Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.257
Не знам дали сме вчера, дали сме денес или утре.

T

TaMчЕ

Гостин
Вечерва овде, со мене сакам да си ти..да ме гушкаш и така да заспијам во твојата прегратка :wub:
И тивко да ми збориш дека ме обожаваш :)
Те сакам ..и сакам што побрзо да се раздени за да те видам (и да знаеш сега ќе ти се јавам :pipi:)

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Ja ne trazim te, umem da ti pobjegnem
pazim da ne pomislim na nas
moje poraze niko ne primjecuje
to sam samo tebi pricao na glas...

Al dodju mi dani kad u vazduhu te ipak osetim na cas
i znam da places tiho sto zivot nam prolazi bez nas...

да, доаѓаат и тие денови, а овој сега е еден од тие или пак еден од многуте такви денови... :( :( :(
вечерва овде без тебе... како и секоја вечер последнава година, ништо ново а сепак боли...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
У пизду матер...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
H

HITCH

Гостин
Полудев! Ништо не требаше да испадне вака. Сега сме за никаде, сите. Боже, како ли стигнавме до овде? Премногу ми е тешко. Знам само дека јас не бев ваква, но не можам да свртам нов лист. Ти прави што сакаш, како сакаш. Јас ќе продолжам да живеам со тебе во мојата глава. Нема да се промени ништо. Никогаш не ни помислував дека ЈАС ќе заглавам вака, ова е моето дно. Се чувствувам заробено, но не сакам да се ослободам. Да, навистина сум за никаде. Но, што да правиме?! Искрено, знаев дека ќе биде вака, ти кажав. Ти ме разубедуваше демек секој ден е различен, не можеме да знаеме, еееееееех, арно ама... испадна така како што реков... и боли, премногу боли. Ова не беше мојот план. Ова не е мојата фантазија. Во мојата глава има среќен крај!

Вечерва овде, без тебе... се убив од плачење, исто `ко и вчера.

Член од
2 април 2007
Мислења
96
Поени од реакции
12
Леле малечкооо колку ми фалишшш, ајде више еднаш враќај се од тој пат, цели пет дена не сме се виделе ниту прегрнале, па досадно ми е без твоите прегратки! I love u and miss uuuuuu :vozbud:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.759
Поени од реакции
5.036
Една слика - илјада зборови заменува .......

U

UniqueGirl

Гостин

Ми фалиш ептен.
Ваљда имаш фин провод...
Едвај чекам да те видам злато.
Почнав да се пекмезам и растопуем ко пахуљица ебаго.
Те сакам, многу многу најмногу! :)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.980
Поени од реакции
12.606
Вечерва овде, без тебе
Скриен од ноќта
Во најтивкиот миг со гласен шепот
За едно време
За две изгубени души опиени од Љубов...

- не ми се верува што напишав - :tapp:

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Вечерва овде без тебе, ја дојадувам и последната лажичка тавче гравче, од кое знам сигурно подоцна ќе ги имам истите проблеми што вообичаено ги имам и за твоја среќа ќе немаш никакви проблеми од последиците на тие проблеми... Вечерва овде без тебе, ќе морам сам да се справувам со загадениот воздух, кој во едно друго време кога љубовта не опиваше, со задоволство го консумиравме и притоа со кисела фаца, ти констатираше дека тоа е природна појава...Вечерва овде без тебе ја дојадувам последната лажичка тавче гравче...

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Вечерва - овде - без тебе - сакам да ти кажам - дека се навикнувам - одам понатаму

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
вечерва, овде... без тебе, си ја проголтувам гордоста и си признавам дека те сакам. Ама никогаш нема да те побарам. никогаш :(

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Вечерва овде без тебе...чекорам сама низ дождот и плачам од срека.
Плачам бидејки повторно засакав.
Те засакав без да осетам.
Ама ми е гајле,бидејки го заслужуваш ти моето срце.

A

Auditore

Гостин
Вечерва овде без тебе..криво ми е за сето време минато заедно во лаги и преправања, криво ми е зошто за прв пат у животот се осеќам оставен од личност која искрено ја сакав..

Kajgana Shop

На врв Bottom