Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување
С

Сатори

Гостин
Вечерва овде без тебе..сфаќам колку многу почнуваш да ми значиш и да ми требаш...

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Вечерва овде без тебе размислувам што може да се стори во врска со ситуацијава и последните зборови кога се видовме пред некој ден. Ме замисли, не знаев што да кажам, а и сеуште се трудам да откријам каде се наоѓаме. Дали воопшто има некаде можност повторно да ни се вкрстат патиштата? Се движиме паралелно, но по различни патеки. Погледнот знам што ти значеше, но ти не знаеш мојот што значеше. Можеби некогаш ќе ми дадеш слободен простор да ти кажам што мислам, што сакам, што посакувам. Не очекувам веќе ништо, ништо не може да ме изненади. Ме нервираш на моменти, ама сепак позавајќи ме знаеш да направиш да те погледнам заљубено.

С

Сатори

Гостин
Вечерва овде без тебе плачам зошто мораш да си одиш од едно место кое толку многу беше наше...и знам дека сакаш да бидеш со мене, сакам и јас злато...не знаеш колку, ама тоа што сум таа што сум и тоа што ме знаат луѓето кои ме знаат...и ги имам родителите кои ги имам...жал ми е злато, не си бил доволно добар за мене....
ТЕ САКАМ!
:( :( :( :( :( :(

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Вечерва, овде, без тебе... Како да се гледам за момент од далеку,како да сум се одвоила од моето тело и од некаде си се гледам себеси колку сум само во мизерија, а ништо не правам да излезам од неа, или незнам како, или немоќна сум.... Незнам, повеќе стварно незнам...
Факт е дека ме уништи.... Или не, подобро речено ти ништо не направи, јас самата си се уништив. Барем да ми направеше нешто лошо да знаев зошто страдам.
Или ме повредуваше и ти.... или повредувањето беше неизбежно, а ти само го одбра она помалото и го засече од корен она што можеше да биде поголемо.... поголема болка...
Што и да беше.... сеедно!
Вечерва, овде.... уништена сум, на дното, и бесна колку на тебе, дупло и на себе за се што ми направи или за се што си направив....

Член од
12 јуни 2007
Мислења
105
Поени од реакции
2
Vecerva ovde bez tebe...se cuctvuvam osameno i skrseno.Svakam kolku mi trebas i nedostigas.Se potsekam na nokite pominati zaedno,a vecerva te nema i se osekam prazno bez tebe mi fali tvojata nasmevka,pregratka i se ona sto sme go imale nekogas zaedno.No znam deka te izgubiv zasekogas poradi moja vina i sakam da znaes deka nikogas ne bi te povredila bidejki te sakam i ke te sakam zasekogas.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Вечерва овде без тебе, иако те сакам и ми недостигаш се чувствувам добро. Нешто длабоко во мене ми кажува дека еден ден повторно ќе ни се вкрстат патиштата, а тоа ми дава мир. Тоа ми дава и храброст малку повеќе да се оддалечам од тебе и да ти одолевам на твоите примамливи пораки.
Те сакам, но вечерва нема да сум со тебе ...

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Вечерва овде без тебе, црви ми го јадат срцето. Се чувствувам многу празно, не знав дека толку ќе се заљубам. Не знам што да правам сама на светов, сама без тебе... Ми недостигаат твоите допири на моето тело, твојот мирис на мојата маичка, твоите усни на моите, твоето срце во моето. Вечерва овде без тебе, празната постело повторно ми го краде сонот и подмолно го внесува твојот лик во моите мисли...

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
vecerva ovde POVTORNO bez tebe... koga ke bidam pak so tebe?! nikogas?! ne mozam toa da go prifatam a mozebi i ne sakam, zasto se uste te nemam zaboraveno... i mislam deka nikogas nema da mozam da te zaboravam celosno! zosto mora vaka da bide vo zivotov?
kako da te zaboram, koga mi trebas, koga te sakam poveke od mojot zivot? posle se sto mi napravi se uste te sakam! zasto ne sme zaedno ako se uste se sakame, ako se uste trae ljubovta? neli dvajca ne se zaedno ako prestane ljubovta, no zosto nie ne sme zaedno koga se sakame najmnogu na svet?! zosto dvajcata pominavme i se uste pominuvame niz ovoj pekol... ne znam...

С

Сатори

Гостин
Вечерва овде без тебе, по 4 часовно плачење, не рикање и трескање на глава во ѕид, па во под...скопчав една ствар...не те оставам бе, мој живот, мои грешки...
Само ако не се решиш да дојдеш со мене....
Те сакам злато...многу, многу, многу...

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
и оваа вечер без тебе драга, сам на постелава моја, ја опива влага. вака веќе е подолго време. те нема. бар пиши, да знам. ми недостигааааааааааааш!!!

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
vecerva ovde bez tebe sfakam kolku mnogu pocnuvas da mi znacis... mi pomogna da gi zaboravam spomenite od minatoto... da sfatam deka nekoi raboti i licnosti koi me povreduvaa e podobro da gi zaboravam i da prodolzam ponataka.. da prodolzam so tebe...
vcerva ovde .. bez tebe... sfakam kolku mi nedostigas...
i zjapam vo telefonot.. cekajki da se desi nesto sto ne se deshava..
valdja cekajki bitola da si zeme partalite i da se preseli na izlezot od gostivar... ili ... ili...
ili da si tuka.. da te pregrnam.. i da te gushkam .. i gushka.. i gushkam...
a ti kojznae kaj si... pokraj tolku bitolski (prilicen broj na) drolji ne znam...
KAJ SI WE POJAVI SE NA MSN
i u momentov ja citam porakata ... znaci imalo efekt preska sto zjapav u telefonot...
i so ogled na toa sto nemam kredit mozam samo da ti kazam: i ti mene mi nedostigas,...

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
457
Слушајќи кајгана радио, мислам на тебе. Повторно сум тука, сам без тебе. Незнам веќе колку пати ти пишав, ама сваќам полека дека е за џабе. „И„ свати ли? Или треба да нацртам.....
И морето да е мастило а небото да е хартија
нема да можам да ја опишам мојава ситуација

Член од
2 јуни 2007
Мислења
33
Поени од реакции
0
Вечерва овде без тебе сфакам дека ти си ми се`.Сфакам дека не можам без тебе,дека секоја измината минута си ми потребен.Да,ти и твоите прегратки и бакнежи.Ми недостига допирот на твоите усни,ми недостига твојот шепот,ми недостигаат зборовите ТЕ САКАМ и пораките за Добра Ноќ.Те нема веке покрај мене,собата е празна...засекогаш ке ти чувам место во својот живот,ако некогаш се предомислиш и решиш да се вратиш,вратите од моето срце ти се отворени слободно зачекори.Вечерва овде...со надеж дека некогаш патиштата на животот повторно ке не спојат,дека некогаш повторно ке бидеме под исто небо,под исти звезди прегрнати јас и ти...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Вечерва овде без тебе, небото паѓа, планините се рушат, мојот свет исчезнува...Ми требаш за повторно да го изградиш. Дојди...Абе ајде! Како да не! Исти к***ц ми е!:icon_mrgr:icon_razz:pipi:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
ноќта е прекрасна и без тебе :)

Kajgana Shop

На врв Bottom