Вечно инсталирани

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Не можам да ставам листа на игри што не ги бришам, ама можам да ставам листа на игри што секогаш би ги играл. Како закоравен РПГ-ер, еве ги :

-- од Baldur's 1&2, преку Icewind Dale 1&2 па се до NWN / NWN 2, идеални игрици за да му раскажувам приказни на малиот на сестра ми додека гледа како играм ( :love: )
-- Elder Scrolls, немам потреба да објаснувам
-- игриците кои ме заразија по епската фантазија - Warcraft 2&3, и сите Might an Magic / Heroes of Might and Magic

Фок ит, обожавам интересни, возбудливи приказни полни со мистика :)

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Откако излезе пред повеќе од една година, постојано ја имам Skyrim на компјутер. Сега не ја играм толку интензивно, ама понекогаш добивам желба да потепам змејови и знам дека само два клика ме делат од тоа. :P
Од Ноември 2011 неколку пати го имам преинсталирано компјутерот и секогаш прво неа ја инсталирам.

И Crusader Kings II мора постојано да ми е на компјутер. Прв пат ја заиграв пролетта и мислам дека со неа имам отепано повќе саати отколку со која било друга игра досега. Некогаш и по цел ден ќе останам пред компјутер ако се занесам во неа.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
До пред скоро, само две ми беа инсталирани цело време.
Pes 12 и Pes 13 кој излезе нешто подоцна
Black Mirror 2.
Сега немам ниту една, оти имав потреба од место, избришав и сега свирам, новите игри не чинеа :)

H

HoT IcE

Гостин
Counter-Strike 1.6 is one and only..Све друго од игриви е, играј, победи и заеби.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.535
Маме ( Овде ги вклучувам и емулаторите што ги симнував за Нинтендо, Sega, Snes итн... )
Пес 6
Кантер 1.6

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
FIFA (комплет се од 07 па до 11)
PES 2012
Mame 32
Euro Truck Simulator
GTA Vice City

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Diablo 2 и Heroes 3 of Might and Magic, може све да избришам овие две игри мора да се инсталирани.

Член од
14 февруари 2013
Мислења
584
Поени од реакции
704
Counter Strike 1.6
DotA1 (по старо), DotA 2 (по ново)
Фифа 13

Kajgana Shop

На врв Bottom