Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
Вечерва овде, без тебе... тапа е!

I

indigo child

Гостин
Sakam samo da si pokraj mene.
Toa me pravi srekjna, a ti sekad vikash deka toa e najbitno.
Samo sakam da si tuka, tolku li e toa prokleto teshko?

K

kalimer0

Гостин
Вечерва овде без тебе лежам, гледам во ѕвездите и се прашувам:
Кај ми е покривот?

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Правам некои глупави планови кои можеби никогаш и нема да станат реалност, меѓутоа битното е што верувам и се надевам а свесен сум дека го правиш истото и ти.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Вечерва овде, без тебе...ИМА ДА СЕ ОПИЈАНАМ......знам дека не ми дозволуваш...ај сеа да те видам !
:)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.662
Поени од реакции
34.107
Вечерва овде, без тебе..

...за првпат после овие неколку денови разделени почна да ми недостигаш. Најбизарното е тоа што поминав лимитот, а вечерва искачаат Breaking Bad новата, True Blood a исто и Entourage. Да чекам со 30кб/пс или да ти се јавам утре? Naah, секоја вечер до 5 со друштво кине! Прашај ме зимата. POZZ

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Вечерва овде...без тебе....сум пола на пола.....срцето ми вика: сакам да е е тука....ах да е тука ќе се здружам со телото...ах што би му правело....
.....разумот ми вика: тој што го сакаш не постои, зарем би се задоволила со лажго со 100 лица.......
Ја би за разумен компромис, ама таков нема......па ќе си останам само разумна и ќе го преќутам тоа што ми го вели срцето затоа што ти никогаш нема да заслужиш да го чуеш тоа.
Јас и ти заедно........никогаш повеќе.........

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
...се сеќавам на мојата омилена песна-твоето смеење...:pipi:
Се сеќавам и на вечерта кога те запознав...се појави во мојот живот кога најмалку очекував...и ме освои уште со првата насмевка, со првите зборови упатени на мене:pipi:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Вечерва овде без тебе...ми фалат моментите што ги имавме без да се ограничуваме..ми фалат 24h со тебе..ми фали слободен простор..ми фалат многу работи ама знам дека ќе издржиме и вака, барем уште некое време.
Среќна сум што те имам.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

Песнава го кажува она што сакам да го пишам...
Не сум лигав тип,но вечерва ми фали,ептен ми фали...
Сакам да ја гушнам,да и ја галам косата и да и кажам колку ми фали...

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Vecherva ovde bez tebe piem vino i mislam na toa kolku sum srekna sho ne sum ushte so tebe :) hahaha

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
'Cause even when i dream of you,
the sweetest dream will never do,
i'd still miss you babe,
and i don't wanna miss a thing.

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Будало!!!!!!! Што ми пишуваш?!!!!! Што ми се јавуваш само да ме изнервираш уште повеќе?!!! Се покажа каков си тогаш кога требаше.....можеби тогаш уште ти верував на лагите зошто те сакав....ама сега знам кој лажго си!!!!! Ти си ЛОШ ЧОВЕК!!! Нема врска што уште те сакам, не ме заслужуваш зошто НИКОГАШ нема да се смениш и НИКОГАШ нема да се бориш за мене со цело свое срце!!!!!!! Јас и ти НИКОГАШ нема да сме повторно заедно!!!!!

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Vecerva bez tebe...Mislam na vremeto koeshto si go dadov za tebe, za mladosta koja ja posvetiv na tebe, za idninata kojashto mislev ja imam so tebe. Vecerva sakam samo da si gi vratam vremeto i mladosta dadeni na pogresna licnost.

Kajgana Shop

На врв Bottom