Вицеви без наслов 2 дел

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Влегува калуѓерка кај игуменката и и вика:
- "Замисли мајко, одев низ шумата и наиде еден гад и ме силуваше. Што да правам?
- "Не грижи се ќерко, само оди и изеди три лимуна"
- "Зар ќе помогне тоа?"
- "Не, но ќе ти ја тргне барем таа насмевка од лицето."

А

Александра Д.

Гостин
Се прави анкета низ целиот свет.
Луѓето треба да кажат лично мислење за недостигот на храна во остатокот од светот.
Во Европа не знаеле што е тоа недостиг.
Во Азија не знаеле што е тоа мислење.
Во Африка не знаеле што е тоа храна.
Во Америка не знаеле што е тоа остаток од светот...:pos2:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Мало девојче забележувајќи неколку бели влакна во смеѓата коса од мајка си, прашала:
- Мамо, зошто имаш бели влакна на главата?
- Секогаш кога ќе направиш некоја беља или ќе ме изнервираш, по едно влакно од косата ми станува бело - одговорила мајката.
Девојчето размислило малку па повторно прашало:
- А зошто тогаш на баба целата коса и е бела?

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Зошто плавуша на своето бебе му менува пелени еднаш годишно?
- На пелените пишува до 10 кг.:uvo:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
Си била некоја проста женска и не знаела како да му раскине на дечко па ја прашала мајка и за совет.Мајка и и кажала вечер кога ке излезе со момчето на се да му одговара со НЕ.Така,колку толку простата запамтила шо треба да направи и излегла со момчето.Тој ја прашувал некои работи и таа се со НЕ му одговарала...така овој се изнервирал ја пикнал в кола и почнал да си врши работа а оваа оти проста на почетокот викала Не а после и она се опуштила....Завршиле работа и оваа си отишла дома. Утредента мајка и ја прашала шо бидело и оваа си кажала дека на крај ја плеснале.Мајка и се изнерврала и ја прашала:
-Добро мори будало ти арна ли си?? Кај ти беше главата мори Еееееј?
Керката: На задното седиште .....зашо?

G e G o-junior

Killing Loneliness
Член од
30 јануари 2007
Мислења
305
Поени од реакции
4
Си било некое дете, и се возел со точкот, и му се рушила гумата пред гробиштата во кои во тој момет погребале некоја баба . Тој го оставил точкот пред гробиштата и почнал да плаче . и отишол еден човек до него и му рекол:

-синко не плачи стара беше
-ахааа стара стара ама се пумпаше

А

Александра Д.

Гостин
Еден слепец нашол турпија. Ја моткал по раката неколку минути и после изнервирано ја фрлил: Овакви глупости одамна не сум читал...
:pos2:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
Се шетале баба и внук низ град и внукот ја моли баба си:
- Бабо, ај купи ми мастика.
Влегува бабата во продавнница и му купува мастика. Не поминуваат две минути, внучко прави балон и го пукнува, а бабата налутено:
- Море мангуп, што и да ти купам ти мора да го скршиш!

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Човек влегува во ресторан и прашува:
- Што може кај вас најбрзо да се добие?
- Само сметката господине.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Командантот им го објаснува на своите војници поимот асоцијација. Извадил од џебот марама и почнал да мафта со неа...
Командантот:
Горан! На што помислуваш кога мафтам со марамата?
Горан: На разделба
Командантот: Одлично! Асосијацијата е разделба...Стево, а ти на што мислиш?
Стево: На оро
Командантот: Браво! Асосцијацијата е оро... Блажо, ти на што мислиш кога мафтам со марамата?
Блажо: На Пи*ка.
Командантот: Како можеш да помислиш на пи*ка кога ти мафтам со марамата?
Блажо: Јас цело време мислам на пи*ка, мафтал ти со марамата или не мафтал!:pos2:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Кога бил мал на Трпе родителите му рекле дека пичките касале . И по неколку години иде Трпе на нудистичка плажа и гледа некоја гола женска. Женскава меѓу време прднала и Трпе вика:
- `Ржеш пичко `ржеш .

:pos2::pos2::pos2:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Си биле Италијанец, Германец и Македонец. Сите умреле и заминале кај Свети Петар. Свети Петар го прашал Италијанецот како умрел. Тој рекол:
- Купив Ferrari, направив сообраќајка и умрев.
Потоа го прашува Германецот како умрел. Тој рекол:
- Купив BMW, направив сообраќајка и умрев.
Потоа го прашува Македонецот и тој вика:
- Јас купив Фиќо и умрев од глад!!!

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Девојката му се јавува на дечкото и му вели:Дојди кај мене нема никој дома!! Овој радосен се искапал,се спремал,ставил парфем и оди кај женската,ѕвони на врата и .............стварно немало никој !!!

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Летале Србин, Словенец и Македонец со авион, кога наеднаш откажале моторите и почнал да паѓа авионот. Се вртат тројцава и гледаат само два падобрана.
Словеноцот вика: Слушајте луѓе, ние сме мала држава, плус најпаметни сме, јас мислам дека заслужувам еден падобран.
Во право си вика Србинот, грабнува еден падобран, му го дава на Словенецот и овој скока.
Што ќе правиме сега, ние сме двајца а има само еден падобран, прашал Македонецот?
А Србинот одговара: Не бери гајле, имаме два падобрана. На Словенецот му дадов празна торба, он е паметен, до доле ќе смисли нешто.:pos2::pos2::pos2:

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
751
Поени од реакции
60
Се вработил Мујо во кладилница. Се среќаваат по некој ден со Хасо и Хасо му вика - Абе има работа или слабо?:baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom