Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.983
Поени од реакции
12.620
Вечерва овде без тебе...поразен од болката која ти ја нанесов, ах да можев да исчезнам или да го вратам времето...Те сакам...Тоа е единствената вистина во овој лажен свет...

T

TaMчЕ

Гостин
Вечерва, овде без тебе... не можам да престанам да мислам на тебе.па уште сите оние песни кои и двајцата ги сакавме ме докрајчуваат.
Немам што да кажам, всушност во моментов не знам што да кажам освен дека би сакала да можеше да го поднесеш притисокот и да не помислиш на нешто такво...вечерва овде без тебе, кога би бирала да бидам без тебе или да исчезнам без размислување би го одбрала второто...

Член од
20 јули 2010
Мислења
57
Поени од реакции
0
Вечерва, овде без тебе..посакувам да ти се јавам..или да ти пишам..и секогаш штом се појача желбата, нешто ме опоменува,немој...и зошто се чувствувам крива кога знам дека не сум...не сме се чуле 24h..нема да те побарам ни утре..ни задутре..ни ден потоа...побарај ме ти ако ти значам...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
54
Поени од реакции
1
Vecerva ovde bez tebe...osamena a tolku luge okolu mene...ti mi trebas ti i nikoj drug...te povrediv znam,dusava me boli srcevo mi place za sekoj mig pominat bez tebe.Sto li mislev koga ja napraviv taa glupost sto li mislev koga bev vo tuga pregratka koga ti doma me cekase i molese da se vidis id a bides so mene...sto li mislev koga pravev se za nekoj sto ne zasluzuva,sto li mislev koga mislev deka ja baram srekata a veke sum ja imala.Ve4erva bez tebe sum zasluzila da bidam,cel zivot solzi da ronam malku mi e .Zosto li ne go svativ ova porano.Ve4erva ovde bez tebe,ne sum ziva.

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Вечерва овде, без тебе, сфаќам дека некои работи не се забораваат толку лесно...ке се потрудам повеќе.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ех вечерва...
толку топла, а толку ладно ми е во душава.
празно...
Не дека не си до мене, туку дека ти направи така да се осеќам.
Има крај на се, а нашиот одамна веќе е на повидок.ТОЕ

T

Tetro

Гостин
Вечерва (упс).... Сабајлево тука на троседот, покрај столбовите и жими мајка оградава и кучето на комшивката на тераса...... Не.....
Сам шо ќе си напрајш, на никој нема да крај памет да му текне за да те предупреди.

Сабајлево ТУКА БЕЗ ТЕБЕ, па и чекајќи го кафето утринско.....................
Конечно :)

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Вечерва овде без тебе....Се трудам да продолжам напред без тебе но не иде... Има толку работи што ме потсеќаат на времето поминато со тебе времето кога се изгледаше толку едноставно. Можеби тогаш не ги ценев работите, но факт е дека не знаеме што имаме се додека не го изгубиме.. Има денови кога премногу ми недостигаш, дури ми недостигаат работите што порано ме нервира....Некаде далабоко во мене сеуште има мала скриена надеж дека некогаш повторно ќе ни се спојат патиштата :pipi:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.672
Поени од реакции
34.139
Вечерва овде.. без тебе.. толку ми е тешко.. ми се јаде брза храна, а немам кредит. Златна претплата имаш, те сакам.

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Вечерва овде,без тебе....барам замена хаххах,уствари барам нешто интересно да утепам време:vozbud:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
... ми е ладно, и не толку забавно... :/

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.983
Поени од реакции
12.620
Вечерва овде без тебе...барам добар порнич...<3

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Вечерва овде без тебе па не е и така лошо :)

Kajgana Shop

На врв Bottom