички.
После извено време го викаат пак келнерот за да нарачаат десерт.
- За мене сладолед, а за мажот ми еден морков.
На келнерот му пука филмот.
- Добро бре жено, што му правиш на човекот, кај не му даваш уста да отвори, па и со салати го прејаде.
- Е па, кога ме работи како зајак и ќе јаде како зајак!

Ф

Фил Ајви

Гостин
И вика мали циго на мајка му:
- Мамо мамо ај да купиме лав!
- Не бре сине, смрде ногу.
- Е ако де, ќе се навикне.

:pos2:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
Мрднатиот Цветко го пикнале во лудница. Во ќелијата имало жолт сунѓер и Цветко го изел и кога дошле виделе дека го нема сунѓерот пак ставиле плав, зелен, портокалов, црвен, бел, он сите ги изел потоа ставиле зелен сунѓер и утредента кога влегле во ќелијата го гледаат зелниот сунѓер на место и го прашува еден човек зашто не го изеде овој сунѓер и Цветко рекол:
- Аааа овој не е зрел види каков е зелен!

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Му се јавуваат на мажот од болница и му кажуваат дека жена му доживеала сообраќајка. Дежурниот лекар му вика: - Ќе преживее ама повредена и е кичмата. Ќе биде трајно и потполно парализирана... а тоа значи дека ќе мора цел живот да ја храните!
Мажот почнува да плачи и да липа.
- А нема контрола ни врз бешиката, па ќе морате да и менувате и пелени, и тоа секојдневно, по неколкупати на ден... до крајот на животот!
Мажот почнува гласно да плаче.
- Исто е и со столицата. Секој ден ќе мора миење... И тоа темелно, за да не добие некоја инфекција.
Мажот паѓа на под, се стуткува и почнува да рика од плачење.
Докторот се наведнува над него, го здрмува и утешително му вика:
- Се зае*авам бе, умре!:pos2:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Си бил некој човек и имал папагал кој бил пијаница.Еден ден човеков требало да оди некаде и му рекол на папагалов:слушај,немој да си го допрел шишето со водка зошто ќе те искубам!
Кога се вратил го гледа папагалот пијан седнат в ќош со водка в раце и папагалов вика:
-Куби газда нек си ебе матер!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Некоја загрепчанка се одала за кумановца. За време на свадбу, кумановац се направија дрво пијан, па навечер дошло ред на жену да ву посвети време у кревет, ама никако да ву гу погоди.
Загрепчанка видела дека не му иде па му вика:
- СТРАГА, СТРАГА (демек одпозади да проба)
А кумановац:
- НЕ ГА СТРА МОРИ, НЕ МУ Е ДН!!!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Фатил некој папучар златна рипка и оваа му понудила три желби ако ја пушти. Овој почнал:
- Сакам жена ми да не ме вара повеќе... Не, не, може да ме вара, ама да не дознаам... Море нека ме вара, и да дознаам, ама да не ми биде криво...

The Mad Doc

Алхемичар
Член од
16 март 2009
Мислења
653
Поени од реакции
46
Се прави анкета низ целиот свет.
Луѓето треба да кажат лично мислење за недостигот на храна во остатокот од светот.
Во Европа не знаеле што е тоа недостиг.
Во Азија не знаеле што е тоа мислење.
Во Африка не знаеле што е тоа храна.
Во Америка не знаеле што е тоа остаток од светот...:pos2:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Мрднатиот Цветко го пикнале во лудница. Во ќелијата имало жолт сунѓер и Цветко го изел и кога дошле виделе дека го нема сунѓерот пак ставиле плав, зелен, портокалов, црвен, бел, он сите ги изел потоа ставиле зелен сунѓер и утредента кога влегле во ќелијата го гледаат зелниот сунѓер на место и го прашува еден човек зашто не го изеде овој сунѓер и Цветко рекол:
- Аааа овој не е зрел види каков е зелен!
:smir:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Нудистка налутено му се обраќа на келнер на море.
-Добро бе што ме гледаш така,како да не си видел гола женска?
-Гледам зашто сакам да видам од каде ќе ги извадиш парите за да ми платиш.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Како се вика Вашата жена?
Нашата жена се вика Перса.
А Вие ли сте Петко?
Ние сме.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Македонец и Грк фаќале риба во некое езерце. Рибава се фатила и за двете јадици и Грков му рекол на Македонецов
-Абе ај ја делиме
Македонецот му рекол: -Абе какво делење, ај ќе се е*аваме кој повеќе ќе издржи тој нека ја земе. Грков се сложил и му рекол на Македонецов, ај ти прв е*авај. Македонецов го е*ел го е*ел го е*ел осум саата и му рекол толку ја неможам, а Грков му рекол добро ајде сега јас, а Македонецот му рекол не бе не треба земи си ја ти рибата.

Ф

Фил Ајви

Гостин
ВИЦ НА ДЕНОТ
Едно убаво неделно попладне, три жени играле голф. Едната од нив не била премногу вешта и нејзиното топче летнало во шумата. Тргнала да го побара и наместо топчето, нашла жаба фатена во замка. - Ослободи ме и ќе ти исполнам 3 желби – и рекла жабата.

Жената не се двоумела многу. Ја ослободила жабата, на што таа и рекла:
- Фала ти, но заборавив да ти напоменам нешто. Се што ќе посакаш, твојот маж ќе добие 10 пати подобро. - Немам ништо против – била задоволна жената.
Нејзината прва желба била да стане најубава жена на светот.
- Но, дали си свесна дека твојот маж ќе стане нај нај најубав маж на светот? Вистински Адонис. Сите жени ќе го прогонуваат – ја предупредила жабата.
- Нема проблем. Јас ќе бидам најубава жена на светот и тој ќе ме гледа само мене!
И така, жената станала најубава на светот. После тоа, посакала да стане најбогата.
- Но, тоа ќе го направи твојот маж десет пати побогат од тебе.
- Тоа воопшто не ми пречи, тоа што е негово, е и мое – одговорила жената.
И така жената станала најбогата на светот.
- Која е твојата последна желба? – прашала љубопитната жаба.
- Сакам да добијам МАЛ срцев удар!

Поуката на приказната е дека жените се интелигентни. Никогаш немој да се шегуваш со нив!

НАПОМЕНА: Ако си женско не читај понатаму. За тебе вицот е завршен. Застани овде и чувствувај се супериорно!

Ако си машко: Мажот имал десет пати ПОМАЛ срцев удар!
Поуката на приказната е дека жените навистина мислат дека се многу интелигентни. Да ги оставиме да веруваат во тоа и да уживаме во спектаклот.

P.S. Ако си женско и се уште читаш, ова е доказ дека жените НИКОГАШ НЕ СЛУШААТ!

Kajgana Shop

На врв Bottom